HELP Forsikring Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hadde tegnet advokatforsikring .og det var 6 måneder karantene tid.eg fikk bruk for forsikring etter 7måneder men blei nektet advokathjelp på grun av at dei gikk ut fra datoen på avdøde .og det var 5... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Full pott fra meg. Her kom hjelp fra en profesjonell advokat dagen etter jeg tok kontakt. Den advokaten hjalp meg med forslag og tips til ting jeg ikke visste hadde krav på. Saken min endte der jeg va... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flott oppfølging med raske svar og forslag på gode løsninger. Vil absolutt anbefale å bruke dette firmaet da det er godt å ha fagfolk tilgjengelige som raskt kan undersøke ting, kommer med forsla... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er delte meninger om hvor nyttig det er med boligkjøperforsikring og jeg var i tvil før jeg kjøpte det ifbm vårt huskjøp. Heldigvis kjøpte jeg forsikringen, for det viste seg raskt at det var... Ver más

Información sobre la empresa

1. Aseguradora
  2. Estudio de abogados

Escrito por la empresa

HELP bidrar til økt rettssikkerhet gjennom å gjøre juridiske tjenester tilgjengelig for alle. Våre klienter betaler ikke timepris, kun forsikringspremie, og får advokathjelp til saken er løst.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

131 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Cecilie Hvam-Jacobsen- Takk!

Hvordan kan jeg best beskrive Cecilie Hvam-Jacobsen.. Cecilie har vært stødig, tilgjengelig, rolig og utrolig hjelpsom fra første stund. Med fokus på det som er viktig, ikke bruke skitne triks selv om motparten spilte stygt! I en utfordrende sak- som en barnefordelingssak er- så ville jeg aldri ha valgt en annen advokat. Hun ser «søt og uskyldig ut», MEN, når vi ankom rettssalen, og når kappen og brillene ble satt på, da var det som å skru på en bryter. Fremdeles søt og uskyldig, men helt ekstremt RÅ. Jeg husker jeg satte meg bak og bare tenkte WOW- hun der skal du slite med (til motpartens advokat, som var langt fra søt og uskyldig). Og det gjorde den andre advokaten, for han hadde ingenting å stille opp med. Hun fikk med seg detaljer, stilte smarte spørsmål og fulgte planen. Hun hadde til og med en plan om å ikke stille den andre part for mange spørsmål for å gi dem muligheten til å uttale seg. Noe jeg aldri selv hadde tenkt på. Når sluttinnlegget kom, og Cecilie fikk siste ord så tenkte jeg: Dette vinner jeg! Jeg stolte 100% på hennes vurderinger, og det viste seg å være 100% rett! Jeg kan ikke komme med en varm nok anbefaling hva Cecilie angår, og jeg er henne evig takknemmelig. Jeg er sjeleglad for at jeg fikk akkurat henne som advokat!! Faglig sterk, menneskelig og utrolig dyktig i jobben. Og så hjelper det veldig at hun ble forvandlet til selveste SuperWoman når kappen kom på. Tusen takk <3

16 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Aldri igjen – ubrukelig ved skadetilfelle

Min erfaring med HELP Forsikring (saksnummer 2025A1096221 AA A) var skuffende. Til tross for tydelig dokumentert og betydelig skade nektet selskapet all bistand. Saken ble behandlet av en uerfaren medarbeider under opplæring (Helene N.), og den ansvarlige advokaten uttalte seg aldri. Argumentasjonen var overfladisk og ensidig til fordel for forsikringsselskapet – kundens interesser ble ikke ivaretatt.

Konklusjon: I et skadetilfelle er dette garantert feil adresse. Gå heller direkte til en uavhengig advokat

11 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fikk fantastisk hjelp fra HELP fra…

Fikk fantastisk hjelp fra HELP fra første stund. Advokat Romina Danielsen er utrolig dyktig til å få frem fakta og faktasjekke. Veldig god på å få frem det som er relevant. God kommunikasjon underveis i prosessen. Anbefales på det sterkeste.

7 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vant på alle punkter. Takk!

