HeyWay.com Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget behageligt og rart forløb hos Heyway. Jeg fik køreskolen anbefalet af familie og har ikke fortrudt valget. Teoritimerne på Flintholm har super lærerige kørelærer og der var altid plads til at... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heyway har været en stor fornøjelse! Alle lærerne har været søde og super profesionelle, kan varmt anbefale Mahdi, da han har den helt rigtigt blanding af sjov og spas, samtidigt med han lærer en hvor... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg synes at min tid hos heyway har været supper god, mit forløb var planlagt fra starten og kom hurtigt gennem både teori timer og kørelektioner. Kørelærende er mega dygtige og teorien er gennemgået... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig glad for heyway. Meget fleksibel skole da man selv kan vælge dato for både det praktiske og det teoretiske. Vil helt klart anbefale Mahdi som Kørelære da han er rigtig god til forklare, hjælp... Ver más

Información sobre la empresa

1. Autoescuela

Escrito por la empresa

HeyWay en organisation der brænder for at udvikle den danske kørekortbranche gennem samarbejde, forskning, intelligent brug af digitale platforme til læring og planlægning, simulatorer og ganske almindelig sund fornuft. På de 2 år vi har eksisteret, har vi opnået følgende. - Fjernet + 90% af den enkle kørelærers administration. - Serviceret tusindvis af køreelever og 98% af vores elever vil anbefale os til andre. - Dataindsamling på elevers oplevelse af undervisningen på manøvrebane, teori og glatbane.(Til udvikling af interne kørelærers kompentencer) - Dataindsamling på elevers oplevelse af den enkle kørelærer til den praktiske køreundervisning (+1000 anmeldelser) - Dataindsamling på beståelseprocent til hhv. teoretiske og praktiske køreprøver.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

34 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil helt klart anbefale HeyWay

Jeg vil helt klart anbefale HeyWay, da jeg fuldt ud igennem har haft en rigtig god oplevelse. Jeg anbefaler helt klart Shahzad som kørelære. Han er meget nede på jorden og mega rolig og tålmodig med en, som var lige det jeg havde brug for. Jeg bestod første gang som helt klart har været takket være Shahzad, så hvis du overvejer at vælge HeyWay kan jeg stærkt anbefale ham som Kørelære, det har været en kæmpe fornøjelse .

29 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse hos HeyWay!!

Jeg kan varmt anbefale denne køreskole og især Mahdi som kørerlærer. Han er utrolig tålmodig, rolig og virkelig god til at forklare tingene, så man føler sig tryg ude på vejene. Mahdi er også super fleksibel med tider, hvilket gjorde det nemt at få undervisningen til at passe ind i en travl hverdag hvor man både skal passe skole, arbejde osv.
Hvis du leder efter en køreskole hvor du bliver mødt med forståelse og tålmodighed er HeyWay det helt rette sted!

25 de abril de 2025

Kæmpe anbefaling af HeyWay og kørelærer Mahdi

Jeg fik anbefalet denne køreskole af en bekendt, og efterfølgende så jeg på de forskellige kørelæreres videoer, hvor de fortalte lidt om sig selv. Det var her, jeg valgte Mahdi som min kørelærer, fordi han fremstod som et roligt, tålmodigt og sympatisk menneske.

Mahdi er god til at forklare tingene på en måde, der er nem at forstå, og man føler sig tryg i hans timer.
Der er både plads til at lave fejl og lære af dem. Jeg gik altid fra hver køretime med masser af ny viden.

Det tog mig ca. 6 måneder at blive færdig. Jeg anbefaler klart HeyWay.

12 de mayo de 2025

Kørekort hos Heyway!

