Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het product, het concept, het verhaal allemaal heel fijn. Ga zo door dames. Ik beveel jullie regelmatig aan bij mijn cliënten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na jaren persoonlijk de shea butter te hebben gebruikt, zijn we nu een nieuwe samenwerking aangegaan. In onze studio’s in Sint-Michielsgestel én Eindhoven gebruiken we de shea butter voor ee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Shea Butter, of eigenlijk toverboter. Een jaar geleden gevonden om mijn gezichtscreme te vervangen. Inmiddels heeft het alles vervangen. Gebruik het als bodycreme, lippencreme, handcreme, zalf voor sc... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de hierbas

Escrito por la empresa

Shea Butter is volgens ons het allerfijnste en óók veiligste product in skincare. Geen verstopte overbodige gevaarlijke ingrediënten voor jouw lijf.

4,8

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Smeerbaar goud

Wat een heerlijke shea! Het smeerbare goud wat je in huis moet hebben. Super zachte en mooie huid ( zoals mijn cupster zegt) en dan zeg ik trots dat is de shea die ik gebruik.. kan nooit meer zonder.

Nooit meer anders

Ik gooide al mijn verzorgingsproducten de deur uit na de ontmoeting met Shea ❤️ Mijn huid zuigt deze gouden boter op en ik wil nooit meer anders. Ik gebruik haar als dagcrème, over mijn lichaam, in mijn haar. En als er wondjes of zere plekjes zijn komt mijn zoon ‘Mamazalf’ halen.

Beste Shea die er is

Beste Shea die er is.
Zo zacht en fijn. Ik gebruik het zelf voor het slapen gaan op mijn gezicht zo ook mijn dochter. Maar ook op ruwe plekjes, wondjes en alles wat extra aandacht nodig heeft. We kunnen niet meer zonder.

Heerlijke Shea…

Ik heb al meerdere Shea butters uitgeprobeerd. Maar deze is echt zo heerlijk zacht. Hij smelt onder je handen. En dan verzorg ik mijzelf lekker met de shea butter.

Ik heb ook wel het idee dat rode vlekjes minder zichtbaar zijn. Wellicht door de helende stoffen en de heerlijke eterische olien erbij.

Ik ben echt heel erg tevreden 🤍🤍🤍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een mega fijn spul is dit zeg!

Wat een mega fijn spul is dit zeg!
Ik gebruik dit voor mijn baby’s huid en heb geen andere huidproducten meer nodig. Droge huid, wondjes, luieruitslag, ik gebruik het voor alles (inclusief mijn eigen huid).

22 de mayo de 2024

Ronduit heerlijk!

Ik gebruik deze Shea butter al een paar jaar en kan er geen genoeg van krijgen. Zo zacht, ruikt heerlijk en doet mijn huid stralen. Het heeft een verslavende werking pas op! ;)

22 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

I was blessed enough to personally know…

I was blessed enough to personally know this magical esoteric woman who is a force, not only in childbirth and education upon who we are as women third and fourth in nutrition, a voice in nature. She introduced me to this product when I was pregnant, and it is the only thing I have used on my son and myself. I literally stopped aging at the age of 20 something. And I can only say I’m very blessed with this product, and she has always been a part of my life, always if you have psoriasis, if you have any kind of skin lesions, if you have any kind of problem with skin, this is what you mean. This is what your children need. My son never suffered diaper rash, my son never suffered from mosquito bites, from sunburn, anything since just born. He had perfect skin and was always well protected, even when we were traveling in harder, harsher environments where the water is not as clean or not as pure. I noticed that when I put this on your skin after a bath in poisonous water, which is the only way, I can describe certain parts of this world. The skin recovers. You can even use it to cook. I use it to clean and use it for my teeth. I use it on my hair and there’s literally no other product. I could recommend other than this particular shea, but there are loads of products on the market. These are usually mixed with other stuff you can’t eat you can’t freely safely use. You know there’s always something in FinePrint that is almost as pure as Wendy. Thank you so much, and I hope you have a very good journey with Shea as well as with all the product she makes!

1 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rijk product dat vele andere producten overbodig maakt

Wat een heerlijke shea! Niet veel nodig, breng het aan in je handpalmen en wrijf het in je handen om het snel te laten smelten. Een compleet product dat vele andere producten in mijn verzorgingsroutine heeft vervangen: dagcreme, nachtcreme, bodybutter, voetencreme, lipbalsem. Hiervoor gebruik ik nu allemaal deze rijke shea boter. In combinatie met essentiële oliën echt een weldaad voor mijn gezondheid!

2 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit is echt een super product met hart en ziel gemaakt

Dit is echt een super product wat met hart en ziel gemaakt is en dat kan je voelen! De meeste geweldige shea die ik ooit geprobeerd heb. Werkt voor droge huid, zere plekjes, ook heerlijk voor massage of in de zon. Ik gebruik het voor van alles. Lippenbalsem is ook fijn voor de koudere maanden. Voor altijd klant van dit geweldige bedrijf met zo’n mooie visie en hart en ziel voor mens en natuur.

