Hijab Hus Norge

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget tilfreds

Meget meget tilfreds. Jeg bestilte en gave til min kollega om tirsdagen og havde pakken torsdag. I den mellemliggende tid, fik jeg hele tiden opdateringer på hvor og hvor langt min pakke var kommet. Super god service.
De ting jeg havde bestilt var også meget tilfredsstillende i kvaliteten.

13 de agosto de 2021
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Raknet plagg

Vanskelig å skrive en anmeldelse uten å bruke støtende ord når man er så irritert som jeg er nå, men jeg skal gi det et forsøk..
Bestilte 10 lyrica hijaber og en bonet. Ble oppringt etter noen dager med beskjed om at de ikke hadde to av fargene. Jeg valgte meg 2 nye og syns egentlig ikke dette var så ille, selv om jeg også tidligere har opplevd at nettsiden deres ikke er oppdatert.
Det som så skjedde var det jeg hadde problem med. Jeg kom hjem og skulle åpne den grå lyrica hijaben for å benytte på jobb.. den var i ferd med å rakne. Jeg tok med det samme kontakt med firmaet som tøyser det vekk med at dette er «ekstra tråd ;)» hvor jeg derpå mener dette er å fjase bort at de har solgt meg et ødelagt produkt. Dette besvarer de med å si «hehe men for å være ærlig at alle varene våre er sånn».
De mener at det går bra og jeg sender bildet av hijaben til en faglært på søm, som sier at den ikke skal være slik og at hun aldri har hørt om noe slikt som «ekstra tråd». Kjenner det er provoserende hvordan de ler og forsøker å tøyse bort dårlig service og kvalitet!

3 de marzo de 2021
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.