Hele snelle levering van top pannen. Eerste avond in de keuken met de nieuwe pannen heeft onze enthousiasme om te koken weer flink aangewakkerd! Makkelijke site. Goede uitleg. Netjes ingepakt en goede... Ver más
Paar dagen geleden de pannen ontvangen.. dat was sowieso al supersnel s avonds 1900 besteld volgende ochtend in huis. 2 mooie koekenpannen en 3 mooie kookpannen. Ze zijn heel fijn in gebruik en hebbe... Ver más
La empresa ha respondido
Hallo. Wat een snelle levering nog bedankt. Perfecte gebakken eieren.door mijn strenge dieet is dit een uitkomst verheug me erop om er lekkere maaltijden ermee te maken. Door mijn suikerziekte moet ik... Ver más
Ben zelf al een tijd opzoek geweest naar goede pannen, na vele miskopen eindelijk goede gevonden. Wat zijn dit fantastische pannen, heb de hybride wok, de hybride hapjespan en de 28 en 32 koekenpan. W... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de suministros de cocina
- también en la categoría
- Tienda de artículos para el hogar
Escrito por la empresa
Herman den Blijker is een van de bekendste en meest geliefde koks van Nederland. Al jarenlang inspireert hij miljoenen mensen om met plezier en zelfvertrouwen te koken – in zijn restaurants, op televisie en nu ook via hermandenblijker.nl. In onze webshop brengen we zijn passie voor eerlijk en smaakvol eten rechtstreeks bij jou thuis. In de webshop vind je een zorgvuldig samengestelde collectie kookgerei, keukenaccessoires en producten die Herman zelf gebruikt en vertrouwt. Wij geloven dat goed koken begint met het juiste gereedschap. Daarom selecteren we alleen producten die voldoen aan de hoge standaarden die Herman stelt in zijn eigen keuken – of je nu een doorgewinterde thuiskok bent of net begint. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar met persoonlijk advies over producten en bestellingen. We zorgen voor een snelle en betrouwbare levering, zodat jij zo snel mogelijk aan de slag kunt. Bij hermandenblijker.nl shop je met vertrouwen: duidelijke productinformatie, eerlijke prijzen en een eenvoudig retourbeleid. Koken zoals Herman – dat begint hier.
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
1 woord geweldige producten!!
1 woord geweldige producten!!! Ik voelde me vanavond een echte cheff!!! De zalm die ik had gebakken was gewoon perfect! Zacht van binnen kkorstje aan de buitenkant. En schoonmaken super easy!!!! Ben super blij met mijn aankoop!!!
Snelle en correcte levering van…
Snelle en correcte levering van prachtige pan! We zijn er heel blij mee.
Mooie solide pannen en deksels
Mooie solide pannen en deksels. Tot nu toe tevreden. Ik heb ze volgens de instructie afgewassen en klaar gemaakt voor gebruik. Ik twijfel er niet aan dat het goede pannen zijn, gezien de positieve reviews.
Super snelle levering
Super snelle levering. En helle goede pannen.Ik ben begonnen met de wok , en zo blij mee nu ook de koekepan gekocht.
Goede kwaliteit pannen en snelle…
Goede kwaliteit pannen en snelle bezorging!
De volgende dag na de bestelling te…
De volgende dag na de bestelling te hebben geplaatst mijn nieuwe pannen in huis en...wat een fantastisch koekenpannen 🥰, ik heb inmiddels al zoveel pannen versleten, van goedkopere tot duurdere pannen, deze zijn echt super, ik ben er heel blij mee.
Prachtige set van 3 koekenpannen
Prachtige set van 3 koekenpannen, precies zoals geadverteerd op de site van Herman den Blijker. Gelukkig geen aangebakte pannen meer. Top.
Top pan en wok !
Gisteren mijn hapjespan en wok ontvangen, wow wat een luxe set is me dat, direct de code gescand en alles gevolgd om ze gebruiksklaar te maken, gisteren dan ook meteen gebruikt, een lekkere vulling gemaakt voor mijn courgette op te vullen met rundsgehakt en veel groenten , het was een plezier om met de hapjespan te koken!!! Ik raad ze iedereen aan en ik zal in de toekomst mijn assortiment nog uitbreiden!!!
