Hobbii.dk - Aalborg Opiniones 330

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Løven 19, 9200 Aalborg SV, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kommer ofte i butikken i Aalborg, og jeg modtager altid den hjælp jeg har brug for i en venlig og god tone. Jeg har aldrig haft dårlige oplevelser.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe succesoplevelse :-) Stort udvalg, billige priser. Modtog mit garn dagen efter jeg havde bestilt det. Derudover er jeg vild med, at der på hjemmesiden er gjort meget ud af, at fortælle om de fors... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid en OK oplevelse på både net og i butik. Jeg har et ønske til jer: de garner, der kun kan købes på nettet ville være dejligt om der fandtes et “garnbibliotek” med “fysiske” prøver i butikkerne ev... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Altid god service og god hjælp. Gode garnprodukter - dog synes jeg, at den "flade" oprulning har en tendens til at løsne sig og gå i kludder. Mange spændende garner og også helt almindelige. Fristende... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de lanas
  2. Tienda de artesanías
  3. Tienda de hobbies
  4. Tienda de artículos para tejer

Sobre Hobbii.dk - Aalborg

Escrito por la empresa

Hobbii er en garnbutik for alle kreative garnelskere i Danmark. Vi har ALT, hvad du skal bruge til dit næste strikke- eller hækleprojekt. Kig forbi og find:
Du kan ALTID forvente:

- Enkel & sikker handel 🔒
- 100% tilfredsheds-garanti ❤️
- Lynhurtig levering 📦
- Udsalg med vanvittige tilbud 🔥
.. og et hav af andre fordele:

Bingo med vilde præmier! 🎉
Hent vores gratis app og spil med hver eneste uge! Held og lykke :-)

DK's gladeste kundeservice 😊
Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller finde svar i vores FAQ.

5 butikker: Kig forbi! 🏪
I vores 5 butikker finder du de lækreste garner, tilbehør og masser af inspiration.

Mit Hobbii (Gratis kundeklub)
Dine medlemsfordele: Optjen point når du handler, ordreoverblik, invitation til Bingo hver uge, ønskeliste, hurtigere checkout og meget andet!

Spændende konkurrencer 🏆
Hver måned vil vi præsentere jer for nye udfordringer som vil sætte jeres kreativitet og talent på prøve. Vi "hygge-konkurrerer" om helt geniale priser!

Blog 📚
Her kan du blandt andet finde inspiration, lære nye teknikker og meget andet!

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen!
Store knus, Hobbii

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Hobbii.dk - Aalborg

Hej Jette, tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige pakning og levering samt vores grønne produkter. De bedste hilsner, Viggo fra Hobbii 😊

Supergod service

29 de abril de 2026

Respuesta de Hobbii.dk - Aalborg

Hej GjølGrethe, Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og positive feedback om vores service! 😊 Vi sætter stor pris på det. Med venlig hilsen, Viggo fra Hobbii.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er 100 procent glad for og handle ved…

Er 100 procent glad for og handle ved jer og især jeres garnpakke hvor man ikke ved hvad der er i . Jeg er ved og hækle er sengetæppe

29 de abril de 2026

Respuesta de Hobbii.dk - Aalborg

Hej Karina, tak for de flotte 5 stjerner ️⭐ og din fantastiske feedback! Det glæder os meget at høre, at du er glad for vores garnpakke og dit hækleprojekt med sengetæppet. Lige præcis sådan feedback varmer hos os på Hobbii. 🧶😊 Tak fra os og Viggo.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var så dejligt nemt og gik så…

Det var så dejligt nemt og gik så hurtigt fra jeg købt det til det var her hjemme til jeg begyndte at hækle mit tæppe

28 de abril de 2026

Respuesta de Hobbii.dk - Aalborg

Hej Pia! 😊 Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os. Vi sætter altid kundernes tilfredshed først! Happy hækling! 🧶 Bedste hilsner, Viggo fra Hobbii.

Venlige og hjælpsomme

Jeg har aldrig haft dårlige oplevelser.

6 de mayo de 2026

Respuesta de Hobbii.dk - Aalborg

Hej Dorte, Tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟 Vi er glade for at høre, at du finder vores service venlig og hjælpsom. Det er vores fornøjelse at hjælpe! Vi glæder os til at se dig snart i butikken igen. Med venlig hilsen, Viggo fra Hobbii 😊

Super fin vejledning

Super fin vejledning, venlig og smilende personale

27 de abril de 2026

Respuesta de Hobbii.dk - Aalborg

Hej Iben, Tak for den fantastiske anmeldelse og 5 stjerner ⭐ Vi er meget glade for, at du oplevede en god vejledning og venligt personale hos os. Tak for din støtte - det betyder meget! 😄 De kærligste hilsener, Viggo fra Hobbii 🧶

Respuesta de Hobbii.dk - Aalborg

Kære Elly, mange tak for din fantastiske anmeldelse og for de fulde 5 stjerner! 🌟 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige levering. 🚚💨 Med venlig hilsen, Viggo fra Hobbii 😊

Hurtig

Hurtig , solid og rigtig behandling af ordre.
K. Sandberg

26 de abril de 2026

Respuesta de Hobbii.dk - Aalborg

Hej Inger, tusind tak for din positive anmeldelse og de fem stjerne! 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige og solide ordrebehandling. På gensyn hos Hobbii. Mange hilsner, Viggo fra Hobbii 🧶

Fik hjælp til noget

Fik hjælp til noget, jeg havde ledt efter!