10 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het is een geweldig product

Het is een geweldig product. Ik koop het al heel lang . Gebruik het voor mezelf elke dag voor m’n kinderen, het is fantastisch. Ben een grote fan. De vrouw die het allemaal bedenkt met nog fantastische vrouwen, is zo geweldig en inspirerend. Ze is een groot voorbeeld.

27 de septiembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik leerde luisteren, naar wat mijn lijf nodig had

Na jarenlange huidproblemen, kwam totaal onverwacht, Holistic Doula op mijn pad. Ik voelde aan alles, dít moét zo zijn. Sinds een aantal jaren gebruik ik nu deze sheabutter en niets anders meer. Mijn huidproblemen verdwenen als sneeuw voor de zon en het heeft mij doen bewustworden en inspireren, om mij te verdiepen in geheel natuurlijke producten op veel meer vlakken.

Dankbaar voor Holistic Doula, dankbaar voor Wendy.

Liefs, K.

9 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De fijnste Shea voor nagenoeg alles in…

De fijnste Shea voor nagenoeg alles in ons hele gezin! Al zo’n 8 jaar gebruiken we de Shea, in alle eerlijkheid tussendoor ook andere merken geprobeerd, maar kwam altijd weer terug op HD. Schale plekjes of billen, tepelkloven, voor in de (voorjaars)zon, dag en nacht “crème”, om waterpokken te verzachten en te helen, make up afhalen, droge haarpunten, schoenen poets en toen de boter op was op vakantie heb ik er zelfs de eitjes in gebakken. Toen ik twee jaar geleden de mogelijkheid kreeg om de Shea ook te verspreiden in mijn praktijk ben ik een fijne samenwerking met HD aangegaan. Het is een klein bedrijf met een grootse missie en hart. Van inkoop, boteren, stickeren, alles wordt met de hand gedaan. Ik heb (toen het zo stroomde met grote orders) 2x aangeboden om mee te helpen met boteren en het heeft me inzicht gegeven in het bedrijf en veel respect voor de liefde die erin gestopt wordt. Voor ons en de kwetsbare huid van onze kinderen nooit meer iets anders!

1 de septiembre de 2024

Nooit meer anders!

Sinds wij deze shea butter gebruiken wil ik niets anders meer. Ik voel, proef en ervaar dat deze anders is dan alle andere cremes en butters die ik heb gebruikt. Echt puur. In ons gezin met drie kinderen liggen overal in huis potjes en blikjes met de shea. Het wordt gebruikt als billenzalf, voor droge plekjes, als lippenbalsem, op schaafwondjes. En nog zoveel meer. Zelf gebruik ik het als gezichtscreme en handcreme en als bodylotion. Het smelt in je hand en smeert zo fijn uit. En er zit ook nog een kleine factor in. Helemaal natuurlijk. De basis van alle verzorgingsproducten bij ons thuis én onderweg.

Meer dan tevreden!

De producten zijn altijd netjes ontvangen. De sheaboter is ontzettend fijn en een aangename aanvulling op de andere natuurlijke producten die we gebruiken. De sheaboter is erg goed voor de huid; de smet- en irritatieplekjes op de billetjes van onze jongste waren binnen de kortste keren verdwenen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wil nooit meer zonder deze Shea.

Wil nooit meer zonder deze Shea.
Heb al meerdere soorten Shea uitgeprobeerd, maar geen enkele kan tippen aan de kwaliteit van dit product.
Gebruik niks anders meer, omdat de veelzijdigheid zo enorm is.

Sinds ik dit product gebruik hebben mijn kinderen en ik geen last meer van droge plekken op onze huid. Ik zie en voel hoe ontzettend fijn alles gehydrateerd is.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij gebruiken Shea in ons gezin…

Wij gebruiken Shea in ons gezin dagelijks, mijn man en mijn kindje van 1 en ik. Het is zo rijk! Het vervangt alle andere cosmetica, geen enkele crème kan hieraan tippen. De geur vind ik inmiddels lekker ruiken, aards en puur. Ook heel fijn om te combineren met essentiële oliën.

De beste Shea Butter voor ons hele gezin

Al jaren, sinds mijn dochters klein zijn, gebruik ik de Shea Butter van Holistic Doula. Het is voor mij de basis in alles en werkt als een tierelier voor de droge eczeem huid van mijn dochter. Bij kleine wondjes op de huid. Als dag en nachtcrème. Bescherming in voorjaarszon. Echt de enige voedende boter die voor ons daarin alles doet. De visie van het bedrijf ligt volledig in lijn met het product. Waarde en waarheid. Onwijs blij en enorm dankbaar!!

Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.