Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had iets besteld met haast, werd nog 's avonds teruggebeld dat ik beter via een andere site kon bestellen (was nog goedkoper ook) en hoe ik dat het beste kon doen zodat het het snelste ging. Kreeg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn ervaring met HOKAP online is erg goed. Na mijn bestelling voor een passe partout te hebben geplaatst werd er contact met mij opgenomen of ik zeker wist dat ik de juiste afmetingen had doorgegeve... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hokap had dezelfde dag nog even gebeld om iets te verifiëren. Volgende dag werd het zelfklevend karton bezorgd met een duidelijke beschrijving hoe je je posters er op aan kon brengen. En dan ook een... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb bij Hokap een lijst en een passe partout besteld. Op de website had ik per abuis onjuiste maten voor het passe partout ingevuld. Hierop is direct gemaild, met het verzoek om dit telefonisch doo... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,8

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Snel en Precies

Een groot aantal passe partous besteld. Die werden snel en geheel volgens opgave geleverd,

14 de marzo de 2016

heel tevreden.

Prima snelle service, mooie kwaliteit, wel aan de dure kant. Bezorging wat onhandig, alleen mogelijk op werkdagen en bij niet thuis niet in de buurt op te halen.

9 de marzo de 2016
Logotipo de HOKAP online

Respuesta de HOKAP online

Bedankt voor uw 4 sterren.
Jammer dat de prijs met een goedkope aanbieding wordt vergeleken.
Omreden dat wij glas transporteren welke alleen verzonden kan en mag worden met NEDPAK is de levering alleen op werkdagen. NEDPAK heeft geen afhaalpunten dit risico is ook te groot met oog op breuk ook voor uw lijst 40x50 met glas en passepartouts. Daarom informeren wij u de dag voor levering en op de dag zelf hoe laat geleverd wordt.

Perfect.

Had opgegeven 21 x 29 cm, werd teruggebeld of ik A4 (21 X 29,7) bedoelde.
Inderdaad, en dat kreeg ik geleverd.
Prima service

27 de febrero de 2016

Maatwerk is maatvast

Ik had passe-partouts nodig die op maat moesten gemaakt.
De maatvoering klopte precies.
De levering was snel en de artikelen waren zeer gunstig in prijs

21 de febrero de 2016

Alweer prima

Net als alle vorige bestellingen ook deze keer weer perfecte kwaliteit, keurig afgeleverd op moment waarom ik heb verzocht.

4 de febrero de 2016

Vakmanschap !

Heb een aantal grote passe-partouts laten maken. Prachtige kwaliteit en afgewerkt. Stevige en goed verpakt verzonden en in één dag bezorgd ! Helemaal Top !!

23 de enero de 2016

Altijd goed

Bestel regelmatig bij HOKAP. Snelle levering en goede kwaliteit.

27 de diciembre de 2015
Valorada con 4 estrellas sobre 5

prima kwaliteit en snelle levering

Verzendkosten nogal hoog voor een paar passepartouts. Veel keus en goede kwaliteit.

15 de diciembre de 2015
Logotipo de HOKAP online

Respuesta de HOKAP online

Bedankt voor de 4 sterren.
Uw order is verzonden met post.nl € 3.45 i.p.v. per bode € 6.75 het verschil € 3.30 is per direct retour gestort op uw rekening.
Transport kosten zijn niet in onze prijzen berekend dit is ook niet fair voor klanten die meer bestellen.
Pakketten kleiner dan de maat 26.5x38 verzenden wij per post en wij storten automatisch het te veel betaalde retour op uw rekening.

8 consejos para escribir buenas reseñas.