Super god og venlig chauffør
Super god og venlig chauffør, meget fleksibel og villig med en hjælpene hånd. Stort tak til Henrik for også i sin fritid køre til Munkebo med min mobiltelefon som jeg glemte i bussen.
Alt gik efter planen, god service og en flink chauffør. Kommer helt sikkert til, at bruge dem igen.
Eleverne og personale fra Krogsbølle var klar til en motionsdag i Otterup.
Vi skal hentes med bus. Der er lagt en busplan fra en sød kollega, og så bestilt bus gennem kommunens kørselskoordinator.
Og ja måske er busplanen noget stramt planlagt og lidt hektisk.
Vi bliver mødt at 3 chauffører, hvor 2 af dem er meget sure og skynder på os.
Jeg har “fornøjelsen” af den ene af dem. Han er med det samme ret sur og vi skal bare se, at komme ind i bussen. Og ja, vi kom ud til bussen 8.23 i stedet for 8.20.
Alle der ved bare lidt om børn, kan da forstå, at det hurtigt kan skride lidt med tiden.
Jeg står der med min 4. klasse, og får surt at vide at vi skal skynde os , og det er lige meget hvilken bus vi kører med.
Hertil svarer jeg, at det altså ikke er den plan jeg står med.
Her bliver jeg mødt med, at han siger: “Prøv og hør her unge mand! -Det kan ikke hjælpe noget at det står nogle lærere som er sløve padder”
Jeg be’r ham om at snakke ordentligt til mig, hvortil han svarer: “dig gider jeg sgu ikke køre med! - Og det her skulle jeg aldrig ha’ sagt ja til!”
Han fortsætter sit brok og jeg be’r ham om, at gerne må tale ordentligt foran børnene. Hvilket han bliver mere sur over.
Halvvejs til Otterup (vel og mærke med aggressiv kørsel) bliver han ringet op af koordinatoren fra kommunen, at der er glemt en klasse på skolen.
Han sidder højlydt i telefonen og brokker sig. Siger: "at det her er lige til at lukke op og skide i" og siger igen, at der her skulle han aldrig have sagt ja til.
Det er ikke ligefrem en god start for hverken børn eller lærere.
Og jeg må sige, at jeg er noget rystet over hans opførsel.
Da vi skal hjem, kommer der ingen bus. Vi venter 45 minutter. Da han endelig kommer vælger han at sætte bussen i gang med at køre, mens jeg står på trappen med en masse i hænderne. Det er heldigt, at jeg ikke vælter. Og endnu mere heldigt, at det ikke havde været en anden kollega, som måske ikke ville kunne holde balancen.
En af vores elever går ind i bussen og spørger om hvorfor bussen først kommer nu.
Hertil svarer jeres chauffør (vel og mærke samme chauffør): “at det er fordi, at jeres lærere er nogle halvhjerner!”
Da vi kommer hjem på skolen, hører jeg fra en kollega, der er hentet før os, at han har sagt, at den plan, der var lavet, var lige meget. De lavede bare deres egen. Her har eleverne siddet 3 på sæderne, så de ikke kunne have sele på.
Ved ikke at holde planen glemte de at hente 3 klasser.
Da vi alle er på skolen igen finder vi ud af, at det er jer - Hjallese Minibus, der har kørt os, og vi vil henvende os til jer. Vi mener, at I bør vide, at én af jeres chauffører opfører sig sådan overfor jeres kunder.
Vi bliver så endnu mere rystet, da vi finder ud af, at der er jeres ejer af firmaet, der har opført sig så utilstedeligt og dårligt.
Jeg kan på ingen måder forstå den opførsel og vil da klart opfordre til, at der ikke er nogen, der benytter jeres firma.
Og så ville det i den grad være på sin plads, at jeres ejer kom med en uforbeholden undskyldning til både børn og voksne på skolen!

Respuesta de Hjalleseminibus
Jeg kørte med Hjallese Minibus sidste lørdag fra Svendborg til Odense Tur/Retur.
Vi blev mødt at en super venlig og smilende chauffør der virkelig gik den ekstra mil for at gøre den ellers kedelige kørertur, til en sjov og festlig oplevelse hvor alle behov blev mødt.
Store anbefalinger, pæne, rene og vedligeholdte busser samt en stor service fra chaufførens side.
Rene pæne velindrettede busser. Søde respektable og serviceminded chauffør. Præcis og også fleksible kørsel. Alt i alt en god oplevelse
Vi havde fornøjelsen af at køre med Hjallelse Minibus den 10. september, og det var en oplevelse, der levede op til alle forventninger. Vi var en gruppe på omkring 40 personer i alle aldre, fra de yngste på 2 år til den ældste på 88. Chaufføren var utroligt hjælpsom og imødekommende – han sørgede blandt andet for at hjælpe med at læsse både barnevogn og rollator, og gav min ældre mormor en hjælpende hånd op i bussen.
Bussen var ren og velholdt, og ankom hele 10 minutter før aftalt tid, hvilket gjorde, at vi undgik stress og kunne komme godt fra start. Turen til Nordjylland og hjem til Svendborg var behagelig og problemfri. Bestillingsprocessen var også nem og ligetil, og vi fik præcis det, vi ønskede, til en fast og fair pris.
Hvis jeg skal nævne en enkelt lille negativ ting, så havde det været rart, hvis vi ikke havde haft skybrud den dag – men det kan vi vist ikke bebrejde Hjallelse Minibus for! 😄
Alt i alt en fremragende oplevelse, og vi kan kun give vores varmeste anbefalinger
Vi blev mødt af en bus fra Hjallese Minibus som var blevet bestilt igennem et andet firma.
Buschaufføren der kom for at hente nye studerende, samt os ansvarlige og frivillige for arrangementet siger følgende ting til os:
“De [unger] er dummere en et svejsebræt”
“(…) så kan jeg kører jer hjem til jeres mor, så i kan blive puttet i seng”
“Lad være med at booke her igen/lad være med at gøre det her igen”
Og så er jeg overbevist om at han også kaldte os idioter i konteksten af at jeg sagde: “der er ingen grund til en ubehagelig tone”
Kan OVERHOVEDET IKKE ANBEFALES, når man bliver mødt med ovenstående af deres chauffør, som ovenikøbet bliver betalt.
Kunne man give 0 stjerner, havde de fået det.

Respuesta de Hjalleseminibus
Más información sobre otros tipos de reseñas.