Fantastic team great support start to…
Fantastic team great support start to finish
DIRECT HGV DRIVER TRAINING LTD Based in Kirkcaldy fife with meeting points in perth kinross falkirk livingston and bishopbriggs . TEST CENTRES Perth Livingston Bishopbriggs Direct HGV & PCV Driver Training is a DVSA-approved driver training provider specialising in both commercial goods and passenger vehicle licences. We deliver comprehensive, structured instruction for HGV Categories C, C+E, and C1, as well as PCV Categories D1 (minibus) and D (bus/coach), plus Driver CPC qualification. Our services include medical checks, theory test preparation, hazard perception coaching, practical driving instruction, reversing and manoeuvring practice, refresher training, and company-sponsored driver programmes. Training is delivered from modern centres using well-maintained vehicles that meet current DVSA standards, with flexible scheduling designed around working learners and clear, upfront pricing with no hidden costs. Whether you're looking to drive lorries, buses, or minibuses professionally, our experienced instructors guide you from first enquiry through to passing your test and gaining your full licence.
Mitchelston drive , KY13NB, Kirkcaldy, Reino Unido
Fantastic team great support start to finish