Valorada con 5 estrellas sobre 5

Elsker hobbyrian.se! Endelig noen som selger godt utvalg av forskjellige leirer og utstyr i Scandinavia. Og veldig godt utvalg av sculpey som er vanskelig å få tak i her til lands. Flott service og... Ver más

1. Tienda de hobbies

Escrito por la empresa

Butiken för dig som arbetar med polymerlera som t.ex. Fimolera och Cernitlera. Här hittar du ett antal olika märken av polymerlera till bra pris.

4,8

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Bra prid

Hjälpsam, har stort sortiment och snabb leverans.
Mycket bra priset.

Kunnig och hjälpsam.

Kunnig och hjälpsam.
Och har en trevlig facebookgrupp där man kan fråga och få massor med kunniga svar.

Bäst på allt

Bäst på allt. Bästa leran och tillbehören. Priser, kvalitet, kunskap, frakt, packning och miljötänk, högsta betyg på allt. Carolina har en enorm kunskap och delar gärna med sig. I gruppen hon har på fb är hon väldigt aktiv och ger råd och svarar på frågor. Tack vare att hon är rak och kunnig så blir det aldrig tjafs och bråk. Hon är helt fantastisk!

Älskar sidan

Älskar sidan! Billigaste polymerleran och snabb frakt.

Alltid bra

Alltid bra, man hittar rätt saker, får bra råd, och paketen kommer snabbt.

Bra produkter

Bra produkter. Bra utval och mycket bra priser. Mycket bra kontakt. Kompetent personal. Snabb och bra leverans.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hobbyrian är en butik för såväl…

Hobbyrian är en butik för såväl nybörjare som etablerade. Med material, verktyg, tips, råd och personlig kontakt går det att göra väldigt mycket med det Hobbyrian erbjuder. Väldigt bra priser, bra och snabb återkoppling och alltid snabb leverans.

Det enda som är synd är att utbudet för smyckesdelar minskat. Hade velat kunna beställa allt jag behöver från Hobbyrian. Men eftersom det primära för butiken ändå är polymerlera fortsätter jag att beställa härifrån och inte från någon annan.

Tack och bock.

Top notch!

”Paradiset för dig som arbetar med polymerlera” stämmer verkligen - utbudet, priser och service är top notch!

Bedst i Skandinavien

Nem navigation på hjemmesiden, stort udvalg, fine priser, god kommunikation, venlig betjening og hurtig levering.
Mine bedste anbefalinger.

Kunnigt och trevligt bemötande

Har handlat både lera och tillbehör av Karolina på Hobbyrian och har bara bra upplevelser att förmedla. Senast skulle jag bland annat ha flytande lera att limma ihop mina alster med. Tydligen var den jag önskade slut, vilket Karolina meddelade mig per telefon och efter kort diskussion om vad som passade mig bäst som ersättningsvara så fixade Karolina detta och paketet var hos mig redan dagen efter. Professionell och trevlig service som jag återkommer till 👍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hobbyrian med förstklassig service.

När man köper en produkt, och sedan kan hämta upp det några minuter senare så kan man inget annat än säga att servicen är grym. Det i kombination med grym kunskap, förstklassiga råd och låga priser så finns det inget negativt att säga om Hobbyrian. Tack!

Tack!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.