Hidden Reality Opiniones 2253

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otroligt klurigt. Har hittills testat en lätt och en medel. Den lätta överanalyserade vi alldeles för länge men klarade. Den medelsvåra tog vi till slut fel på. Vi behöver nog träna lite mer innan vi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så roliga spel - ah nog gjort alla utom ev två-tre stycken. Perfekt för våra familjekvällar. Den yngsta var nog 13-14 år när vi började spela dessa tillsammans för att han också skulle kunna känna sig... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Era kryssmord gillade jag, förmodligen för att jag kunde lösa dom. Just nu irriterar jag mig på att damen tagit med sig en raket till det ljudisolerade garaget där hundarna skyddas från just rakete... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Läste författarmordet sist och det var så välgjort. Jag verkligen älskar när varje detalj går ihop och hur dem redovisas i slutet. Inga lösa trådar. Ni är bäst på mordgåtor i just den bemärkelsen. Att... Ver más

1. Servicio de comercio electrónico

Escrito por la empresa

Beställ hem en autentisk mordgåta att lösa med vänner och familj. Spännande sällskapsspel som passar alla som älskar att klura!

4,6

1 estrella

Ha contestado el 96% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Detektiv för en kväll!

Lagom klurigt och underhållande spel! Köpt flera!

19 de enero de 2026

Respuesta de Hidden Reality

Vad kul att höra! Härligt att det kändes lagom klurigt och var underhållande. Vi blir så glada att du har köpt flera, det betyder mycket för oss! 🙏

Kanon

Kanon! Spännande

10 de abril de 2026

Respuesta de Hidden Reality

Vad roligt att höra, tack snälla för din recension! ⭐️

Riktigt bra gjort

Riktigt bra gjort, har handlat flera gånger. Mycket underhållande och perfekt att ge bort när man har spelat färdigt!

31 de marzo de 2026

Respuesta de Hidden Reality

Vad roligt att höra, stort tack för din fina recension! Det betyder mycket för oss att du återkommer och uppskattar spelen 💛

Älskar era mysterier

Älskar era mysterier. Alltid lika spännande

5 de julio de 2025

Respuesta de Hidden Reality

Vad härligt att höra, tack snälla för fina ord! Det gör oss så glada ✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Älskar att lösa era mordgåtor

Älskar att lösa era mordgåtor! SÅ bra aktivitet att göra tillsammans.

25 de marzo de 2026

Respuesta de Hidden Reality

Tusen tack för din fina recension Karin! Vad roligt att höra att du älskar att lösa våra mordgåtor, vi blir så glada. 💛

Bra mordhistoria

Bra mordhistoria. Nästa gång tar jag en svårare nivå. Har köpt spel från er tidigare. På

26 de marzo de 2026

Respuesta de Hidden Reality

Tack snälla för din recension! Vad roligt att höra att du gillade det, det betyder verkligen mycket 🙏 Kul också att du vill testa en svårare nivå nästa gång, det låter som ett perfekt nästa steg! 🔎

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra kluriga mord med realistiska bevis…

Bra kluriga mord med realistiska bevis och ledtrådar som om man får ihop det leder en till mördaren. Proffsigt gjorda.

26 de marzo de 2026

Respuesta de Hidden Reality

Tack snälla för din fina recension Bo! Vad roligt att höra att du uppskattar de realistiska bevisen. 🔎 Härligt också att helheten upplevs som proffsig, det gör oss väldigt glada. 🤩

Fantastisk kväll med familjen

Fantastisk kväll med familjen
Efter att ha spelat en hel kväll så är jag helt bässat. Nu har jag inte testat de svåraste gåtorna än men såg de medel till medel-svåra gåtorna som ganska lätta.

4 de abril de 2026

Respuesta de Hidden Reality

Tack snälla för din härliga recension Gustav! Vad roligt att höra att ni hade en fantastisk kväll tillsammans med familjen 🥰

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Besvikna!

Nu har vi provat två mordgåtor. Vi startade med stort intresse och engagemang. Dock känner vi oss besvikna över att motiven är långsökta och att det i vissa fall saknas information som skulle behövas för att komma fram till en lösning. I ett av fallen skulle man följa en länk för att lyssna på ett förhör. Det gick inte att nå den. Tyvärr gav inte detta mersmak.

4 de abril de 2026

Respuesta de Hidden Reality

Tack för att du delar med dig av er upplevelse, även om vi såklart är ledsna att höra att det inte levde upp till era förväntningar.

