Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Company refuses to comply with its own stated 100% guaranteed refund and return policy. I’ve sent four requests for them to send me a shipping label. They keep telling me to send them pictures and me... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Did not receive item , refunded by paypal while case was under review , paypal sided with unscrupulous seller highway 66 and tried to take payment again . DO NOT DEAL WITH HIGHWAY 66 YOU MIGHT AS WE... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Skagen Vi overvejede at finde et andet sted at spise grundet de dårlige anmeldelser, men vi var her for 5 år siden, hvor vi var super begejstret og blev heller ikke skuffet denne gang - gode smagsful... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

ALDRIG IGEN !!! Jeg bestiller Kentucky Chicken som take away 360 g 141kr jaja okay mad er jo heller in gratis men så pakker man sådan en gang F….ng hakkelse op….. 2 tøre kylletter fra et eller andet... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

så godt

Fik en herlig bøf på Highway 66 i Blokhus. Virkelig god og til en god pris. Tjeneren fik så meget ros fra alle gæster for den gode mad. Virkelig godt

29 de septiembre de 2015
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dejlig mad til gode priser

Oksemørbraden er supergod og man får rigeligt med pomfritter og sovs til. Personalet er meget høfligt og smilende og man venter ikke længe på maden selvom det er fyldt med kunder. Et minus er dog at vi fik serveret de to portioner nachos vi havde bestilt på en enkelt tallerken til deling, ligesom vi kunne se andre i restauranten også fik, og rummet er meget larmende så vi nogle gange havde svært ved at snakke sammen.

10 de septiembre de 2015

Kunne have været MEGET bedre

Jeg bestilte en pulled pork burger, og sagde til tjeneren at jeg ikke ville have løg, tomat og agurk i hvis så frem at det nu var i retten. Tjeneren siger, at det er der ikke. Og så bestiller jeg den. Da retten så ankommer til mig, ser jeg store og fede løg, hvor jeg så siger til tjeneren, at jeg sagde jeg ikke ville have løg i da jeg ikke kan tåle det.. tjeneren undskylder og går tilbage til køkkenet med maden. Han kommer tilbage meget kort tid efter, hvor jeg så kan se, at det er nøjagtig den samme som før med løg, hvor de så bare havde taget alle løgene ud undtaget et løg. Jeg vælger så at ignorer det og hælde masser af ketchup i burgeren og håber jeg ikke bliver syg. Synes det er en dårlig service og tror ikke jeg vender tilbage til restauranten..

5 de agosto de 2015

Kulinarisk oplevelse

Vi blev først og fremmest modtaget af et kompetent og skønt personale. Vi bestilte derefter en fantastisk steak med udsøgt sauce og dejligt stegte pomfritter. I mens bespisningen fandt sted, gjorde der en hyggelig stemning sig gældende. Alt i alt en helt igennem fantastisk oplevelse :)!

27 de febrero de 2015

God service - lækre damer

Besøget på highway var super godt. Jeg købte en stor øl og snaps, hvilket smagte himmelsk. Der var super tilbud på snaps og mad, hvor vi herudover lånte en lader til mobilen. Super service og godt sted at drikke sig fuld :-)

Knus drengene fra HA studiet - 2 semester :-)

27 de febrero de 2015

Udsøgt oplevelse!

I forbindelse med mit arbejde som ofte tvinger mig rundt i landet, har jeg og mine kollegaer besøgt mange restauranter.

I sidste uge da vi var Aalborg, fandt vi Highway 66 og besluttede os for at få aftensmaden derinde.
Fra det øjeblik hvor jeg, sammen med 5 andre kollegaer trådte ind i restauranten blev vi mødt af smilende og høflige tjenere som bestemt gjorde deres for at vi kunne føle os godt tilpas og velkomne.
Yderst professionel service.

Vi bestilte alle diverse steaks (Oksemørbraden kan stærkt anbefales) og selvom at restauranten var klart i deres rush hour, ventede vores selskab ikke mere end 20 minutter. Personligt var min oksemørbraden mellemstegt til perfektionen og mine kollegaer tilfridstillelse var heller ikke at skjule.

Vi blev alle glade for den samlet oplevelse vi fik os på Highway66, ikke mindst takket været de søde medarbejder og har allarede anbefalet stedet til andre kollegaer. Det er ikke sidste gang jeg besøger stedet.

11 de agosto de 2014
Valorada con 4 estrellas sobre 5

lækker og lækker mad til fornuftige priser

perfekt aften super lækker mad rigtig go betjening , aldrig har vi fået så gode bøffer, rigtig møre. stegt som de skulle vi vender tilbage vi fik jeres american steak 250 gr til kun 89 super lækkert tak for en dejlig aften for os 14 personer

9 de agosto de 2014
Valorada con 1 estrellas sobre 5

ubehøvlet kok og dårlig service

Min kæreste og jeg var tager en smut ind på highway 66 på c.w. obel plads i aalborg, for at få lidt lækkert mad, min kæreste elsker kød så stedet virkede perfekt. Vi kommer ind og bestiller vores mad helt de samme retter min bøf medium og hans rød. Da vi får maden er det tydeligt at se bøfferne er stegt ens. Min kæreste kalder på tjeneren, hvor han pænt spørger kan du se om der er forskel på hvordan de her to er stegt? Tjeneren svare at de er stegt ens, de er begge medium, hvor min kæreste svare den ene skulle Være rød den anden medium, hun vil gerne tage hans bøf med ud så han får en ny, hvilket hun gør. Efter ca 10 min kommer kokken så ind med hans tallerken med de nye bøffer og en underkop med resterne af det kød tjeneren tog med tilbage. Han overfalder verbalt min kæreste med at den var stegt rød og intet er galt med hans kød hvor til vi svare Hvordan vi spurgte tjenere, kokken fortsætter i en meget ubehagelig tine foran andre gæster og viser os det kød min kæreste fik sendt retur. Han påstår så det var min som var forkert og det skulle vi blot have sendt retur så han kunne give det længere på grillen. Han var så ubehøvlet at vi betalte de 252 kr regningen blev og smuttede fra maden. At kokken kom ud og verbalt overfusede og latterliggjorde os foran kunder og forbipasserende på torvet og så oplyser han ville tage kød tilbage for at give det længere på grillen og så sende samme stykke kød retur til mig hvilket jeg da 100 % mener er brud på samtlige hygiejne regler. Hvor vi betaler for noget vi ikke har fået andet end en super dårlig og ydmygende oplevelse på et ellers lovende sted.

22 de julio de 2014

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.