Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het product, het concept, het verhaal allemaal heel fijn. Ga zo door dames. Ik beveel jullie regelmatig aan bij mijn cliënten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na jaren persoonlijk de shea butter te hebben gebruikt, zijn we nu een nieuwe samenwerking aangegaan. In onze studio’s in Sint-Michielsgestel én Eindhoven gebruiken we de shea butter voor ee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na jarenlange huidproblemen, kwam totaal onverwacht, Holistic Doula op mijn pad. Ik voelde aan alles, dít moét zo zijn. Sinds een aantal jaren gebruik ik nu deze sheabutter en niets anders meer. M... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de hierbas

Escrito por la empresa

Shea Butter is volgens ons het allerfijnste en óók veiligste product in skincare. Geen verstopte overbodige gevaarlijke ingrediënten voor jouw lijf.

4,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Wat een fijn product

Wat een fijn product! Ik kan niet meer zonder…Ik gebruik het voor alle kids voor verschillende schrale plekjes en smeer het ook dagelijks op mijn handen, mijn lippen en benen. Ook meng ik het met etherische oliën voor nog meer specifieke doeleinden. Echt top spul.

Top!!

Top! Erg tevreden. Snelle levering. De shea butter ruikt heerlijk en is zacht waardoor goed smeerbaar. Erg fijn voor de droge huid van mijn kinderen!

Shea Butter/Toverboter

Shea Butter, of eigenlijk toverboter. Een jaar geleden gevonden om mijn gezichtscreme te vervangen. Inmiddels heeft het alles vervangen. Gebruik het als bodycreme, lippencreme, handcreme, zalf voor schaafwondjes, brandwondjes, aftersun( net als bij brandwondjes gaat de "brand" er gelijk uit) Als lichte zonnecreme. Heb ook altijd een blikje Shea in mijn tas. Kan niet meer zonder. Echt zo fijn!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I really like the products

I really like the products. I've used the shea butter from another brand before but I do feel that my skin is better responsing on the one from Holisticdoula. Also I liked the delivery style and how fast it arrived.

21 de marzo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Shea butter is inmiddels mijn middle…

Shea butter is inmiddels mijn middle name. Heb je droge handen, gebruik shea, wondje, krasje, gebruik shea. Onrustige huid, shea.
Shea butter (en speciaal deze) is echt een wondermiddel.
Alle kraamgezinnen die ik zie, krijgen shea van mij. Voor de zere tepels, voor de schrale billetjes. Het is de kracht van de natuur!

5 de abril de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ontzettend blij met de shea butter

Ontzettend blij met de shea butter! Inmiddels gebruikt het hele gezin de crème dus het gaat nu heel snel. Voor droge plekken, wondjes en zelfs voor herstel van tattoo. Het is een natuurlijk product en de visie erachter vind ik heel erg goed!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helpt bij gevoelige huid en…

Helpt bij gevoelige huid en huidproblemen . Ikzelf heb last van vitilogo en of eczeem in gezicht,gebruik het nu als dagcrème en m'n huis is een stuk rustiger! Gebruik het ook bij mijn kinderen en bij de eczeem van m'n dochtertje! Zeer tevreden!!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superblij met deze shea butter 💗

Superfijne shea butter 💗 van tevoren was ik een beetje bezorgd over de consistentie en geur maar de boter smelt zo op mijn gezicht en ik vind de geur heel neutraal. Ik hou bij de meeste dagcrèmes een trekkerig gevoel in mijn gezicht maar met deze shea butter is mijn gezicht heerlijk gehydrateerd en ingevet. Ik wil niet meer zonder!

A Musthave!

Deze gouden boter is helend en laat je stralen! Niet alleen bij wondjes, eczeem of een schrale huid maar ook gewoon als huidverzorging. Iedereen vraagt altijd wat voor dag crème ik gebruik omdat ze mijn huid zo mooi vinden. Mijn geheim: Sheabutter van Holistic Doula!

Oplossing eczeem

Al vele crèmes voor mijn eczeem geprobeerd, maar nooit het gewenste resultaat gehad. Dankzij de shea butter, ben ik verlost van jeukende en rode plekken op mijn lichaam. Ik kan dit product dan ook enkel aanraden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deze shea butter is écht geweldig

Deze shea butter is écht geweldig. Gebruik het als nachtcrème, handcrème, voor mijn droge voeten of als ik ergens een droog plekje heb. Voor mij niks anders meer! Even moeten wennen aan de geur maar dat is het echt waard!

Multifunctionele super crème

Super crème voor allerlei doeleinden! Je kan het zelfs eten!!😃
Er zit er altijd wel een in mn tas. Heb vier kinderen en er heeft er altijd wel een wat. Schrale lippen, schaafwondje tijdens de voetbal, eczeem, droge huid of zonnebrand, het helpt echt bijna overal voor. En het grote pluspunt is 100% natuurlijk. Er komt niets anders meer bij mij in huis.

1 de febrero de 2023

Sheabutter is the best!

Ik ben ongelofelijk blij met de sheabutter, ik gebruik het voor heel veel huidprobleempjes maar ook gewoon lekker als nachtcrème, maakt mijn huid zacht en rustig. En de geur geeft me altijd een heerlijk gevoel, het wordt daardoor een ritueel om je in te smeren, love it!

Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.