Hidden Reality Opiniones 2254

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otroligt klurigt. Har hittills testat en lätt och en medel. Den lätta överanalyserade vi alldeles för länge men klarade. Den medelsvåra tog vi till slut fel på. Vi behöver nog träna lite mer innan vi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så roliga spel - ah nog gjort alla utom ev två-tre stycken. Perfekt för våra familjekvällar. Den yngsta var nog 13-14 år när vi började spela dessa tillsammans för att han också skulle kunna känna sig... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Era kryssmord gillade jag, förmodligen för att jag kunde lösa dom. Just nu irriterar jag mig på att damen tagit med sig en raket till det ljudisolerade garaget där hundarna skyddas från just rakete... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Läste författarmordet sist och det var så välgjort. Jag verkligen älskar när varje detalj går ihop och hur dem redovisas i slutet. Inga lösa trådar. Ni är bäst på mordgåtor i just den bemärkelsen. Att... Ver más

1. Servicio de comercio electrónico

Escrito por la empresa

Beställ hem en autentisk mordgåta att lösa med vänner och familj. Spännande sällskapsspel som passar alla som älskar att klura!

4,6

Ha contestado el 96% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Valorada con 2 estrellas sobre 5

För många potentiella mördare

Försökt lösa tre fall nu. Tycker över lag det finns för många misstänkta som inte går att utesluta. Ett av spelen hade inget bevismaterial alls som var till hjälp - allt var "falska" spår. Vore roligare om man kunde komma fram till en tydligt skyldig. Inte bara gissa sig fram via svaga indicier.

14 de noviembre de 2025

Respuesta de Hidden Reality

Tråkigt att höra att du upplevde det så. Det låter faktiskt inte riktigt som det ska vara, så hör gärna av dig till oss på hemligheter@hiddenreality.se så kan vi kika på vilka fall du spelat och reda ut det. Vi hjälper gärna! 😊🔍

Service i toppklass

Paketet hade försvunnit under frakten men de skickade snabbt ett nytt utan problem.

Respuesta de Hidden Reality

Vi är glada att vi kunde lösa det snabbt för dig, tack för din fina recension! ☺️

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Älskar hur ni byggt upp spelen.

Älskar hur ni byggt upp spelen o detalj. Har löst alla utom ett, där tyckte vi att lösningen var mer långsökt än vårat svar.
Ska bli spännande med Tågmordet till jul 💚

Respuesta de Hidden Reality

Tack snälla för din recension! Hoppas Tågmordet blir en riktig höjdare i jul! 😊⭐️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rolig aktivitet med vänner!

Rolig aktivitet att göra med nära och kära i höst/vinter mörkret. Det kommer jag rekommendera andra i min närhet att göra. Perfekt ihop med tonårsbarn som kanske gärna gör annat än att hänga med föräldrarna.

Respuesta de Hidden Reality

Tack för din fina recension! Så härligt att höra. Verkligen perfekt i höstmörkret 😊🔍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jätterolig familjeaktivitet och för…

Jätterolig familjeaktivitet och för vänner, har köpt från Hidden Reality flera gånger och det är lika bra och kul varenda gång!
Rekommenderar starkt :) Leveransen är snabb också!

Respuesta de Hidden Reality

Tack snälla för din recension! Så kul att höra att ni haft det roligt varje gång och att leveransen funkat smidigt. Vi blir superglada att du rekommenderar oss!💛

Höjdpunkten på kompiskvällar

Jag och mina kompisar längtar varje gång till att få sätta oss ner med en mysig mordgåta. Vi kommer närmre varandra och vi sitter fast tillsammans med att lösa gåtor. Det är helt underbart❤️ mordgåtorna är intressanta och spännade!!

Respuesta de Hidden Reality

Vad fint att läsa! Så härligt att mordgåtorna blivit en höjdpunkt för er och att ni kommer närmare varandra genom att lösa dem ihop 🔎💛

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Adventskalendern skickade så snabbt och anlände i god tid för mig att göra egna kuvert till varje dag! :D ska bli kul och se hur den som ska få den reagerar!

Respuesta de Hidden Reality

Vad härligt att höra! Hoppas den som får den blir superglad! 🎁🔎

Supersnabb leverans

Supersnabb leverans, jätteroliga mordgåtor

Härligt att höra, tack för fin recension Fanny! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De bästa fallen ute på marknaden!