Ik heb al vijf jaar de pannetjes en ben…
Ik heb al vijf jaar de pannetjes en ben er nog steeds blij en gelukkig mee
Heel veel mee gekookt ze blijven zo mooi.
Ik kook de lekkerste soep in mijn pan m.v.g.Tinie
Aanrader
De wok heb ik sinds een week in huis en pas twee keer gebruikt, maar ik ben supertevreden. Goede, stevige wok, bakt niet aan en is ook zo weer schoon. Al vele verschillende wokpannen gehad, maar deze is veruit de beste. Ga zeker ook de koekenpannenset bestellen...!
Nu mijn 4de pan aangeschaft.
Nu mijn 4de pan aangeschaft.
Ik heb nog nooit zulke goede pannen gehad. Ja het bakken prima maar dat hebben meer pannen( als ze nieuw zijn), maar het schoonmaken ervan na koken op gas is fantastisch. Mijn eerste 2 zijn nu een jaar oud en zien er nog uit als nieuw.
Hele fijne pan!
Wow, wat een fijne koekenpan! Sinds we een paar jaar geleden van gas over zijn gegaan op inductie heb ik al heel wat kwaliteitspannen geprobeerd en was ik steeds niet tevreden. Deze is echt top! En ik had em ook nog heel snel binnen. Ik hoef geen andere meer!!
Ik heb een ijsmachine aangeschaft
Ik heb een ijsmachine aangeschaft. De eerste x dat ik het gebruikte was er een mega hard geluid. Snel uitgedaan. Na 1 a 2 dagen nog eens geprobeerd en weer een mega hard geluid. Toen ontdekte ik dat het mesje wat er hoorde iedere x omhoog sprong. Tot 2x aan toe gemeld, maar mijn retour label bleef uit. Zodra je het apparaat gebruikt heb mag je het niet meer omruilen. Maar hoe weet ik anders dat ik een stuk apparaat gekocht heb.

Respuesta de Herman den Blijker
Ik was wat afwachtend
Ik was wat afwachtend, eerst een kleine koekenpan gekocht en uit geprobeerd. In de ruim 50 jaar dat ik iedere dag kook nog nooit zo’n fijne koekenpan gehad. Ondertussen een grotere koekenpan en een Wok aangeschaft
Top Hapjespan
Nog maar een paar keer gebruikt maar tot nu bevalt de hapjespan super goed! Een aanrader dus.
En heel snelle levering !
Eindelijk super mooie en fijne pannen
Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe Herman den Blijker pannen. Ze zien er niet alleen mooi en stevig uit, maar koken ook echt fijn. De warmte wordt goed verdeeld en het bakken en koken gaat een stuk prettiger. Wat ik vooral fijn vind, is dat de pannen goed aanvoelen en dat je echt het idee hebt dat je er lang plezier van gaat hebben.
Ik ben er tot nu toe heel tevreden over en gebruik ze met veel plezier in mijn keuken. Een mooie aankoop waar ik zeker geen spijt van heb! 👌🍳❤️
Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar goede, stevige pannen!
The company delivers what they promise
The company delivers what they promise. Great pans for easy, non sticking cooking! Quick delivery with track and trace
De pannen koken en bakken fantastisch…
De pannen koken en bakken fantastisch en je krijgt echt waar voor je geld. Ik raad een ieder aan om de pannen van Herman den Blijker aan te schaffen.
Voelt, oogt èn bakt goed!
Ik was op zoek naar nieuwe pannen die lang mee zouden gaan. Na uitgebreid vooronderzoek heb ik twee koekenpannen en een wok besteld. De volgende dag werden ze al geleverd!
De pannen ogen en voelen kwalitatief goed en mijn eerste kookervaring ermee is zeer positief!
Had eerst de drie koekenpannen besteld
Had eerst de drie koekenpannen besteld, was zo tevreden dat ik nu ook de wok en hapjespan hebt. Echt geweldige kwaliteit! Blij mee😊