HemmingsenInteriør Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lang leveringstid, pisse godt produkt og alle pengene værd. Reddede lige hverdagen med en sur 1,5 årig. Værd at bruge de ekstra penge på et mere standhaftigt produkt fremfor de billigere lærings... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Var i tvivl om, hvorfor min ordre ikke var sendt afsted, så jeg sendte en mail, som hurtigt blev kvitteret med en forklaring og en beklagelse. Modtog hurtigt min pakke efter, samt en chokoladejulemand... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg skulle købe nogle lamper og havde en del spørgsmål. Der blev svaret hurtigt på telefon og også sms sent om aftenen. Jeg endte med at bestille 3 spisebordslamper (håndbankede i metal) De laves... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles

Escrito por la empresa

HemmingsenInteriør er en virksomhed, der lægger utrolig meget vægt på at være unikke og levere kvalitet i højeste klasse. HemmingsenInteriør har en vision om at skabe fællesskab i danskernes hjem og samtidig opretholde god kvalitet i familiens samlepunkt, ved spisebordet. Hos HemmingsenInteriør tilbyder vi et dybt sortiment, med mange forskellige stole, bænke, barborde, skriveborde, kontorborde og spiseborde i høj kvalitet. Unikke møbler med dansk design, og fokus på at være bæredygtig: Som en naturlig del af vores forretning, har vi omtanke omkring hvilke materialer vi benytter i produktionen, samt hvilke leverandører vi samarbejder med. Vi lægger stort vægt på at være bæredygtig. Derfor består vores produkter for det meste af genanvendelig materialer. Her kan bl.a. nævnes produkter som er produceret af genbrugstræ, FSC godkendt træ, vandbaseret lak, miljørigtigt lim, Food Safe-lak som ikke indeholder skadelige stoffer, og må bruges til produkter som har direkte kontakt med mad.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig ekspedition og levering af min…

Hurtig ekspedition og levering af min varer

15 de diciembre de 2022

Hej Mona

Tusinde tak for din fine anmeldelse!
Vi håber du bliver glad for produktet.

Rigtig god jul.

Emilie fra Hemmingsen Interiør

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt i alt en god oplevelse

20 de diciembre de 2022

Hej Harriet
Tak for din anmeldelse, vi håber du bliver glad for produktet.

Rigtig god jul.

Emilie fra Hemmingsen Interiør

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flot læringstårn med nem levering til…

Flot læringstårn med nem levering til pakkeshop

4 de diciembre de 2022

Hej Karsten
Tusinde tak for din fine anmeldelse!
Vi håber i bliver glade for tårnet.

Rigtig god jul
Emilie

God oplevelse ved reklamation

Vi købte et læringstårn, der viste sig ikke at kunne tåle vores datter legede med vand ved køkkenvasken. Efter lidt mailen frem og tilbage med en meget venlig Nina, fik vi hovedparten af købsprisen retur. Super god service, når nu produktet desværre ikke var ideelt for os.
Levering mv. fungerede også upåklageligt og jeg vil til enhver tid anbefale firmaet.

7 de octubre de 2022
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super kundeservice og meget flot produkt

Jeg endte med at bestille 3 spisebordslamper (håndbankede i metal) De laves på bestilling og de kom før den forventede leveringsdato.
De er superflotte. Vi er SÅ glade for dem og alle der kommer i vores hjem er vilde med de lamper :-)

23 de septiembre de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

fik hvad jeg betalte for

fik hvad jeg betalte for, jeg kunne selvfølgelig ønsket lidt noget andet, men det er udelukkende min fejl. købte et tårn til køkkenet, så barnet kan følge med i madlavningen.

13 de septiembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flot produkt og kvalitet og god service

Vi bestilte en Loftlampe med 3 stk 25 cm skærme i sort-brun metal. Det faktum at de er håndlavet gør hver enkel lampe unik. Lampen giver et super behageligt og flot lys, og er meget moderne i sit udtryk. Leveringstid var kun ca. 2 uger selvom de havde adviseret op til en måned. Vi kan ikke være mere tilfredse.

6 de septiembre de 2022
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hjemmelevering?

Da der var problemer med hjemmelevering, kan jeg kun købe igen, hvis hjemmelevering er garanteret. Bg

26 de agosto de 2022

Respuesta de HemmingsenInteriør

Hej Anna. jeg er ked af, at der var problemer med hjemmeleveringen, du er altid velkommen til at kontakte os inden din ordre. Såfremt du har specielle ønsker. Så vil vi prøve at imødekomme dem. :)

God købeoplevelse

De svarede hurtigt på beskeder, undtaget om rabat, men jeg havde brug for produktet hurtigt og de leverede hurtigt. Produktet er som det skal være. Jeg gad godt man kunne have justeret læringstårnet i højden, men vi kendte designet før vi købte, så egentlig ikke negativt, men mere et forslag til udvikling af produktet. Overordnet så en god købe oplevelse.

19 de agosto de 2022

Respuesta de HemmingsenInteriør

Hej Mona. tak for din anmeldelse. Ja lige pt. er det alene "Martin" læringstårnet som kan justeres i højden, men hvem ved om "Maya" læringstårnet også får den funktion, på et tidspunkt :,)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg kan desværre kun give 3 stjerner.

Jeg kan desværre kun give 3 stjerner.
Grunden til det er for dårlige billeder, det er ikke muligt at zoome ind, så man kan se lamperne tydeligt, og så fik jeg ingen feed back på om det var muligt at få ledningerne i en bestemt længde, jeg vil også sige at mailen hvor man skal fortælle hvor tilfreds man er med jeres produkt, skal ikke komme før i er sikre på at man har modtaget produktet, så der er helt klar plads til forbedring.

16 de agosto de 2022

Respuesta de HemmingsenInteriør

Kære Jakob. Jeg forstår ikke, at du skriver at du har spurgt omkring ledningerne, for vi har ikke fået en henvendelse fra dig angående dette. kun det med at du modtog mailen jf. anmeldelser før du havde modtaget lamperne.
Det beklager jeg, det er en automatisk mail som bliver sendt ud.
Håber du er glad for lamperne :)
Vh Nina // Hemmingsen Interiør

Altid en god oplevelse !

God kundeservice, hurtig levering og vores datter er super glad for sit klatre stativ og læringstårn

11 de agosto de 2022

Respuesta de HemmingsenInteriør

Mange tak Emilie. det betyder så meget, at I er glade for vores produkter :)

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.