Consulta las opiniones de los clientes
Maden god til prisen. Øludvalget standard, smalt og kedsommeligt.. Men et fuldstændig tåbeligt og utidssvarende bestillngs- og afhentningssystem trækker voldsomt ned. En ting er den lange kø til bes... Ver más
På vores fiskefad vi hentede i Hirtshals manglede følgende i forhold til MENY: kulmule, skaldyrssalat, skalrejer og æg. Ved tlf henvendelse blev vi afvist. Det mad der var med var ok
Jeg har to gange bestilt fiskekagemand til familiefester ved Hirtshals Fiskehus - og jeg prøver at finde en undskyldning for at bestille snart igen. Det er virkelig lækker mad til en god pris! jeg... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Vi byder velkommen i Hirtshals Fiskehus, en sæsonbetonet fiske café og fiske butik, som holder åbent fra påske til og med efterårsferien.
Información de contacto
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Ikke noget specielt.
Ikke noget specielt.. men det tog fanme lang tid at få det..
På vores fiskefad vi hentede i…
Ikke prangende
Kedelige pomfritter, kold mad og hår i remouladen. Ikke en fantastisk oplevelse
Var på ferie ved Nørlev strand
Var på ferie ved Nørlev strand, blev anbefalet at prøve fiske restauranten havnens Fiskehus i Hirtshals, det skulle være frisk og super lækkert. Forventningerne er derfor skruet op til lækker mad. Vi ankommer i dejligt solskin, finder lige ud af at vi skal stille os i kø, køen er ikke særlig lang ca 10 personer, kø plejer at indikere noget lækkert i den anden ende. Efter at have stået i køen i 15 minutter uden at have rykket sig en meter, undrer jeg mig lidt. Efter yderligere 30 minutter når vi til bestillings lugen. Der går det op for mig hvorfor det måske går lidt langsomt, den unge pige der tager imod bestillinger, er helt fraværende og slukket for enhver energi, imellem resten af personalet render en tynd sort håret kvinde forvirret rundt og sænker alt fremdrift, imens hun kommenterer på stortset alt. Nå, vi bestiller to store stjerneskud. Og får nummer, vi sidder i 30 minutter og er frem og tilbage et par gange for at høre hvordan det ser ud,efter ca 45 minutter er vores mad klar. Stort stjerneskud..... Lad os starte i bunden, der ligger der en flad skive hvede toast du kan købe en pakke af til 10 kr i ethvert discount supermarked, virkelig trist, så ligger der en masse grønt salat i overflod, det vender vi tilbage til, fiskene, en kogt to stegte, den kogte kunne have en hvilken som helst type fisk, kogt til gummi og helt fravær af nogen smag, tilgengæld var det et meget lille stykke fisk, de stegte, igen meget små, havde fået så meget tid i frituren at de var helt mørkebrune, stegt i stykker, havde jo en forventning om at en fiskerestaurant ville servere pandestegt fisk, især når man tager ventetiden i betragtning. To stykker asparges fra dåse/glas, så kom det bedste ved stjerneskuddet, en lille portion rejer ca 10 styk, dertil var der Gourmet laks, det var det sejeste stykke laks jeg har fået, ikke meget gourmet over det, hjemmelavet dressing stod der på menukortet, måske så meget sagt, da den eneste smag der var, var cremefraiche..... Så en fiske restaurant der sælger et stort stjerneskud til 179 kr, der faktisk ikke kan hamle op med en stjerne kaster fra Kvickly i Bruuns Galleri til 55 kroner, hverken i kvantitet eller kvalitet, hvor det i Kvickly ikke foregiver at være andet end det, det er, et lækkert stykke mad til 55 kr med smagfuld fisk, rundhåndet mængde af rejer, hjemmerørt smagfuld dressing og passende mængde af salat. Ja der falder havnens Fiskehus i Hirtshals fuldstændigt igennem på alle parametre. Tilbage til salaten på vores stjerneskud, det eneste der gjorde det til et stort stjerneskud var mængden af salat. Puha, hvis det er hvad en fiskerestaurant i Hirtshals kan byde på, med havet som nabo, så ser det sort ud. Giver 2 stjerner, den ene for det dejlige vejr, og den anden bliver delt imellem to ting, rejerne og det at vi kunne parkere relativt tæt på.
Tåbeligt bestille/hente-system
Maden god til prisen. Øludvalget standard, smalt og kedsommeligt..
Men et fuldstændig tåbeligt og utidssvarende bestillngs- og afhentningssystem trækker voldsomt ned. En ting er den lange kø til bestilling - jeg kunne være gået igen - men råbe"systemet" udover en stor snakkende folkemængde og relativt høj musik i baggrunden; gjorde det svært at opdage at bestillingen var færdg og var så tåbeligt, at det sarkastiske grin næsten opvejede irritationen over halvanden times ventetid (!) og den kolde mad. Næsten..
