Vandaag mijn ring opgehaald Erg mooi geworden en super blij mee En perfecte service! De Herdenkingswinkel is een aanrader.
We hadden midden december twee assieraden besteld, maar in overleg met Tom besloten om vanwege de feestdagen het as later te versturen. De communicatie met Tom via de mail was erg helder en fijn. Tom... Ver más
Gisteren met dochter en kleindochter in de herdenkingswinkel mooie asringen uitgezocht voor mijn dochter en mij heel lief geholpen door Tom nam alle tijd voor ons,na het kiezen de as overhandigd om ri... Ver más
Net samen met mijn dochter een mooie ring uitgezocht, om het as van onze lieve kleine Glam erin te laten zetten.Tom is een ontzettende lieve hulpvaardige man, die goed naar je wensen luistert, uitlegd... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Herdenkingswinkel verkoopt de mooiste assieraden, vingerafdruksieraden, urnen en overige gedenkartikelen.
Sint Jorisplein 1A, 5481 AS, Schijndel, Holanda
- 085 047 7707
- info@herdenkingswinkel.nl
- herdenkingswinkel.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
La gente también ha visto
Prachtig, kwalitatief goed product, mooi afgewerkt. Zeer goed verpakt verzonden.
Prachtig, kwa
Ik heb twee as hangertjes besteld ze…
Ik heb twee as hangertjes besteld ze kwamen precies aan zoals op de foto's mooi kwaliteit edelsmitwerk. Helaas waren ze de schroefjes vergeten, dus mail ze en had ik 5 min later op zaterdag middag iemand aan de lijn. Binnen een paar dagen zijn de schroefjes na geleverd. Top service!
Mooi maar een tikkeltje duur!!
Prachtige ring
Gewoonweg een prachtige ring geleverd net als de vorige. Ik zal jullie altijd aanraden bij iedereen.
Professioneel en respectvol met hele…
Professioneel en respectvol met hele goede service
Jullie hebben het fantastisch gedaan ze…
Jullie hebben het fantastisch gedaan ze waren keurig verpakt en het product is prachtig dank je wel we zijn er super blij mee gr
Alles in goede staat ontvangen, zeer tevreden!
Alles in goede staat ontvangen, ik ben heel blij met het resultaat!
Hele goede en snelle levering
Hele goede en snelle levering. Bestelling was goed en veilig ingepakt. Bedankt
Prachtige vogel,uitstekend afgewerkt
Prachtige vogel,uitstekend afgewerkt! Snelle levering en zeer goed verpakt! Helemaal tevreden zijn wij!
(Nog) niks besteld behalve een setje om…
(Nog) niks besteld behalve een setje om vingerafdrukken te nemen. Gratis opgestuurd! Super!
Verpakking niet mooi
Het bestelde product zat in een mooi doosje, echter daarin zat bubbeltjes plastic en een plastic zakje. Een fluwelen zakje was mooier geweest. Zo kan je het niet geven aan iemand, is mijn mening.

Respuesta de Herdenkingswinkel
De levering was zoals verwacht na…
De levering was zoals verwacht na diverse bestellingen.
Goede winkel
Product zoals omschreven, goede kwaliteit, snel bezorgd, zeer goed verpakt. Je kan zien dat er goede aandacht besteed is aan je bestelling!
Betrouwbaar en netjes
Via Google op deze site gekomen en een mooi hangertje met vingerafdruk besteld.
Bestelprocedure verliep vlot evenals het contact met de klantenservice.
Inmiddels mijn bestelling ontvangen en echt heel erg blij ermee!
Ik raad herdenkingswinkel echt aan; je kunt hier fijn en vertrouwd kopen!
Snelle levering ruim binnen afgesproken…
Snelle levering ruim binnen afgesproken termijn.bovendien urn zeer degelijk ingepakt om beschadigingen te voorkomen.
Top
RUIM AANBOD OOK VOOR DE KLEINE BEURS
Goede kwaliteit en service
Vriendelijk en behulpzaam
Prachtige armbanden met vingerafdruk…
Prachtige armbanden met vingerafdruk besteld. Al drie stuks! Mooie kwaliteit, geleverd volgens afspraak, duidelijke communicatie bij een vraag.
Snelle levering en zorgvuldig verpakt.
Keurige tekst en uitleg
Keurige tekst en uitleg. Product was op voorraad en volgende dag al bezorgt.