Het product, het concept, het verhaal allemaal heel fijn. Ga zo door dames. Ik beveel jullie regelmatig aan bij mijn cliënten.
Consulta las opiniones de los clientes
Na jaren persoonlijk de shea butter te hebben gebruikt, zijn we nu een nieuwe samenwerking aangegaan. In onze studio’s in Sint-Michielsgestel én Eindhoven gebruiken we de shea butter voor ee... Ver más
Shea Butter, of eigenlijk toverboter. Een jaar geleden gevonden om mijn gezichtscreme te vervangen. Inmiddels heeft het alles vervangen. Gebruik het als bodycreme, lippencreme, handcreme, zalf voor sc... Ver más
Na jarenlange huidproblemen, kwam totaal onverwacht, Holistic Doula op mijn pad. Ik voelde aan alles, dít moét zo zijn. Sinds een aantal jaren gebruik ik nu deze sheabutter en niets anders meer. M... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Shea Butter is volgens ons het allerfijnste en óók veiligste product in skincare. Geen verstopte overbodige gevaarlijke ingrediënten voor jouw lijf.
Información de contacto
Mevrouw Jans Dijkstralaan 12, 7921KH, Zuidwolde, Holanda
- shea@holisticdoula.nl
- holisticdoula.nl
Super service 🪷🙌🏻
Fijne communicatie.
Fijne communicatie omtrent ‘niet geleverd’ product, die een dag later in de bus lag dan door post.nl aangegeven in de aflevermail.
Fijne helende crème
Fijne helende crème, onze wintersporthuidjes knappen er direct van op.
Helemaal top ☺️
Prettige communicatie
Erg fijne benadering qua communicatie.
Levering duurde wel langer dan verwacht maar op zo’n mooi puur product wacht ik graag wat langer.
Shea butter het beste middel voor mijn…
Shea butter het beste middel voor mijn huid zonder irritaties
Voor iedere leeftijd!
Mijn huid is enorm opgeknapt! Ik ben 73 jaar, heb een hele droge huid, met op sommige plaatsen eczeem. Na het gebruiken van Holistic Doula gaat het veel beter, ook de rimpels lijken minder.
Fijne organisatie
Fijne organisatie, fijne intentie, fijne produkten.
HARTEgroet
Saskia van Poppel
De beste aftercare voor je tattoeage!
Mijn tatoeage is dankzij de Shea Butter zo mooi geheeld! Sinds ik deze Shea Butter gebruik voel ik echt dat ik een product gebruik dat beschermd, maar ook voedt. En dan ook nog eens zo puur. De beste aftercare voor je tatoeage en ook voor tatoeages die je al langer hebt! Nu wil ik niet meer stoppen met smeren.
Wat een heerlijke producten zijn dit
Wat een heerlijke producten zijn dit. Ik ben zo blij met de sheabutter en de zeep.
Mooie en pure producten met liefde
Twee maal bestelling gedaan en zeer goed bevallen. Mooie, pure producten en met liefde en lief briefje geleverd.
Zelfs goed voor dieren
Mijn oude hond van 15 kreeg kale plekken en heb haar 3 weken elke dag ermee ingesmeerd en ze heeft weer volledige haar groei terug gekregen.
Geweldig!
Ongelooflijk hoe deze crème mij heeft geholpen met eczeem. Een aanraden voor iedereen. Levering was zoals aangegeven en snel.
Snelle afhandeling en je word goed op…
Snelle afhandeling en je word goed op de hoogte gehouden van de verzending. Maar erg jammer dat DHL er een potje van maakt. Al 6 dagen eerst bericht dat ze het pakketje komen afleveren..Dan heeft het vertraging opgelopen. Kunnen jullie niks aan doen maar tis wel vervelend. Ik wil het zo graag hebben.
Bestelling is snel verwerkt en…
Bestelling is snel verwerkt en verzonden. Zorgvuldig verpakt met een persoonlijk kaartje erbij.
Onwijs fijne en zachte huidverzorging
Onwijs fijne en zachte huidverzorging! Ik heb al jaren last van eczeem , kon niks meer op mijn gezicht smeren. Dit is zo zacht en voedend , geen last meer van eczeem plekken of irritaties. Gebruik het product al dagelijks 1 jaar lang. Je kan het overal opsmeren, werkt voor alles! Het ruikt lekker, en trekt snel in je huid, geeft een beschermingslaag en voed je huid 24/7. Top product! Wil niks anders meer 😀
Geweldig product!
Geweldig product! Deze pure natuurlijke biologische Shea butter is een echte verwennerij voor je huid. Te gebruiken voor vele verschillende doeleinden. Zelfs ik als man kan deze heerlijke Shea butter iedereen aanbevelen een echte aanrader! 🙏🏼
Más información sobre otros tipos de reseñas.