Vad gäller länken så fungerar alla som dem ska, vad vi kan se. Men det kan ibland bero på t.ex. hur man öppnar den, ens egen uppkoppling eller vilken enhet/webbläsare man använder. Hör gärna av dig till vår kundtjänst på hemligheter@hiddenreality.se så hjälper vi dig reda ut detta. 🔎

Vi tar också med oss din feedback kring både motiv och upplägg, det är viktigt för oss att våra fall känns genomtänkta och logiska hela vägen.

Tack igen för din feedback!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket trevligt spel perfekt för…

Mycket trevligt spel perfekt för familjen.

3 de abril de 2026

Respuesta de Hidden Reality

Tack så mycket för din recension! Vad roligt att höra att spelet passade så bra för familjen 🙌

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Väl komponerat och spännande!

Vi tycker att det var ett väl komponerat och spännande spel med lagom svårighetsgrad för oss som förstagångsspelare.

3 de abril de 2026

Respuesta de Hidden Reality

Tack snälla för fin recension! Precis så vill vi att det ska upplevas. Hoppas det blir fler fall för er framöver! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb och tillförlitlig leverans.

Snabb och tillförlitlig leverans.

22 de marzo de 2026

Respuesta de Hidden Reality

Stort tack för din recension! 😊 Så härligt att höra att leveransen upplevdes som både snabb och tillförlitlig, det är verkligen något vi strävar efter! Tack för att du tog dig tid att skriva en recension, det betyder mycket för oss 💛

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag upplever när jag sitter och löser…

Jag upplever när jag sitter och löser dessa mordgåtor tillsammans med mina vänner att det är som att lösa riktiga mordfall. Det vill säga att Hidden Realitys mordgåtor är väldigt bra gjorda och proffsiga ända in i minsta detalj.

1 de abril de 2026

Respuesta de Hidden Reality

Vilken fantastisk recension! 😍 Det betyder verkligen mycket att höra att ni får känslan av att lösa riktiga mordfall tillsammans ✨ Stort tack för dina fina ord!

Jätte rolig spelupplevelse!!

Jätte rolig spelupplevelse!!
Spännande och väldigt klurigt!
Vi har löst två av fallen hittills och nu har vi beställt två till 😎
Underbart spännande!

1 de enero de 2026

Respuesta de Hidden Reality

Åh wow, stort tack för din härliga recension! Så kul att höra att ni haft en så rolig spelupplevelse och att ni redan hunnit lösa två fall, imponerande! Hoppas de nya fallen blir minst lika spännande och kluriga 🤩

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Så kul med mordgåtor!

Så kul med mordgåtor!. Det bästa är när de är uppdelade i flera omgångar, då kan man ta lite varje vecka och stämma av t.ex. varje söndag. Det möjliggör spel på distans med kompisar som bor på annat håll. Älskar också när det är gåtor från långt tillbaka i tiden, det blir ett annat tänkande när lösningen är mer analog. Har precis köpt 2 till. Ser fram emot nya till hösten!

31 de marzo de 2026

Respuesta de Hidden Reality

Så roligt att läsa, tack snälla för din fina recension! 🤩 Vad härligt att du redan har köpt fler, det gör oss så glada att höra! Vi jobbar för fullt med nya mordgåtor, så håll utkik… 👀

Hur bra som helst

Hur bra som helst. Love it.

27 de marzo de 2026

Respuesta de Hidden Reality

Tack snälla för din härliga recension 😍. Så roligt att höra att du gillar det!

Såå roligt och kreativt

Såå roligt och kreativt! Rekommenderar starkt, kommer absolut beställa fler utredningar härifrån

21 de marzo de 2026

Respuesta de Hidden Reality

Stort tack för din recension Tilde! Det gör oss så glada att du är nöjd och vill prova på fler av våra mordgåtor. Stort lycka till! 😊✨

/Tindra på Hidden Reality 🕵️‍♀️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och bra mordmysterie

Snabb leverans. Vi har beställt ett mordmysterie innan som vi älskade. Nu beställde vi 3 till som vi inte provat än.

11 de marzo de 2026

Respuesta de Hidden Reality

Så kul, stort tack för din recension! 💛
Härligt att leveransen var snabb och ännu roligare att ni gillade ert första spel så mycket att ni beställde fler! 🔎

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kul, men vill ha det svårare!

Tyckte detta var jätte kul och kommer definitivt göra det igen. Men hade främst velat att ni gör spelen lite svårare!

7 de marzo de 2026

Respuesta de Hidden Reality

Vad roligt att höra att du hade kul, stort tack för din recension! Och vi tar verkligen med oss din feedback kring svårighetsgraden, kul att du vill ha ännu större utmaning! 🔎 Vi försöker alltid balansera nivåerna, men det är supervärdefullt att höra ditt önskemål 📝

/ Hanna på Hidden Reality 🕵️‍♀️

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.