Hadde tegnet advokatforsikring .og det var 6 måneder karantene tid.eg fikk bruk for forsikring etter 7måneder men blei nektet advokathjelp på grun av at dei gikk ut fra datoen på avdøde .og det var 5... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Full pott fra meg. Her kom hjelp fra en profesjonell advokat dagen etter jeg tok kontakt. Den advokaten hjalp meg med forslag og tips til ting jeg ikke visste hadde krav på. Saken min endte der jeg va... Ver más
Flott oppfølging med raske svar og forslag på gode løsninger. Vil absolutt anbefale å bruke dette firmaet da det er godt å ha fagfolk tilgjengelige som raskt kan undersøke ting, kommer med forsla... Ver más
Det er delte meninger om hvor nyttig det er med boligkjøperforsikring og jeg var i tvil før jeg kjøpte det ifbm vårt huskjøp. Heldigvis kjøpte jeg forsikringen, for det viste seg raskt at det var... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
HELP bidrar til økt rettssikkerhet gjennom å gjøre juridiske tjenester tilgjengelig for alle. Våre klienter betaler ikke timepris, kun forsikringspremie, og får advokathjelp til saken er løst.
Información de contacto
Essendrops gate 3, 0368, OSLO, Noruega
- 22 99 99 99
- post@help.no
- help.no
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Uvurderlig hjelp i vanskelig sak
Fantastisk hjelp i en langvarig og tung prosess angående arvesak. Tusen takk til Tina Berg for din fantastiske hjelp gjennom 1 1/2 år!
Advokat var til stor hjelp…
Advokat var til stor hjelp…. Anbefales
Styr unna!
Ubrukelig når du faktisk trenger hjelp, og ironisk nok kaller dem seg HELP.
Svindlere
Gode konstruktive tilbakemeldinger
Gode konstruktive tilbakemeldinger. Tar litt lenger tid før de tar kontakt enn det de lover.
A very nice experience
A very nice experience. Great help and professional guidance all the way!
Måtte hyre inn ekstern advokat.
Gikk et par runder med Help sin advokat. Hyggelig dame men hun fungerte mer som en som bare videresendte mailer mellom meg og motpart.
Fikk et tips om å hyre inn ekstern advokat og få deler av beløpet dekket av forsikringen fra Help. Dette fikk fart på sakene og endte opp med å få et betydelig beløp i erstatning.
Til slutt var det var aldri noe problem å få dekket ekstern advokat av Help. Det er veldig bra hvertfall. Men hvis jeg hadde brukt help sin egen advokat hadde det aldri gått så bra.
Kjøpte eierskifteforsikring gjennom…
Kjøpte eierskifteforsikring gjennom Help. Når behovet melder seg får man derimot lite/ingen hjelp. Styr unna!!!!
Helt jævlig kundehåndtering
Helt jævlig kundehåndtering. Nada med sosiale antenner eller interesser for å vekke liv i saker. Gjør alt i sin makt til å stenge ned sak. Styr unna, elendighet lang vei!
Great company with competent customer…
Great company with competent customer friendly lawyers
Fantastisk oppfolging i en krevende sak…
Fantastisk oppfolging i en krevende sak over nesten to ār. Anbefales på det sterkeste!
Helt ubrukelig boligkjøper forsikring
Helt ubrukelig boligkjøper forsikring, min opplevelse var at den takstmannen som jeg fikk via Help ivaretatt selgeren interesser.
Har rapportert at skaden er så liten at det ikke utløser erstatningskrav.
Tullete selskap som absolutt bortkastet penger.
Veldig fornøyd med hjelpen😊👍
Veldig god hjelp til å sette opp…
Veldig god hjelp til å sette opp testamente og ektepakt .
Her blir du tatt så på alvor å de vet…
Her blir du tatt så på alvor å de vet hva de holder på med, superhelter alle i hop🥰
Ventilation problems in my private house...
The lawyer has been involved from the first contact and did not let go of the case until we reached a conclusion. I have been very satisfied with Help and can only recommend them.
Kjempeflinke
Kjempeflinke. Hadde hjelp av tre advokater i saken vår over lang tid. Klare og gode å samarbeide med. De var alltid til stede med gode råd og ståpå vilje. Hadde aldri vunnet frem uten dem. Absolutt å anbefale.
Jeg ønsker å gi en stor takk til HELP…
Jeg ønsker å gi en stor takk til HELP Forsikring for svært god bistand i forbindelse med oppsett av testament.
Prosessen opplevdes som ryddig, effektiv og trygg fra start til slutt. Jeg satte spesielt pris på den tydelige kommunikasjonen, gode forklaringer underveis og den profesjonelle oppfølgingen jeg fikk. Det gjorde et ellers krevende tema mye enklere å forholde seg til.
Tusen takk for hjelpen og den gode servicen!
Mvh
Alf-Sverre Bergli
Tusen takk til Lene Stødle i HELP…
Tusen takk til Lene Stødle i HELP boligkjøper forsikring for assistanse i vår sak mot boligselger forsikring. Har vært til stor hjelp i få landet vår sak.
I would like to provide a positive rewiew of Help Insurance
I would like to provide a positive review of attorney Johan Rogge Loennecken
He has been helpful throughout my case, matter of inheritance. He proved to be an expert in his field and kept me well-informed throughout. I am grateful for he's services and would highly recommend Johan as an attorney.
Bortkastede penger
Bortkastede penger. Mulig de har for mye å gjøre . Det tar lang tid og det kan virke som om de helst ikke ønsker saker som har tilknytning til advokat forsikring forsikring. Møtte større forståelse hos motparten enn advokaten som skulle representere osd
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.