La empresa ha respondido
Snelle levering van de stofzuiger die vooralsnog veel beter presteert dan de stofzuiger van het bekende merk. Daarbij reageert de klantenservice snel en adequaat. Ik was vooraf wel enigszins sc... Ver más
La empresa ha respondido
Blev leveret efter 9 dage, sendte dog ingen mails som oplyste at støvsugeren var afleveret. Så husk at checke på hjemmesiden ift hvor langt leveringen er i forløbet
La empresa ha respondido
At Hilio, we believe that shopping for home appliances and electronics should be simple, transparent, and genuinely enjoyable. That's why we've built a webshop where quality products, fair prices, and reliable service come together in one place. Our assortment ranges from powerful vacuum cleaners and dependable kitchen appliances to the latest in home electronics and everyday essentials. Every product in our range is selected with care — we only offer brands and models we would confidently recommend to our own family and friends. Whether you're furnishing a new home, replacing a long-serving favourite, or treating yourself to an upgrade, you'll find options that combine performance, durability, and value. What sets Hilio apart is the experience around the product. We provide clear product information, honest advice, and responsive customer support, so you can shop with confidence from the moment you land on our site until long after your order arrives. Our team is always ready to help you compare options, answer questions, and resolve any issues quickly and fairly. Every order is delivered to your door within 3 to 5 working days at no extra cost, and all our products come with a standard 2-year warranty. At Hilio, we're committed to making your home life easier and more comfortable — one smart purchase at a time.
Escrito por la empresa
Delivered to your door with a 2-year warranty
Arnhemseweg 2, 3817CH, Amersfoort, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Zelden een zo’n klantvriendelijke onderneming tegen gekomen Uitstekende producten, aantrekkelijke prijzen, snelle levering conform afspraak. De klantenservice krijgt een dikke 10. Vriendelijke en duidelijke reactie op vragen, keurige uitleg wat ze voor je gaan en kunnen doen. Kortom, ik beveel deze onderneming bij iedereen aan.

Respuesta de Hilioshop
Daarbij reageert de klantenservice snel en adequaat.
Ik was vooraf wel enigszins sceptisch maar dat is niet nodig.

Respuesta de Hilioshop
Jeg syns støvsugeren var helt super! Det var så deilig at jeg kunne ta styrken på støvsugingen opp/ned, og også var det helt supert at det var lys på tuppen av støvsugeren. Det gjorde at jeg faktisk bare skrudde av lyset i taket på soverommet mitt sånn at jeg fikk støvsugd ordentlig med å bruke lyset fra støvsugeren. Da så jeg alt mye lettere:) Men støvsugeren må jo lades etter hver gangs bruk da, batteriet holder ikke såå lenge. Men det er jo mye enklere å støvsuge alt uten å ha en ledning hengende på slep, så det er bedre å lade etter bruk istedet.

Respuesta de Hilioshop
Støvsugeren er fin, men desværre kun 14 dage til at teste den, og hvor lang tid er garantien?

Respuesta de Hilioshop
Alles conform wens geleverd en de stofzuiger werkt conform onze verwachting.

Respuesta de Hilioshop
Dit bedrijf is niet OK; levert producten zonder EU-label, bezorgt geen factuur, sturen geen retourlabel, ....
Foei!

Respuesta de Hilioshop
Problemloses Bestellen und zügige Lieferung.
Das Gerät erfüllt voll meine Erwartungen und ist hilfreich im Alltag. Leichte Bedienung und gute Saugkraft für einen Akkusauger. Im Tierhaushalt gut einsetzbar.

So muss einkaufen funktionieren
Vielen Dank weiter so
Mit freundlichen Grüßen Helmut

Respuesta de Hilioshop
Leider zieht sich bei Elektrohimnel der Fehlerteufel durch die ganze Abwicklung. Nachdem der dazu bestellte zweite Akku zweimal falsch geliefert wurde, ist das Gerät getauscht worden. Jetzt wurde nach mehreren Wochen das falsche Filterset vom ersten Sauger geliefert. Der Ersatzakku und das richtige Filterset fehle immer noch!

Respuesta de Hilioshop
Der beste Akkustaubsauger den ich bisher hatte.
Tierhaare werden durch die starke Leistung des Saugers sehr gründlich entfernt.
Die Selbststehende Funktion ist sehr praktisch.
Die tatsächliche Akkulaufzeit ist mit ca. 45 Minuten überdurchschnittlich gut.

Respuesta de Hilioshop
die mitbestellten Filter sind nach mehrmaligen Erinnern spät gekommen.
Positiv, ich habe 30€ erstattet bekommen.

Respuesta de Hilioshop
Schöner Staubsauger,mit 2 Akkus perfekt.

Respuesta de Hilioshop
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.