Jeg hadde aldri klart å gjennomføre saken selv uten den profesjonelle hjelpen jeg fikk gjennom HELP forsikring. Jeg vant på alle punkter, takket være fantastisk hjelp. Det var god kommunikasjon, jeg var involvert hele veien og kunne uttale meg før alt ble sendt inn til rettsinstansen.

1 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Trengte hjelp med arv i forbindelse med…

Trengte hjelp med arv i forbindelse med min mammas bortgang. Forklarte at dette hadde jeg aldri vært borti, og viste ikke hvor jeg skulle begynne engang.
Fikk nesten aldri verken svar eller hjelp, og følte at jeg ble flirt til da jeg forklarte at jeg ikke ante hva jeg skulle gjøre. Ringte flere gang, og endte til slutt med å måtte lese og ordne alt selv.
Veldig dumt og betale for forsikring og stå i en sorgprosess, å føle man ikke får hjelp.

9 de junio de 2025

Help will help you!

Thank you so much for all your help. Lene Stødle is not only a skilled lawyer but a wonderful person with a lot of care. She helped me with my case, and we won the case.
Thank you so very much.

6 de agosto de 2025

Helt ubrukelig

Helt ubrukelig. Alle gangene jeg har bedt de om hjelp, har de sagt nei. De avviser saken og legger den frem som noe annet enn det den er.
Kommer til å si opp hele greia umiddelbart.

1 de agosto de 2025

Gode juridiske råd

Vi balet med en vrien sak. Advokaten ga oss svært god hjelp til å finne kjernen i saken gjennom saklig analyse, empati og ikke minst juridisk kompetanse.

21 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig rask og god hjelp etter å ha…

Veldig rask og god hjelp etter å ha blitt svindlet. Det endte med at jeg fikk full erstatning fra kredittkortselskapet. Jeg hadde prøvde selv først, men fikk bare avslag. Godt å ha tilgang på Help forsikring sine advokater!

24 de julio de 2025

Har 2 ganger trengt bistand fra Help

Har 2 ganger trengt bistand fra Help. Utmerket hjelp og oppfølging! Har hatt advokat forsikring i flere år, å anbefaler alle å skaffe seg denne tryggheten i hverdagen!

2 de julio de 2025

God dag,

God dag,
Jeg er veldig fornøyd med advokatens arbeid. Hun er veldig kommunikativ og hyggelig å kommunisere med, og hun svarer raskt på e-poster.
Tusen takk for den gode jobben.
Henriette Abelsnes Wilberg

25 de junio de 2025

HELP Forsikring - Ingen hjelp

HELP Forsikring – falsk trygghet og unngåelse av ansvar

Jeg har brukt HELP både via boligkjøperforsikring og som en del av advokatforsikringen gjennom LO. Hver gang har jeg opplevd det samme: HELP gjør alt de kan for å unngå ansvar og utbetaling, selv når det foreligger klare bevis – som takstrapporter som dokumenterer skjulte feil og mangler.

De bruker ofte advokatfullmektiger som gir korte og overfladiske svar på telefon før de raskt avslutter sakene. Det virker som hele modellen deres er bygget opp rundt å virke hjelpsomme på overflaten, men i praksis slippe unna faktisk bistand. Og de tjener penger på det.

Dette er falsk trygghet – ikke forsikring. Jeg vil sterkt fraråde andre å kjøpe forsikringer fra HELP. Det er lureri satt i system.

16 de junio de 2025

Very nice experience

Very nice experience! The lawyer was very understanding, competent and easy to communicate with, and genuinely interested in helping me solve my case!
She helped me more than l expected.
I will strongly recommend her!

10 de junio de 2025

Løste saken på 1 dag!

Saken min ble løst og sendt til utbetaling på 1 og samme dag! Utrolig serviceinnstilt kundemottak og advokat. Tusen takk, er kjempefornøyd 🤩 Anbefales!

30 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lawyer got your back = peace of mind

Got legal help through my Lawyer insurance from Help. Very quick response to my query, with a lawyer reaching out over the phone to clarify and bring me peace of mind. I felt that the lawyer cared about my case and the follow - up was attentive to my needs and the development of the case. A fairly simple case, but it gave extra comfort and reassurance to have a lawyer supporting me to ensure all protocol was followed and my choices were the right ones for me!

27 de mayo de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.