Het Groene Wout Opiniones

1. Salón de actos
  2. Bed & Breakfast
  3. Alojamiento para grupos

Escrito por la empresa

Binnen ons bedrijf bieden wij diverse typen sfeervolle verblijfsaccommodaties, B&B en groepsaccommodaties aan. Daarnaast beschikken we over een multifunctionele ruimte. Deze ruimte is te boeken in combinatie met diverse arrangementen om van uw bijeenkomst een succes te maken. We hopen u te mogen begroeten hier in Goudriaan bij Het Groene Wout.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

5 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige locatie om een cursus te…

Prachtige locatie om een cursus te geven. Professionele, vriendelijke mensen. Hier komen we graag vaker.

16 de noviembre de 2024

Respuesta de Het Groene Wout

Ontzettend bedankt voor jullie mooie review, we hebben jullie aanwezigheid ook ontzettend gewaardeerd. Van harte welkom een volgend moment. Groet Jelmer

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prachtig gelegen in de polder

Mooi lokatie en zeer vriendelijke mensen. Alles was top geregeld ook de inhoudelijke mens werd goed verzorgd.
Voor onze groep was het uiteen gaan in groepjes latig in één ruimte maar zeker mogelijkheden bij mooi weer door dit buiten in de verschillende zitjes te organiseren. Zeker een positieve ervaring en komen zeker terug

5 de noviembre de 2024

Respuesta de Het Groene Wout

Ontzettend bedankt voor deze review, we ontvangen jullie graag opnieuw. Groet Jelmer

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie professionele ruimte, goede ontvangst, gastvrij

Toen we vanwege weersomstandigheden, een ruimte nodig hadden om onze training te kunnen voortzetten, konden we gelijk terecht, er werd meegedacht.
De vergaderruimte is geweldig, met zicht op de polder, prachtige luchten.
Alle apparatuur (beamer etc.) was beschikbaar en stond klaar.
Ook de indeling hoe we wilden gaan zitten was geregeld, koffie, thee, water stond klaar.
Alle deelnemers waren verrast en het kwam de training ten goede, dat we dit hier konden doen.

26 de septiembre de 2024

Respuesta de Het Groene Wout

Blij dat we jullie konden helpen en dat de training mede hierdoor voortgezet kon worden. Dank voor deze review! Groet Jelmer

Leuke locatie

Een fijne/mooie plek om een verjaardag te vieren, we konden ook heerlijk buiten bezig zijn en zitten. We hadden de catering in eigen handen en konden gebruik maken van de goed uitgeruste keuken. Bij vragen waren de eigenaren goed te bereiken
Een aanrader!

3 de agosto de 2024

Respuesta de Het Groene Wout

Ontzettend fijn dat jullie bij ons de verjaardag hebben gevierd, top om te lezen hoe jullie het ervaren hebben. Groet Jelmer

Prima lokatie

Goed verzorgd /goede voorzieningen. Vriendelijk personeel. Rustige lokatie. Prima lunch.

12 de julio de 2024

Respuesta de Het Groene Wout

Zeer bedankt voor deze mooie review, fijn dat jullie bij ons zijn geweest. Groet Jelmer

8 consejos para escribir buenas reseñas.