Lækker mad - takeaway
jeg har ikke spist på stedet, men det har været godt besøgt de gange, jeg har været forbi. Alligevel er der venlig og smilende betjening.
Behøver ikke prøve igen her…
1 time ventetid samt bestilte retter der blev forbyttet mellem kunder var ikke en god oplevelse. En bunke unge piger i køkkenet knoklede men lignede der ikke var nogen til at organisere. Maden var ok, men heller ikke mere end det. Priser meget gunstige, dog skal medregnes der ikke er betjening, man henter selv ved en skranke hvor er nummer bliver råbt op.
Vi har i dag for første gang besøgt…
Vi har i dag for første gang besøgt Hirtshals fiskehus hold da op noget flot mad veltilberedt og super frisk og lækkert og rimelig priser og super sødt personale
Smagt helt fantastisk noget af det…
Smagt helt fantastisk noget af det bedste mad jeg har smagt. Fantastisk betjening meget smilende tjener 😊😊
Vi har de sidste fire år fået fiskefad…
Vi har de sidste fire år fået fiskefad til nytårsaften. Igen i år ville vi gentage den succes.
Da vi ringede og bestilte blev jeg mødt af en meget imødekommende personale og det samme ved afhentning. Det var som altid en dejlig oplevelse. Venlig hilsen Winni
42 minutters ventetid på en gang pommes…
42 minutters ventetid på en gang pommes frites og uforskammet kommentarer fra en af medarbejderne, da jeg spurgte om jeg kunne få pengene tilbage.
En ren turistfælde.
Nul stjerner.
Super godt mad
Super godt mad. Vi kommer tilbage igen på et tidspunkt 😊
værdens værste mad ?
værdens værste mad ?
rejerne var stenhårde, totalt overkogte, ingen smag i maden, koldt og ulækkert hele vejen igennem
over en times ventetid på maden i en kø af 9 personer
rædselsfulgt !
Det var mega dårligt
Efter jeg spiste maden fik jeg lyst til at hoppe ud fra en bro.
Maden far så dårligt at jeg fik dårlig mave i et år.
Jeg Brugte 75 kr på 3 små agurker.
Hold dig væk med mindre du gerne ville blive scammet.
Det smagte af gamle søheste øre.
Hende der arbejdede der kaldte mig en Abe.
Meget sød og hurtig betjening😊👍
Meget sød og hurtig betjening😊👍
Godt tilberede mad, i passende portioner. Virkelig lækkert🥰Vi kommer helt sikkert igen👍
2 x fiskeplatte
2 x fiskeplatte. Super lækkert hele vejen, ikke mindst sildene, fint med grønt og gode dressinger. Virkelig valuta for pengene.
God mad, værd at vente på
Der var meget travlt, som skabte lidt forvirring og længere ventetid på maden (ca. 40 min).
Maden var værd at vente på, vi fik fem forskellige retter og var alle meget tilfredse.
Vi fik lyst til et stjerneskud og is…
Vi fik lyst til et stjerneskud og is til dessert Lørdag til fiskefestival. Må virkelig sige at fiskene alle 5 fik var meget tør stegt, for lidt dressing og skuffende med grovt toastbrød fra Netto. IsKuglerne var ekstremt små og virkelig også skuffende
: (
Stor rødspætte ☺️
Har aldrig fået så stor en rødspætte med tilbehør og smagte dejlig og til kun 159kr ☺️
Og deres Stjerneskud var også godt
Flink personale
Vil anbefale til alle der kommer forbi Hirtshals
Virkelig dårlig softice
Vi fik lyst til en lækker softice og kørte derfor op til Hirtshals fiskehus fordi vi ved at de sælger Ryå is som i vores verden er noget af det bedste softice og rigtig god kvalitet. Vi plejer at kører til Aabybro men det var noget nemmere for os at køre til Hirtshals.
Men vi fortrød virkelig vores beslutning, for sjældent har vi været så skuffet over den is vi fik. En lille og stor blandet (vanille og chokolade) softice i bærger med krymmel. Den var flydende på under fem minutter og kunne nærmest drikkes af bærget, og den smagte på ingen måde eller havde konsistens som den faste flødeagtige is som vi plejer at få i Aabybro eller ved andre butikker som sælger Ryå, og da der ikke ligefremt var 30 grader var det nok ikke varmen, så ved ikke om Deres maskine ikke fryser hårdt nok eller om der er noget andet galt.
Vi blev i hvert fald ærgelig over at have givet 76 kr for sådan en dårlig is oplevelse, især når det ikke lever op til den kvalitet som Ryå is ellers er kendt for og som man altid får i Aabybro og andre ishuse som sælger is derfra.
La experiencia Trustpilot