Jeg kan varmt anbefale køreskolen Heyway! Jeg bestod både teori- og køreprøve i første forsøg – og det skyldes i høj grad min fantastiske kørelærer Mahdi. Han er utrolig dygtig, tålmodig og god til at forklare tingene på en måde, der er nem at forstå. Man føler sig tryg og godt forberedt hele vejen igennem forløbet. Mahdi sørger for, at man ikke bare består, men at man også bliver en sikker og selvsikker bilist. Stor tak til hele holdet hos Heyway – det har været en super oplevelse!

4 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var et glidende forløb inde hos hey…

Det var et glidende forløb inde hos hey Way. Alt gik som det skulle, man havde overblik over hvornår man skulle diverse ting som kørelektion eller teori-undervisning. Bestod både første gang til teori og første gang til køreprøven.

Takket været Mahdi Rützau. Heyway gør det meget nemt og godt for os elever, da man selv kan vælge kørelærer hen over forløbet, hvis ikke kemien er der mellem dig og den ene kørelærer jamen så skifter man til den anden.

KAN KLART ANBEFALE HEYWAY!

28 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Teori og køreprøve bestået første gang…

Teori og køreprøve bestået første gang i begge tilfælde. Men kørelærer fra Heyway, Hamza, har været professionel og grundig igennem hele forløbet - og det er i høj grad hans fortjeneste, at jeg bestod i første omgang. Stor anbefaling.

25 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har taget mit kørekort igennem…

Jeg har taget mit kørekort igennem Heyway, og det har været en super god oplevelse hele vejen igennem! Deres platform er nem at bruge, og det har været tydeligt, at der er styr på tingene. Teoriundervisningen var både lærerig og engagerende, og jeg følte mig virkelig godt klædt på til prøven. Køreundervisningen var også i top – min kørelærer var tålmodig, dygtig og rigtig god til at give konstruktiv feedback.
Jeg bestod både teoriprøven og den praktiske prøve i første forsøg, og det er i høj grad takket være Heyway.
Kan klart anbefales til andre, der vil tage kørekort på en fleksibel og professionel måde! 🚗💨

15 de abril de 2025

Hamza, kørelærer

Jeg valgte heyway fordi jeg fik den anbefalet af en veninde, og derfra valgte jeg Hamza som min kørelærer, da to havde fortalt mig hvor go han skulle være, at kører med. Jeg er helt enig. Jeg bestod teori og køreprøven første gang og det er 100% Hamza’s fortjeneste! Han er go at snakke med, rolig og ikke mindst meget tålmodig, så der er plads til fejl og til at gennemgå dem igen. Han er meget fleksibel, så der er mulighed for at ændre i planerne efter behov. Han er ikke mindst meget professionel og man kan 100% mærke hvordan han har styr på det han laver. Jeg anbefaler 100% at vælge Hamza, når du skal begynde kørekort hos Heyway!

8 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Giver Heyway de ALLERBEDSTE anbefalinger🌟🌟🌟🌟🌟Jeg går ud med en følelse af at Hey Way…

Jeg går ud med en følelse af at Hey Way har været der for mig ,og med mig gennem hele min forløbsproces med at erhverve kørekort.Super fint undervisningsmateriale som der hele tiden gennem forløbet kan gåes tilbage til.Min kørelærer Fatma Ghanei har ført mig igennem med den allerstørste tålmodighed, støtte og guidening på allerbedste vis. Hun er FANTASTISK🙏Vil ABSOLUT anbefale Heyway OG Fatma Ghanei🌟🌟🌟🌟🌟

4 de abril de 2025

Umar Farooq

Jeg har haft en vidunderlig oplevelse hos Hey Way.

Først og fremmest tak til min kørelærer, som har fået mig igennem mit forløb og alt den læring han har givet mig! Kan kun anbefale ham!
Allerede fra første kørsel, har jeg følt mig trygt og har altid haft gode oplevelser med ham.

Mit forløb har været så fleksibelt, hurtigt og nemt. Deres digitale platform er virkelig god og fleksibiliteten de har hos Hey Way, er fantastisk!

Med 2 børn og et travlt liv i hverdagen, har jeg både kunne passe mit privatliv samt mit forløb.

