3,6

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

HelloLilly är BÄST på bemötande!!!

Jag vill gärna rekommendera leverantören HelloLilly till andra arbetssökande, eftersom här blir man bemött på ett respektfullt och empatiskt sätt, vilket i sig ger krafter att övervinna allt. På HelloLilly får deltagare personlig handledning inom jobbsöknig, lärorika workshops och webbinarium. Stort tack till ALLA på HelloLilly och särskilt till min jobbcoach Vanessa Touma (Stockholm, Vällingby kontroret). Tack snälla Vanessa för att du är så bra på att hålla i spännande och berikande workshops samt för ditt ovärderliga stöd och lyhördhet gentemot mig som deltagare. Dessutom vill jag uttrycka min beundran för Cathrine Forsberg (Nationell Karriärvägledare på HelloLilly), för hennes kompetens och karisma, goda råd och inspirerande sätt att guida människor ut ur arbetslösheten!

Jag vill också rikta mig till den som lämnat negativt omdöme om HelloLilly här nedan/ovan på Trustpilot. Det är synd att din upplevelse är negativ och totalt annorlunda mot hur jag upplever företaget. Det vore mer lämpligt att diskutera sådant med ledningen och inte skriva negativa personliga saker här. Och gällande seminarium/webbinarium - där är man informerad vid varenda tillfälle att man ska meddela sin coach vilket användarnamn man loggade in med ifall man inte använder sitt riktiga namn. Också det du menar att inbjudan att ge omdöme endast ges till vissa deltagare är felaktigt, eftersom SAMTLIGA deltagare får ett mejl med inbjudan. Dessutom blir alla påminda om att besvara enkäten på workshopsen. Som sagt, synd att din upplevelse är annorlunda, och jag tror att det har med ett tråkigt missförstånd att göra. Jag personligen har varit hos riktigt dåliga leverantörer förut och jag garanterar att HelloLilly är den bästa vad gäller bemötande. Därför känner jag mig tvungen att svara dig såhär och försvara HelloLilly AB. Ta hand om dig.

10 de febrero de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Snygg Fasad

Hello Lilly består av en mängd coacher och en del är bra andra sämre precis som många företag skiljer sig kvaliten då arbetet här till viss del är personligt.
I sin reklam anges de vara passionerade av att förbättra sin matchning mellan arbetslösa och företag. Enligt Reco bjuder Helllo Lilly in majoriteten av sina kunder att skriva ett omdöme men möjligt bjuder de enbart in de som de vet kommer att skriva positivt.
Jag har dock inte fått någon inbjudan av dem.

Jag fick i början av april 2024 tilldelad coach Malin på Vasagatan i Stockholm. Hon hade fått en del bra omdömen men kan inte förstå hur det kommer sig då jag inte vid ett enda av våra möten kunde känna profession eller äkta engagemang från hennes sida. Hon ställer också alltför personliga frågor som mer hör hemma hos en självvald psykolog, ingen positiv känsla för en arbetslös som redan är i klart underläge och lätt kan känna sig tvungen att besvara.
Mycket obehaglig upplevelse.
När jag för första gången önskade ändra min 20 minuter bokade tid hos henne och dessutom meddelade det mer än 2 veckor innan pga läkarbesök, gick det inte då hon var fullbokad men hon skulle höra av sig vid återbud.
Hon fick inte fram någon ny tid men utan vidare information till mig avbokade hon den tid jag hade och informerade arbetsförmedlingen att jag varit ogiltigt frånvarande, dessutom hela dagen!
Istället för att söka arbete fick jag tillbringa dagar med att försöka få ordning på oredan med både Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan som kunde ge ett avdrag på ca 1000:- i min ersättning, och i det problemet fick jag 0 hjälp av Malin.
Hon upprepade likt en robot om och om igen att det var de regler som vi var hänvisade till, hon erbjöd mig inte att prata med sin chef.
Tillslut fick jag själv ta kontakt med Hello Lillys chef Robert som efter min vädjan lyckades avstyra ersättningsavdraget.
Varje vecka hålls ett föredrag via webb och ett hundratal personer kan ibland vara medverkande. En besvarad fråga i slutet av varje seminarium informeras tydligt ge obligatorisk närvaro.
Jag loggade alltid in med endast förnamn pga GDPR men fick en månad senare ett meddelande från arbetsförmedlingen att Malin noterat mig frånvarande vid ett av föredragen. Malin hade inte frågat mig om det stämde, om det fanns någon förklaring.
Noll kommunikation trots att hon skulle anses vara "min" coach.
Eftersom jag inte kunde bevisa motsatsen trots att jag besvarat den obligatoriska slut frågan, så förlorade jag ersättning.
Vid alla efterkommande webb baserade fördrag kände jag mig tvingad att ange hela mitt namn synligt samt göra skärmdumpar för att kunna bevisa framåt vid ev vidare anklagelser.
Efter händelse nr 2 med Malin (coachen) bad jag arbetsförmedlingen att få byta arrangör eftersom mitt förtroende för Malin på Hello Lilly var totalt förbrukat. Bytet av Rusta och Matcha leverantör skulle ta ca två veckor men tog fyra.
Under tiden bad jag om att få byta coach till Tony på H Lilly som erbjöd sig men det förvägrades av Malin.

Förövrigt..Under de obligatoriska föredragen på plats med andra coacher skickades alltid en lista runt där alla medverkande skulle skriva sina namn fullt synliga för alla närvarande.
Som arbetslös på Hello Lilly är det lätt att uppleva att du saknar rätt till integritet och vad jag för övrigt anser är ett normalt bemötande just pga att du bara är en "arbetslös".
Jag var kund hos Hello Lilly under x antal månader och blev mer nedtryckt av deras beteende än av själva arbetslösheten.

2 de diciembre de 2024
Opinión espontánea

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.