1. Servicio financiero no bancario

Escrito por la empresa

HittaBolån är en opartisk svensk jämförelsetjänst där du enkelt kan se vilken bolåneränta du kan få från flera banker – utan att behöva förhandla. Allt samlat på ett ställe. Vi gör det lika enkelt att jämföra bolån som att jämföra flygbiljetter. Vår vision är att göra bolånemarknaden mer transparent och enklare att jämföra. Genom att samla relevant information på ett ställe och presentera den på ett tydligt och jämförbart sätt vill vi hjälpa fler att fatta välinformerade beslut kring sitt bolån. Till skillnad från många andra tjänster kräver vi varken en låneansökan eller en kreditupplysning för att visa dina räntor. HittaBolån är varken kreditförmedlare eller kreditgivare utan en opartisk jämförelsetjänst. Du får därför en tydlig översikt över möjliga bolåneräntor utan att behöva kontakta flera banker var för sig eller påverka din kreditvärdighet. Vi samarbetar med vissa banker, men det påverkar aldrig hur resultaten visas. Räntor presenteras alltid från lägst till högst så att du enkelt kan se vilket alternativ som är mest fördelaktigt för dig. Utöver räntejämförelser samlar och förklarar vi viktiga bolånebegrepp, hur bolåneprocessen fungerar och nyheter som påverkar bolåneräntor, exempelvis räntejusteringar från banker och förändringar i regler kring bolån. Tjänsten är kostnadsfri för dig som användare.

4,4

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Toppentjänst med lättanvänt gränssnitt

Toppentjänst med lättanvänt gränssnitt! Hittade den av en slump på ett internetforum. Har tipsat både vänner och bekanta.

Alla som söker bolån eller ska förhandla om räntan borde använda den för att veta vad man kan få ränta hos de förhandlingsfria bankerna. Det ger en ett väldigt bra utgångsläge. Kostar inget och ingen UC tas.

Har även lämnat feedback till skaparna vid ett tillfälle. De svarade med trevlig och hjälpsam ton, samt återkopplade när de hade gjort en förändring på sidan.

28 de noviembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Väldigt bra site- hjälper super mycket…

Väldigt bra site- hjälper super mycket när och vart man kan få en bättre ränte sats.

Dock så är det svårt att uppdatera informationen i sin profil för att få mail med samma info

4 de agosto de 2025

Hej Alexandra,

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du delar med dig av din feedback! 🌟

Vi är glada att höra att du tycker att vår tjänst hjälper till att hitta bättre räntor. Vi förstår helt din synpunkt kring att uppdatera information i "Räntebevakaren", och du har helt rätt – idag behöver man registrera sig på nytt för att ändra uppgifterna, inte helt optimalt.

Detta är något vi planerar att justera i framtiden, så att det blir möjligt att enkelt uppdatera sin profil utan att registrera om sig. Vi tar med oss din feedback när vi utvecklar den lösningen.

Tack igen för att du hjälper oss att bli bättre! 🙏

Teamet på Seranta

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐
Riktigt imponerad! Älskar hur enkelt det är att jämföra bolåneräntor. Allt är tydligt. Har tiktak hjärna just nu så vill att allt går snabbt

10 de agosto de 2025

Bäst

Snabbt, enkelt och förbättrade verkligen mina möjligheter till att sänka mina räntekostnader!

19 de julio de 2025

Enkel

Enkel tjänst som gick snabbt att använda.
Extra plus att ingen kreditupplysning tas.

2 de agosto de 2025

Hej Daniel,

Tack för ditt fina omdöme och för att du valde Seranta!

Vi är glada att höra att tjänsten var enkel och snabb att använda – och att du uppskattar att vi kan visa personliga bolåneräntor utan kreditupplysning.

Tipsa gärna vänner och familj som också vill få en tydlig bild av sina bolånemöjligheter på bara några sekunder.

Seranta-teamet

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Enkel jämförelse av bolåneräntor

Enkel jämförelse av bolåneräntor

Jag hittade Seranta tjänsten när jag sökte efter jämför bolåneräntor. Blev överraskad av att jag inte behövde fylla mina uppgifter utan kunde enkelt jämför mellan de olika bankerna. Synd bara att man inte kunde jämför mellan Nordea och Swedbank på samma sätt.

Rekomederar verkligen Seranta ifall man vill jämför mellan de mest vanligaste bankerna.

4 de agosto de 2025

Respuesta de HittaBolån

Tack för ditt fina omdöme – det betyder mycket för oss! 💙
I dagsläget kan vi tyvärr inte visa din personliga bolåneränta från storbanker som Swedbank och Nordea, eftersom de arbetar med individuellt förhandlade ränterabatter.

Däremot kan du hos oss se alla bankers – inklusive storbanker som Swedbank och Nordea – aktuella snitt- och listräntor, så att du enkelt får en tydlig överblick över marknaden.

Vi hoppas snart kunna ansluta även dessa banker till vår unika jämförelsetjänst, så att du kan få en komplett bild av dina möjligheter.

Seranta-teamet

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.