Valorada con 4 estrellas sobre 5

Een positieve en behulpzame houding wanneer je hulp nodig hebt om een bestelling te kunnen plaatsen en ook als specifieke informatie nodig hebt. Jammer dat de website niet up to date is. Kortom gemid... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Was blij verrast hoe deze man zijn webshop runt, na een belletje over een product werdt ik uitgenodigd om het product te bekijken, hij dacht super goed met mij mee onder genot van een bak koffie. Ko... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

3 lokduiven aangeschaft prima qualiteit goede service. Goed meegedacht per ongeluk om 2 met het koppie naar beneden mee te geven zijn completer met pootjes. Hoop dat de krijger er erg blij mee i... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de caza y pesca
  2. Tienda de caza
  3. Tienda de ropa y equipos para actividades al aire libre

Escrito por la empresa

De webshop voor de jacht en outdoor liefhebber, wij hebben alles wat je nodig hebt voor: het jachtveld, de jachthut, outdoor (activiteiten), Bushcraft etc.

4,8

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Superservice

Topservice, prettige communicatie, altijd bereikbaar, reageert snel.

11 de abril de 2026

Dankjewel voor deze review 🌿 Super leuk om te horen! 📯

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, goed advies ontvangen.

1 de abril de 2026

Respuesta de Hetjachtveld

Bedankt voor deze review! We proberen zo goed mogelijk met onze klant mee te denken 🌿

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De app installeren was minder eenvoudig…

De app installeren was minder eenvoudig dan geschetst.
Bestellen en bezorgen ging goed.

26 de marzo de 2026

Respuesta de Hetjachtveld

Fijn dat het bestellen en bezorgen goed ging!
Wij kunnen altijd ( ook telefonisch ) helpen met het installeren van de app dus mochten er nog vragen zijn, neem gerust contact met ons op! 🌿

Teveden

Snelle reactie na een niet geheel correcte bestelling ,dan een deskundige voorlichting over diverse mogelijkheden met als resultaat een tevreden klant , slechts een dag tussen bestelling en ontvangst .

31 de marzo de 2026

Respuesta de Hetjachtveld

Dankjewel voor deze review 🌿 Een tevreden klant is voor ons het aller belangrijkste!

heel tevreden

Nadat mijn bestelling niet helemaal lukte via de website een heel correct, informatie en vooral ook vriendelijk telefonisch contact gehad.
keurige levering

26 de marzo de 2026

Respuesta de Hetjachtveld

Dankjewel voor deze leuke review 🌿 We proberen altijd zo goed mogelijk met onze klant mee te denken!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Later bezorgd dan vooraf besproken

Later bezorgd dan vooraf besproken. product als omschreven prijs/kwaliteit verhouding prima.

6 de marzo de 2026

Respuesta de Hetjachtveld

Onze excuses dat het iets langer geduurd heeft dan normaal gesproken 🌿📯

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedankt voor de snelle service

Bedankt voor de snelle service! Heb het product optijd gekregen en het product was zeer goed ingepakt

3 de marzo de 2026

Respuesta de Hetjachtveld

Wat fijn om te horen, hier doen we het voor!🌿 Veel plezier met de bestelling en bedankt voor het kiezen voor Het Jachtveld 📯

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Denken goed mee met klant om tot de…

Denken goed mee met klant om tot de beste keuze te komen (warmtebeeld handheld).

2 de marzo de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

fantastisch geholpen en ook helpen…

fantastisch geholpen en ook helpen instellen op schiet baan

24 de febrero de 2026

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede ervaring.

Fijne snelle reactie op verkeerd geleverde item. Super vriendelijk en klantgericht. Aanrader om hier te kopen.

26 de febrero de 2026

Respuesta de Hetjachtveld

Dankjewel voor deze leuke review en nogmaals onze excuses voor het ongemak 🌿

Prettig geholpen

Prettig geholpen, geweldige service. Ik stel het bijzonder op prijs dat jullie op zeer korte termijn een afspraak mogelijk gemaakt hebben. Wordt zeer oo prijs gesteld.

23 de febrero de 2026

Respuesta de Hetjachtveld

Wat fijn om te horen 🌿 Veel plezier met de bestelling en bedankt voor het kiezen voor Het Jachtveld 📯

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jachtveld.nl heeft mij uitstekend…

Jachtveld.nl heeft mij uitstekend geholpen met het zoek raken van het pakket bij Post.nl . Verder een prima bedrijf.

19 de febrero de 2026

Bedankt voor deze review 🌿 Gelukkig is het pakket goed aangekomen! 📯

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede en snelle communicatie en product…

Goede en snelle communicatie en product dat niet op voorraad was, was er toch binnen een paar dagen.

13 de febrero de 2026

Dankjewel voor deze review 🌿

Prima online aankoopervaring

Heb geen contact gehad met hen maar de website is overzichtelijk en online aankopen verliep vlot.
Levertijd was prima.

11 de febrero de 2026

Respuesta de Hetjachtveld

Dankjewel voor deze review, altijd fijn om te horen! 🌿

Zeer tevreden.!

Nette, levering. Een artikel had onverhoopt een wat langere levertijd, maar netjes en keurig op de hoogte gehouden. En toen ik de bestelling mocht ontvangen zaten er een aantal extra's bij, vanwege het wat "langere" wachten. En het belangrijkste, de artikelen (nachtzicht apparatuur) waren goed verpakt en alles werkt zoals je mag verwachten en dat voor een nette prijs.

5 de febrero de 2026

Respuesta de Hetjachtveld

Dankjewel voor deze leuke review 🌿
We willen jou bedanken voor je geduld en natuurlijk voor het kiezen voor Het Jachtveld 📯

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.