Kan ikke anbefale umar eller Hey Way nok.

Tusind tak til Umar!

26 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den perfekte tilgang til at få sit kørekort

Det hele var så nemt både at booke og at planlægge tider. Kørelæreren gjorde oplevelsen rigtig god. Jeg havde Mahdi som kørelærer han var meget tålmodig, gav mig den rette motivation og var god til at give peptalks. Alt var som det skulle være. Der var en god og fair vurdering god, konstruktiv kritik, og så var det også virkelig hyggeligt og behageligt at køre sammen med kørelæreren.

14 de marzo de 2025

Stærk anbefaling af kørelærer Shahzad Rathore

Heyway er en fantastisk platform når det kommer til kørekort og takket være deres Logbog app så har de gjort det nemt for mig at overskue kørsel og teori i en travl hverdag.

Specielt stort tak til kørelærer Shahzad Rathore for at have så stor faglig kompetenthed og rolighed da det har formået at hjælpe mig igennem køreprøven i første forsøg på trods af mit 0,5 års fravær fra kørsel.

Så hvis du ønsker en rolig kørelærer som roser dig når du gør det godt og hjælper dig på rette spor når du gør det dårligt så er Shahzad helt klart manden som jeg ville anbefale til folk der søger et kørerkort.

-Nordireren

25 de febrero de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg har taget kørekort ved HeyWay og…

Jeg har taget kørekort ved HeyWay og der er både gode og dårlige ting ved køreskolen. Selve kurset var simpelt og ligetil og hurtigt, hvilket var fantastisk. Men oplevelsen med min kørelære var mere problematisk. Selve kørelæren var okay, ikke den mest rosende kørelære og en smule pågående under køretimerne. Det som var mest ærgerligt ved min oplevelse hos HeyWay var selve køreprøverne. Jeg dumpede første gang i Brøndby, hvorefter jeg var ivrig efter at komme op igen, men der gik hele 2 måneder og så skulle jeg endda op i et andet område end Brøndby. Også selvom kørelærer jeg aftalte med kørelærer at tage køreprøven i Brøndby igen, så havde der sket en "fejl" med køreprøven. Derudover var det svært at kommunikere med kørelærer, ved køretimerne op til køreprøven, ville jeg først få at vide nogle timer før om det var muligt at køre ude i køreprøve områderne. Det virkede også skummelt at jeg ikke kunne betale med mobilepay til kørelærers nummer og i stedet skulle sende penge for køreprøve og køretimer til hendes søster.

Derudover ville jeg betale 1000 kr. (jeg vil mene det er meget dyrt for 1,5 times kørsel) for køretimer og så konsekvent køre 1 time og 15 minutter i stedet for at få alle minutter ud af køretimen.

Min oplevelser er selvfølgelig ikke dækkende for alle kørelærere hos HeyWay, men jeg ville ikke anbefale HeyWay, medmindre man kender en bedre kørelærer end den jeg havde.

19 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kørelærer Hamza – kan stærkt anbefales!

Jeg begyndte at køre med Hamza efter at have bestået teoriprøven, men ville ønske, at jeg havde haft ham fra starten. Selvom jeg kun nåede at have et par køretimer med ham, lærte jeg utroligt meget – mere end jeg gjorde hos andre kørelærere.

Hamza er struktureret, venlig og meget behagelig at køre med. Han lavede en plan, der sikrede, at jeg var helt klar til den endelige prøve. Han fokuserede altid på de områder, jeg havde svært ved, og hans måde at forklare tingene på var virkelig god.

Dagen før min prøve gik jeg i panik, men Hamza formåede at bevare roen og motivere mig. Da jeg endelig skulle op, følte jeg mig klar – og jeg bestod første gang!

Jeg har haft en fantastisk oplevelse, og jeg kan STÆRKT anbefale Hamza som kørelærer.

7 de febrero de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.