Mooie rondreis gemaakt door Sri Lanka
Mooie rondreis gemaakt door Sri Lanka. Alles goed geregeld. Hotels waren goed en hele betrouwbare chauffeur. Volgende reis naar Tanzania gaan we opnieuw met deze reisorganisatie.

Respuesta de Het Andere Reizen
Wij bieden je een onvergetelijke buitenlandervaring. Of je nu op zoek bent naar een unieke rondreis, vrijwilligerswerk wilt gaan doen of invulling wilt geven aan je tussenjaar, bij ons kun je terecht. Ook voor authentieke familiereizen en vrijwilligersreizen. Reis langs de hoogtepunten, maar ook net even anders dan anders. Maak kennis met een andere cultuur en sta open voor bijzondere ontmoetingen. Maak een bijzondere reis!
Blijhamsterstraat 19, 9671 AS , Winschoten, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente

Respuesta de Het Andere Reizen
Wij zijn via het andere reizen op rondreis geweest in Tanzania. Daarbij hebben we acht dagen vrijwilligerswerk kunnen doen op een school, in een weeshuis en in een ziekenhuis. Juist het vrijwilligerswerk zorgde voor een compleet andere vakantie en maakte de vakantie veel leuker. Wij zijn een gezin met drie kinderen van 8, 14 en 15. Onze dochter van 15 en haar moeder waren veelal in het ziekenhuis werkzaam. Onze zoon van 14, dochter van 8 en ik op een school en in het weeshuis. De safari is onvergetelijk mooi en Zanzibar maakt het af, zon, zee en strand. Kortom, een fantastisch, uitstekend georganiseerde reis waar we nog jaren met een goed gevoel op terugkijken.