Hjemplus Dk Myshopify Opiniones 36

TrustScore: 1.5 sobre 5

1,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sikke et fup firma. Bestiller vare på dansk hjemmeside, penge trækkes straks fra konto. Vente, vente efter 8 dage rykker efter vare, får besked om de er sendt retur, vare sendt igen. Skriver igen e... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendig virksomhed. Den tilsendte vare virker ikke. Trods gentagne henvendelser fra mig ang ombytning har de ikke svaret Efter min forrige klage bad de om yderligere oplysninger som jeg sendte - og d... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg købte en modepung/ tegnebog, jeg fik den ca 14 dage efter bestilling. Da jeg pakket den op var emballagen intakt, men bag på selve pungen var der en flænge, som ligner at en kniv har været nede... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Magen til fup virksomhed, de sender ganske rigtigt 3 oliedispensere, men den ene er knust ved ankomst. Så klager vi via Trustpilot og får straks en melding om, at vi naturligvis skal have vores vare... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Sikke et fup firma

Sikke et fup firma.
Bestiller vare på dansk hjemmeside, penge trækkes straks fra konto.
Vente, vente efter 8 dage rykker efter vare, får besked om de er sendt retur, vare sendt igen. Skriver igen efter 4 dage, få besked om stor efterspørgsel skal vente 6-13 dage. Nu efter 18 dage modtager jeg pakken med vare ude fra Kina. Det havde været hurtigere og billigere selv at bestille varerne ude i Kina.

8 de marzo de 2026

Manglende levering

Har nu ventet 6 uger på levering, gad vide om det dukker op. Har så lige modtaget en mail om hvad jeg syntes om produktet.Første og sidste gang jeg har handlet der

20 de noviembre de 2025

Aldrig mere Hjemplus.”dk”

Efter at ha’ eftersøgt en erstatning for Gillette fusion så jeg en annonce fra Hjemplus hvor de havde et tilbud på skraber og tilhørende blade. Jeg handler ikke på Temu og Wish etc, da jeg ikke gider Kinaskrammel, men da jeg endelig kan tracke min pakke ser jeg at den er blevet afsendt fra, ja netop Kina. Jeg har nu efter at jeg har modtaget mine barberblade fundet ud af at de er en utrolig dårlig efterligning af Gillette Fusion, og i så ringe kvalitet at et nyt blad fra Hjemplus barberer dårligere end et blad fra Gillette som står til udskiftning. Jeg syntes i øvrigt at Hjemplus bør skilte med at man handler vare fra kinesiske leverandører, og at ens ordre bliver sendt direkte fra dem, Under alle omstændigheder handler jeg aldrig mere hos Hjemplus.

29 de septiembre de 2025

De levere ikke pakken

De levere ikke pakken. Den bliver sendt et andet sted. Jeg bor i Horsens og pakken bliver leveret. Til en maskinfabrik i Aarhus. Jeg er i tvivl om man kan læse den. adreese man skriver. Men ekstremt dårligt.

17 de julio de 2025

Elendig virksomhed

Efter min forrige klage bad de om yderligere oplysninger som jeg sendte - og derefter stadig intet svar. Hold jer langt væk fra at handle her

19 de diciembre de 2024

Bestilte en lille…

Bestilte en lille is/afrimningsanordning, som revolutionerede nok skulle kunne holde bilens ruder fri for is og sne med microbølgeteknologi.

Selvfølgelig var det for godt til at være sandt!
Det eneste den gør, er at sidde og blinke med et rødt diodelys.

“Hjemplus” er et Kina-firma, så forvent lang leveringstid uden mulighed for refundering at penge.

4 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

the mask you receive is nowhere near…

the mask you receive is nowhere near similar. it is made of silicone and not latex and it is ugly as hell. its 100% scam... you never get a response from customer service but they are quick enough to take your money.

29 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte en vaske beholder som skulle gøre…

Købte en vaske beholder som skulle gøre bilens vinduer meget bedre/renere men det de sender ud for 300 kr. Kan ikke åbnes så der kan komme vand og væske ind i beholdere, og den har skabe plastik kanter, som stikker op fra det filter, som man skal kører hen af ruderne.
Fusk så spar pengene.

23 de agosto de 2024

Magen til fup virksomhed

Så klager vi via Trustpilot og får straks en melding om, at vi naturligvis skal have vores vare erstattet, men her 2 måneder senere er der ikke sket en disse.

24 de enero de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.