Meget uprofessionel håndtering af…
Meget uprofessionel håndtering af udflytning.
Meget uprofessionel håndtering af udflytning.
Sørg for at undgå , at bo til leje hos dette firma. Jeg har været så uheldig, at flytte i nybyggeri, som de købte ca. et halvt år efter indflytning. Spangkæret i Hjørring.
Kan bare sige "hold da op så tunge i rø... de er" ... ingen vil tage ansvar .Ting bliver bare IKKE udbedret. De sætter i gang med 1 års eftersyn af husene 2 år efter indflytning . Her tænker man, jamen så må de da få gang i de ting som skal laves. MEN nej, noget halvt arbejde og makværk. Står stadig med en lejlighed, med revner og vægge der ikke er malet færdigt. Ventede fx. 1,5 år på at få lavet en bremse i terasse døren.
Det ENESTE der fungere derinde ... ER bogholderiet, hvor de hver den første trækker husleje. EN stor pengemaskine !!!!!!!!!!
Ikke lej boligere igennem dem. De snyder og sender efter regninger på ting, man som lejer slet ikke burde betale for. De skriver skader man skal betale for, som man ikke har lavet og beholder hele dipositumet. Lejlighederne er mega utætte.
Har nu slåsset i over 3 måneder med dem om at få udbetalt mit depositum. Alt det jeg sagde der skulle laves i de 2 år jeg boede i ejendommen, blev ikke lavet, og det er selvom en af tingene er så vigtig en ting som fugt/svamp. Den eneste grund til de har den afdeling, er for at score kassen og skide på kunderne. Vi SKAL betale, det skal de åbentbart ikke.
Más información sobre otros tipos de reseñas.