Alltid välgjorda och genomtänka mordmysterium. Jag har gjort alla era fall och så spänd på tågmordet. Jag får kämpa för att inte tjuvstarta :). Har dessutom testat det flesta andra fall från andra utgivare (ja, en nörd) och ni gör det helt klart bäst!

Respuesta de Hidden Reality

Men åh, tack! Så himla kul att höra att du gjort alla våra fall och kul att du ser fram emot Tågmordet. Vi blir verkligen så glad att du tycker vi är bäst på marknaden 🕵️💛

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har hört vänner som pratat om detta…

Har hört vänner som pratat om detta så var tvungen att testa. Det är betydligt klurigare än vad man tror. Vill inte spoila för mycket här. Men vi kommer köpa fler nu när vi vet lite mer hur man ska tänka. Klart värt pengarna.

Respuesta de Hidden Reality

Så kul att ni testade efter att ha hört om oss! Det är absolut klurigt, men kul att ni vill köra fler 😊 Tack för din recension! ⭐️

Spännande! Realistiskt!

En spännande upplevelse för de äldre i familjen. Realistiskt, autentiskt, verklighetstroget. Kul!!

12 de noviembre de 2025

Respuesta de Hidden Reality

Vad glada vi blir att läsa detta, tusen tack för fin recension Johanna! 🕵️‍♀️⭐️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Är super nöjd, kommer köpa mer

Köpte "Mannen på Åkern" och är super nöjd än så länge, ska köpa fler.

29 de octubre de 2025

Respuesta de Hidden Reality

Vad roligt att höra, tusen tack för din recension! Lycka till med fler fall. Vi hoppas du gillar dem lika mycket 🤩

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gillas skarpt av hela familjen!

Superkul spel, gillas av alla både äldre och yngre i hemmet! Ska bli kul att testa julkalendern!

9 de noviembre de 2025

Respuesta de Hidden Reality

Vad kul att det passar alla! Tack snälla för fin recension och lycka till med julkalendern 😄👏

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ett bra och trevligt sätt att umgås

Ett bra och trevligt sätt att umgås, fika lite samtidigt som man utreder och dela idéer om möjliga motiv mördare och ledtrådar. Har spelat Mannen på åkern & Midsommarmordet toppen!

25 de octubre de 2025

Respuesta de Hidden Reality

Vad härligt att höra! Låter supertrevligt med fika samtidigt. Tusen tack för din recension ☺️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otroligt välgjorda och detaljerade!

Har löst alla hidden realitys mordgåtor samt testat andra leverantörer men har hittills inte hittat någon annan som har sååå välgjorda, detaljerade och engagerande mordgåtor. Älskar!!

31 de octubre de 2025

Respuesta de Hidden Reality

Wow, tack! Så himla kul att höra att du löst alla våra mordgåtor. Det betyder verkligen massor för oss 🔍💛

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kryptiske mördaren

Har köpt och spelat alla HiddenReality mordgåtorna (kan verkligen rekommendera dom flesta) men den senaste Kryptiske mördaren var verkligen inte en höjdare. alldeles för invecklat och långdraget och svåra lösningar.

8 de noviembre de 2025

Respuesta de Hidden Reality

Vad kul att du köpt flera mordgåtor och rekommenderar! 😊 Men såklart tråkigt att höra att just Den kryptiska mördaren inte föll dig i smaken. Den är ju mer åt det logiska och kryptiska hållet, vilket vi också skriver i produktbeskrivningen, så den skiljer sig en del från våra andra fall. Ett tips är att läsa dessa innan man väljer fall, så man hittar något som verkligen passar en.

Om du har något mer specifikt att dela får du gärna maila oss på hemligheter@hiddenreality.se. Det uppskattar vi! 🔍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Roligt spel med familj och vänner

Roligt spel med familj och vänner! Vi lyckades lösa mordet. Skulle kanske börjat spela lite tidigare än 20:00 för höll ändå på till 22:30. Men kommer absolut köra fler gåtor för fler mysiga kvällar med familj och vänner!

29 de octubre de 2025

Respuesta de Hidden Reality

Vad härligt att höra! Så kul att ni löste mordet och hade en mysig kväll ihop. Ja, tiden kan verkligen springa iväg. 🔍 Tack för din recension! 💛

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.