Vi købte et læringstårn, der viste sig ikke at kunne tåle vores datter legede med vand ved køkkenvasken. Efter lidt mailen frem og tilbage med en meget venlig Nina, fik vi hovedparten af købsprisen r... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Lang leveringstid, pisse godt produkt og alle pengene værd. Reddede lige hverdagen med en sur 1,5 årig. Værd at bruge de ekstra penge på et mere standhaftigt produkt fremfor de billigere lærings... Ver más
La empresa ha respondido
Var i tvivl om, hvorfor min ordre ikke var sendt afsted, så jeg sendte en mail, som hurtigt blev kvitteret med en forklaring og en beklagelse. Modtog hurtigt min pakke efter, samt en chokoladejulemand... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg skulle købe nogle lamper og havde en del spørgsmål. Der blev svaret hurtigt på telefon og også sms sent om aftenen. Jeg endte med at bestille 3 spisebordslamper (håndbankede i metal) De laves... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
HemmingsenInteriør er en virksomhed, der lægger utrolig meget vægt på at være unikke og levere kvalitet i højeste klasse. HemmingsenInteriør har en vision om at skabe fællesskab i danskernes hjem og samtidig opretholde god kvalitet i familiens samlepunkt, ved spisebordet. Hos HemmingsenInteriør tilbyder vi et dybt sortiment, med mange forskellige stole, bænke, barborde, skriveborde, kontorborde og spiseborde i høj kvalitet. Unikke møbler med dansk design, og fokus på at være bæredygtig: Som en naturlig del af vores forretning, har vi omtanke omkring hvilke materialer vi benytter i produktionen, samt hvilke leverandører vi samarbejder med. Vi lægger stort vægt på at være bæredygtig. Derfor består vores produkter for det meste af genanvendelig materialer. Her kan bl.a. nævnes produkter som er produceret af genbrugstræ, FSC godkendt træ, vandbaseret lak, miljørigtigt lim, Food Safe-lak som ikke indeholder skadelige stoffer, og må bruges til produkter som har direkte kontakt med mad.
Información de contacto
Rørsangervej 84., 2400, København , Dinamarca
- mail@hemmingseninterior.dk
- hemmingseninterior.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Super service ved reklamation
Super service ved reklamation - fik ombyttet varen med det samme uden gener for mig - ny vare ankom 2 dage efter og ingen bøvl med at skulle returnere defekt vare🤗

Rigtig god oplevelse!
Super god service, fantastisk kundeservice og ikke mindst hurtig fragt! Bestilte et par spisebordsben til vores hjemmelavet bordplade og de er af rigtig fin kvalitet, der var endda alt med, både monterings skruer og brugsvejledning.

Respuesta de HemmingsenInteriør
Hurtig levering og top kvalitet på…
Hurtig levering og top kvalitet på læringstårn!

God oplevelse
God oplevelse, idet firmaet sørgede for at informere om forsinkelse i leveringen og forklaring på hvorfor.
Informationen blev ydermere givet personligt via telefon.
Handler gerne hos jer igen ♥️

Respuesta de HemmingsenInteriør
Nem bestilling og hurtigt levering af…
Nem bestilling og hurtigt levering af læringstårn 👍

Respuesta de HemmingsenInteriør
Købte et læringstårn til min søn på nu…
Købte et læringstårn til min søn på nu 15 mdr. Der var lidt ventetid, da der havde været rift om læringstårnet. Det var dog ventetiden værd, for min søn er super glad for at kunne nå op og se med, når vi laver mad eller stå og "hjælpe til" eller komme op og vaske hænder i køkkenvasken eller kigge ud af køkkenvinduet. Anbefalede det til en anden, som også købte det og også er glad for det. Læringstårnet har fået en fast plads i det lille køkken og jeg forventer det kan bruges et par år i hvert fald :)

Respuesta de HemmingsenInteriør
Jeg ville købe et spisebord
Jeg ville købe et spisebord, men det var nærmest umuligt, at finde et tidspunkt, hvor de kunne leverer det, men Nina fra virksomheden gav ikke op, og efter en dags tid, vendte hun tilbage med en løsning, hvilket jeg i dag er super glad for, det er et mega flot bord, som ikke ses andre steder.
Jeannette, Middelfart

Respuesta de HemmingsenInteriør
Min første handel og jeg fik rigtig god…
Min første handel og jeg fik rigtig god kundeservice, så jeg ville ikke tøve med at skulle handle her igen. De bedste anbefalinger herfra.

Rigtig god service
Rigtig god service, da jeg ville annullere en ordre. Jeg havde fundet varen billigere et andet sted, og de annullerede ordren med det samme og var rigtig venlige.

God kundeservice
God kundeservice, da min varen var gået i stykker. Blev ringede op i efter 1 time afsendelse af besked i weekend.

Respuesta de HemmingsenInteriør
Meget fin kundeservice samt levering af…
Meget fin kundeservice samt levering af den bestilte vare 👍👍👍👍👍

Super god
Super god! Fik en besked lige umiddelbart efter jeg bestilte, for at sikre at jeg havde set den længere leveringstid på varen (læringstårn). Det havde jeg, og så forventet jeg den i uge 4 men den var her allerede i uge 2. :)

God og hurtig levering
God og hurtig levering
Super gode til at svare på spørgsmål hurtigt

Respuesta de HemmingsenInteriør
Lang leveringstid på verdensklasse produkt!
Lang leveringstid, pisse godt produkt og alle pengene værd. Reddede lige hverdagen med en sur 1,5 årig. Værd at bruge de ekstra penge på et mere standhaftigt produkt fremfor de billigere læringstårne.
Har hørt fra flere der har købt de billigere at de ville ønske de havde købt vores, som vi har købt her på den her shop.
5 stjerner hvis leveringstiden ikke havde været flere uger efter bestilling og at der havde været en pop-up ved bestilling/betaling, om jeg ønskede at gennemføre ordren trods ekstra leveringstid.
Tak for en god handel!

La experiencia Trustpilot