24 de abril de 2026

Respuesta de Hobbii.dk - Aalborg

Hej Ulla Fisker, tak for dine fem stjerner! 🌟 Det glæder os enormt, at vi kunne hjælpe, og at du fandt, hvad du ledte efter! 😊 Med venlig hilsen, Viggo fra Hobbii.

God rådgivning

Vi har handlet et par gange hos jer og vi har været yderst tilfreds med rådgivningen af garn og en kanon service

21 de marzo de 2026

Respuesta de Hobbii.dk - Aalborg

Hej Paw, tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med vores rådgivning og service. Hobbii teamet og Viggo sætter stor pris på din positive feedback. Tak for at handle hos os! 🙏🎉

Utroligt sødt personale

Utroligt sødt personale, som jeg fik megen hjælp af.

13 de abril de 2026

Respuesta de Hobbii.dk - Aalborg

Hej Kirsten Tange, tak for dine søde ord og de 5 stjerner! 😊 Det glæder mig, at du fik den hjælp, du havde brug for. Ser frem til at betjene dig igen. Venlige hilsner, Viggo fra Hobbii 🧶

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte på hjemmeside men længere…

Købte på hjemmeside men længere levering tid end normal, så købte istedet i fysisk butik og vejledt til at leverer garnet retur fra levering når det kom og pengene retur - nem og go service

10 de abril de 2026

Respuesta de Hobbii.dk - Aalborg

Hej Maibritt, tak for din 5-stjernede anmeldelse! 😊 Vi beklager ventetiden og er glade for, at du fandt en løsning i vores fysiske butik. Tak for din tålmodighed og forståelse! Mange hilsner, Viggo fra Hobbii 🧶

Super god service

Super god service, skønt personale, dejlig overskuelig forretning og ikke mindst dejlig garn til rimelig penge!

4 de abril de 2026

Respuesta de Hobbii.dk - Aalborg

Kære Dorthe Jensen, tak for dine venlige ord og 5-stjernet anmeldelse! 🌟 Vi sætter stor pris på din ros om vores service, personale, og garn! 😊 Vi glæder os til at hjælpe dig igen! Bedste hilsner, Viggo fra Hobbii 🧶

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid godt hjælp og positiv service

Altid godt hjælp og positiv service. Garn et er rigtig god kvalitet.

4 de abril de 2026

Respuesta de Hobbii.dk - Aalborg

Kære Tina, tak så meget for din flotte vurdering!😁 Vi er så glade for at høre om din positive oplevelse hos Hobbii. Hvis du har brug for noget, så husk at vi er her til at hjælpe. Hav en god dag! - Viggo fra Hobbii 🌸

God betjening

Besøgte butikken 2 gange omkring påske. Begge gange blev jeg betjent af søde og hjælpsomme ekspedienter. Kommer igen!

31 de marzo de 2026

Respuesta de Hobbii.dk - Aalborg

Hej Annette Nielsen 👋, mange tak for din dejlige anmeldelse og for 5-stjernede vurdering 🌟. Vi er meget glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores ekspedienter. Vi ser frem til dit næste besøg! 😊 – Viggo fra Hobbii

Dejligt garnbutik …

Meget hjælpsomme med at finde garn og altid venlig betjening er meget glad for at komme der

1 de abril de 2026

Respuesta de Hobbii.dk - Aalborg

Hej Ella, tak for din fantastiske bedømmelse! 😃 Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og garn. Vi glæder os til dit næste besøg. - Viggo fra Hobbii 🧶

Hurtig levering. Fin kvalitet

30 de marzo de 2026

Respuesta de Hobbii.dk - Aalborg

Hej Jane, 🌸Tusind tak for din positive anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟 Vi er glade for at høre, du er tilfreds med vores hurtige levering og kvaliteten af vores garn. Mange hilsner, Viggo fra Hobbii 🧶

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God tid til at finde mine ønsker godt stort udvalg og god hjælp ved spørgsmål- fin service

26 de marzo de 2026

Respuesta de Hobbii.dk - Aalborg

Hej Mona, tak for dine venlige ord og din 5-stjernede anmeldelse. 🌟 Det er altid vores mål at yde den bedste service og hjælpe vores kunder med alle deres behov. Hilsen Viggo fra Hobbii 😊

Respuesta de Hobbii.dk - Aalborg

Kære Helle, tusind tak for de 5 stjerner og dine flotte ord! 🌟 Jeg er rigtig glad for, du har haft en god oplevelse. Hvis du har brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen! 😊 - Viggo fra Hobbii

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.