Valorada con 1 estrellas sobre 5

I had a disappointing experience with Hembry. When I left my office everything was fine, but after the cleaning our door was damaged. I reported it immediately and explained that the damage must hav... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Be cautious that they don’t take responsibility for damaged items. They are changing the dates/ cleaning staff often. Some of the staff does good job but there are other companies that do the same, pl... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Extremt dåligt städat och riktigt dyrt. 3800 kr skulle dom ha för en grov städning men kunde ändå hitta grönkål på golvet, dam på lampor, lister, element, tavlor och mycket mer efter att dom var... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vår städerska Natalia gör ett jättebra jobb. Det skiner och luktar väldigt gott efter att hon varit här. Vill särskilt berömma hennes våttorkning av golven som hon, till skillnad från andra städersk... Ver más

2,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Supernöjd

Äntligen är det fint och rent hos mig!! Är så nöjd och att få sån hjälp när man inte orkar själv..är så härligt.
Fått två otroligt duktiga proffs ( min ordinarie var sjuk och då kom en pärla till! ) en ren fröjd!!

18 de enero de 2021
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hembry hjälper oss med städning av mottagningslokaler

Hembry hjälper oss med städning av mottagningslokaler. Fint bemötande av ansvariga. Går alltid att nå vb. Noggrann specifikation av vad som ingår i städningen. Följs till punkt och pricka med strålande resultat av bästa städerskan Jane! Mina varmaste rekommendationer!

12 de enero de 2021

Mycket nöjd!

Mycket nöjd med samarbetet och städningen, det känns tryggt och det är verkligen kundens nöjdhet som gäller.

2 de enero de 2021

Supernöjd!!!

Gick nogrannt igenom olika företag innan jag valde Hembry som jag hittade fantastiska omdömen om på Google.
Jag skaffade abonnemang omgående och är supernöjd. Jättefint hemma!!! Arbetet var nogrannt, systematiskt och med ett utmärkt resultat. Kommer fortsätta att anlita Hembry under lång tid framöver och har redan börjat rekommendera dem till andra. Tack för ett superjobb! Känns så skönt med ett seriöst företag som man kan lita på. Det gäller ju trots allt ens eget hem.

23 de febrero de 2020
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hembry är et useriöst firma

Hembry är et useriöst firma.
Har haft dom 1 gång ,,,,,,, det räcker !
Har betalt för 6 timers rengöring , men har bara fått 4 timer !!!!
Jag tycker inte att Hembry ska ha lag att husera i Skåne ...
och lura Staten for skattekroner ....

jörgen christiansen malmo

30 de enero de 2020

väldigt dålig städning

städning i Göteborg. oacceptabel städning, var fortfarande dammigt på merparten ställen efter de lämnat, hade ej damsugit under soffan, missat hörn mm, det var kvar fläckar på diskbänk, smuts på köksmaskiner mm.
städerskan kanske hade en dålig/ stressig dag men jag är mycket missnöjd, kan inte rekommendera detta företag

1 de enero de 2020
Logotipo de Hembry

Respuesta de Hembry

Hej Emmeli,

Vi har sökt i vårt kundregister för att hitta dig, men vi har inte haft någon kund som heter Emmeli. Du får gärna kontakta oss på info@hembry.se ifall du har använt våra tjänster, så att vi kan diskutera vad som gick fel och kompensera dig.

Allt gott,
Hembry 💙

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.