Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik bestelde per ongeluk een tent die niet direct leverbaar was en werd hierover meteen gemaild en geholpen met een oplossing. Zijn flexibel, reageren snel en denken met je mee.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hangmat met quilt en tarp besteld op deze website. Zelden zo een vriendelijke klantenservice ervaren. Snelle en persoonlijke communicatie over de pakketten die verzonden zullen worden. D... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tent besteld via webshop. Lange tijd lopen twijfelen maar op basis van goede informatie toch knoop doorgehakt. Ivm feestdagen kon verzending wat langer duren ivm drukte bij bezorgdienst. Item was netj... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede snelle service. Slaapzak besteld volgende dag geleverd met een persoonlijk briefje. Ook zeer tevreden over de lichtgewicht katoenen slaapzak, die je tevens in de zomer als dekbed kan gebru... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos para deportes al aire libre

Escrito por la empresa

Bij HikingShop.nl verkopen wij alles wat je nodig hebt voor jouw outdoor avontuur!

4,9

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

4,9

Todas las opiniones

116 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super nette afhandeling

Super nette afhandeling. Korrekt en goed.

9 de julio de 2026

Respuesta de Hikingshop

Super om te lezen! Hartelijk dank voor het delen en veel buitenplezier gewenst:)

Snel en persoonlijk

Mijn bestelling werd snel opgestuurd en geleverd en had zelfs een persoonlijke reactie, dat maakte het extra leuk! Dankjewel!

8 de junio de 2026

Respuesta de Hikingshop

Wat leuk om te lezen dat de persoonlijke touch zo gewaardeerd wordt, Yara:) Hartelijk dank voor het delen en veel buitenplezier gewenst!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op tijd en snel geleverd

Op tijd en snel geleverd, productinformatie is juist, klantvriendelijk, zoals het hoort.

8 de junio de 2026

Respuesta de Hikingshop

Fijn dat alles naar wens is geweest, Dirk. Dank voor het delen en veel buitenplezier gewenst:)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel erg blij met Hikingshop!

Bij de bestelling kreeg ik een persoonlijk mailtje van Robbert, dat het iets langer kon duren door de warmte. Dit voelde al persoonlijk. Toen ik de hangmat toch al heel snel binnen kreeg, zat er een briefje bij met hand geschreven tekst. De hangmat zelf ziet er mooi en goed uit en is zeer compact en licht, precies waar ik naar op zoek was. Dus: top service, goede bezorging en goed product! Heel blij mee!

29 de junio de 2026

Respuesta de Hikingshop

Super om te lezen dat alles zo goed is bevallen, Ellen!
Dank voor het delen en veel buitenplezier gewenst met je bestelling:)

Erg fijn

Erg fijn, snel en persoonlijk geholpen. Alles volgens afspraak, product in goede orde ontvangen.

1 de junio de 2026

Respuesta de Hikingshop

Hartelijk dank voor het delen, Chris! Ik wens je veel buitenplezier toe:)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle reactie en levering

Snelle reactie en levering. Fijne bril.

25 de mayo de 2026

Respuesta de Hikingshop

Dank voor het delen, Els:)
Als je nog tips of ideeën hebt over hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren dan horen we het graag.
Veel buitenplezier gewenst!

Mooie slaapzak

Mooie slaapzak. Ook erg fijn dat de slaapzak lichtgewicht en katoen is.

1 de junio de 2026

Respuesta de Hikingshop

Wat fijn om te lezen dat de slaapzak zo in de smaak valt:) Dank voor het delen en veel buitenplezier gewenst met je nieuwe slaapzak!

Nieuw Adresje erbij

Klein dingetje besteld en toch voelt het lekker persoonlijk. Gewoon prima👌

10 de junio de 2026

Respuesta de Hikingshop

Hartelijk dank voor het delen, Ronald! Fijn dat alles naar wens is geweest. Veel buitenplezier!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle en correcte levering

18 de mayo de 2026

Respuesta de Hikingshop

Dank voor het delen, Bea:)
Veel buitenplezier gewenst!

Snelle reactie

Snelle reactie, vlot bezorgd.

18 de mayo de 2026

Respuesta de Hikingshop

Dank voor het delen, Carolien! Fijn dat alles goed is bevallen en ik wens je veel buitenplezier toe:)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie tent gekocht, die snel werd geleverd!

9 de mayo de 2026

Respuesta de Hikingshop

Hartelijk dank voor je terugkoppeling, Casper! Veel buitenplezier gewenst met je nieuwe tent:)

Prima zonnebril

Prima zonnebril, snel geleverd

10 de mayo de 2026

Respuesta de Hikingshop

Hartelijk dank voor je reactie, Dennis! Veel buitenplezier gewenst met je nieuwe zonnebril:)

Super service

De bestelde tent is top! En zelfs extra snel opgestuurd, zodat ik hem in het weekend kon uittesten. Super nette service !

16 de mayo de 2026

Respuesta de Hikingshop

Super om te lezen, Kimberly! Veel buitenplezier gewenst in je nieuwe tent:)

Ik heb de Hikr Hero 2 persoons gekocht

Ik heb de Hikr Hero 2 persoons gekocht. Compact, functioneel en makkelijk op te zetten
Vooraf telefonisch advies gekregen. Prettig contact en plezierig contact.

29 de mayo de 2026

Respuesta de Hikingshop

Wat fijn dat je nieuwe tent zo goed bevalt, Rini!
Hartelijk dank voor het delen en veel buitenplezier gewenst:)

Heel tevreden…

Heel tevreden… Goede communicatie, vriendelijk en correct 👍🏼

26 de abril de 2026

Respuesta de Hikingshop

Dank voor je terugkoppeling, Sigrid! Veel buitenplezier:)

8 consejos para escribir buenas reseñas.