Een positieve en behulpzame houding wanneer je hulp nodig hebt om een bestelling te kunnen plaatsen en ook als specifieke informatie nodig hebt. Jammer dat de website niet up to date is. Kortom gemid... Ver más
La empresa ha respondido
Was blij verrast hoe deze man zijn webshop runt, na een belletje over een product werdt ik uitgenodigd om het product te bekijken, hij dacht super goed met mij mee onder genot van een bak koffie. Ko... Ver más
3 lokduiven aangeschaft prima qualiteit goede service. Goed meegedacht per ongeluk om 2 met het koppie naar beneden mee te geven zijn completer met pootjes. Hoop dat de krijger er erg blij mee i... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
De webshop voor de jacht en outdoor liefhebber, wij hebben alles wat je nodig hebt voor: het jachtveld, de jachthut, outdoor (activiteiten), Bushcraft etc.
Newtonstraat 9, 7651 AP, Tubbergen, Holanda
- +31 (0)546 - 62 41 44
- verkoop@hetjachtveld.nl
- hetjachtveld.nl
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Superservice
Topservice, prettige communicatie, altijd bereikbaar, reageert snel.

Respuesta de Hetjachtveld
De app installeren was minder eenvoudig…
De app installeren was minder eenvoudig dan geschetst.
Bestellen en bezorgen ging goed.

Teveden
Snelle reactie na een niet geheel correcte bestelling ,dan een deskundige voorlichting over diverse mogelijkheden met als resultaat een tevreden klant , slechts een dag tussen bestelling en ontvangst .

heel tevreden
Nadat mijn bestelling niet helemaal lukte via de website een heel correct, informatie en vooral ook vriendelijk telefonisch contact gehad.
keurige levering

Respuesta de Hetjachtveld
Later bezorgd dan vooraf besproken
Later bezorgd dan vooraf besproken. product als omschreven prijs/kwaliteit verhouding prima.

Fijne producten voor jacht en niet duur
Fijne producten voor jacht en niet duur
Goede Service en betrouwbaar.

Respuesta de Hetjachtveld
Bedankt voor de snelle service
Bedankt voor de snelle service! Heb het product optijd gekregen en het product was zeer goed ingepakt

Respuesta de Hetjachtveld
Denken goed mee met klant om tot de…
Denken goed mee met klant om tot de beste keuze te komen (warmtebeeld handheld).

Respuesta de Hetjachtveld
fantastisch geholpen en ook helpen…
fantastisch geholpen en ook helpen instellen op schiet baan

Goede ervaring.
Fijne snelle reactie op verkeerd geleverde item. Super vriendelijk en klantgericht. Aanrader om hier te kopen.

Prettig geholpen
Prettig geholpen, geweldige service. Ik stel het bijzonder op prijs dat jullie op zeer korte termijn een afspraak mogelijk gemaakt hebben. Wordt zeer oo prijs gesteld.

Respuesta de Hetjachtveld
Jachtveld.nl heeft mij uitstekend…
Jachtveld.nl heeft mij uitstekend geholpen met het zoek raken van het pakket bij Post.nl . Verder een prima bedrijf.

Respuesta de Hetjachtveld
Goede en snelle communicatie en product…
Goede en snelle communicatie en product dat niet op voorraad was, was er toch binnen een paar dagen.

Prima online aankoopervaring
Heb geen contact gehad met hen maar de website is overzichtelijk en online aankopen verliep vlot.
Levertijd was prima.

Zeer tevreden.!
Nette, levering. Een artikel had onverhoopt een wat langere levertijd, maar netjes en keurig op de hoogte gehouden. En toen ik de bestelling mocht ontvangen zaten er een aantal extra's bij, vanwege het wat "langere" wachten. En het belangrijkste, de artikelen (nachtzicht apparatuur) waren goed verpakt en alles werkt zoals je mag verwachten en dat voor een nette prijs.

Respuesta de Hetjachtveld
Más información sobre otros tipos de reseñas.