Meget hurtig levering
Meget hurtig levering. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg køber til mine børnebørn hos Hestbech Luxuries

Respuesta de Hestbech Luxuries
Hos Hestbech Luxuries er vores fornemmeste mål at tilbyde vores kunder det bedste af det bedste. Vi er en online butik, der har fokus på bl.a. lækker kvalitets tøj, sko og tasker. Vores sortiment omfatter produkter fra nogle af de mest kendte mærker, og vi stræber altid efter at levere eftertragtede produkter til rimelige priser. Få en unik stil med vores elegante og stilfulde udvalg. Der er 14 dages returret!
Lomborgvej 107, 7620, Lemvig, Dinamarca

Respuesta de Hestbech Luxuries
Kan varmt anbefales - hurtig levering, også selvom leveringsoplysninger skulle rettes. Korte svartider og god service. 5 stjerner

Respuesta de Hestbech Luxuries
Virkelig god service fik min pakke uskadt og mærkede var rigtig

Respuesta de Hestbech Luxuries
Super service, købte 14 stussy t-shirts som firma gaver, og de var her 2 dage efter! Mega fedt!

Respuesta de Hestbech Luxuries
Mega dårlig service og kan på ingen måde anbefale at handle her.
Meget svært at få sine penge retur, ja faktisk helt umuligt med mindre man vil betale et meget højt gebyr på 299.-
Jeg handler aldrig her igen.

Respuesta de Hestbech Luxuries
Aldrig prøvet så god og hurtigt service.. top klasse
Alt fungerede som aftalt. Hurtigt levering og besvarelse af spørgmål om varen.
Kan klart anbefale. Jeg har købt her flere gange, der har aldrig været problemer.
Der er hurtig levering og gode priser.
Hurtig levering og produktet var i god kvalitet. Ville helt klart anbefale.
Let overskuelig hjemmeside, super skarp pris, bestilt fredag leveret søndag. Med disse 3 plusser ja så må det være 5 stjerner, ikke sidste gang jeg handler her
Er glad for min vare - ligesom jeg havde forventet. Hurtig levering. Alt i alt - tilfreds og god oplevelse med mit køb.
Lynhurtig levering, super fine varer, god kommunikation. Kan klart anbefales+++
Más información sobre otros tipos de reseñas.