Rigtig god service, vi købte en bil hos dem til en god pris, super venlige medarbejdere, især Adam og Alexander som hjalp os med alle spørgsmål vi havde, og sørgede for en virkelig god oplevelse. Komm... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Hyggelig atmosfære og venlig betjening samt god efterservice. Havde bilen til service efter 4 mdr. hvor der blev konstateret rust på bremseskiver og mørnede dæk. Iflg. FDM ikke noget der med sikkerhed... Ver más
Vi købte vores VW Tiguan for to måneder siden, og vi har været meget tilfredse lige fra starten. Servicen har været i top, og vi blev mødt af en venlig og imødekommende sælger, som gjorde hele købso... Ver más
Vi har haft en rigtig god oplevelse hos Holmebiler A/S. Alexander (sælger) var ærlig omkring en mislyd i den bil, vi først kiggede på, og sørgede for at få den undersøgt hos Kia. Da motoren viste... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Det kan betale sig at investere i en brugt bil frem for en ny – så længe du vælger en forhandler, der prioriterer garanti og kundeservice og har øje for kvalitet. Vi er blandt landets mest ambitiøse og hurtig voksende bilforhandlere, med priser fra 80.000.- til 1.000.000.- skulle der være noget for enhver smag og pengepung. Vores ambition er at give vores kunder den bedste service til den rigtige pris, og det er uanset om du befinder dig i nord, syd, øst eller vest. Vi er friske med bytteprisen på deres bil, med markedets største og stærkeste finansiering og leasing muligheder. Lav rente, længere løbetid..
Información de contacto
Landevejen 11, 4684, Holmegaard, Dinamarca
- Wm@holmebiler.dk
- holmebiler.dk
Ha contestado el 63% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
KØB ALDRIG EN BIL AF Holmebiler.
KØB ALDRIG EN BIL AF Holmebiler.
Det er fup og svindel fra ende til anden.
Direktøren man aldrig kommer i kontakt med, deres fætter der laver Autotjek, deres falske tilkøbsforsikring osv.
Købte en Golf GTE for 154000,00 kroner. Bilen havde iflg. Forhandleren fuld servicebog og der kunne derfor tegnes en drivlinje garanti for 5000 kr.
Da turboen 14 måneder efter eksploderer nægter Holmebiler at dække, da service ikke er overholdt. Jeg kører på folkevogn og finder så ud af, at sælger har udeladt, at bilen 3 gange er kørt mere end 100 % over det af VW angivne interval. Inden jeg altså købte den.
Ydermere har forhandleren kodet et forkert interval ind i bilen da de selv lavede service inden salget.
FDM har haft utallige sager med Holmebiler, og selvfølgelig har de ignoreret alle henvendelser fra både undertegnede og FDM, hvilket iflg. FDM er standard procedure.
Hold dig langt væk fra dem og deres plattenslageri.!
Og Adam, du er velkommen til at skrive, så i kan få jeres skrammelkasse igen, ellers bliver det for jer en tabt kamp i ankenævnet for biler.
1. Skrive til jer? For ikke at få noget svar? FDM har sendt jer mails for 2 måneder siden, som i ignorerer.
Men det er rigtigt at i har udbedret den sidste ting som kostede 1500 kr. Men den turbo som sprang i luften og kostede 15000 snød i jer fra, med løgn og røverhistorier. Jeg tror du har glemt at jeg har optaget alle samtaler med dig, og med det vil du igen komme til at fremstå som en løgnhals.
IGEN, KØB ALDRIG BILER HOS HOLMEBILER.

Respuesta de Holmebiler
Vil aldrig anbefale Holmebiler til…
Vil aldrig anbefale Holmebiler til nogle - ikke engang min værste fjende. Min familie og jeg vil i hvert fald aldrig handle hos dem mere. Meget dårlig kommunikation, uforstående sælgere, som ikke er til at snakke med, dårlig kundeservice og snyder, for at få en fed handel.

Respuesta de Holmebiler
Købsoplevelse med kvalitet og service
Det var på alle måder en god købsoplevelse hos Holmebiler. Alexander havde stor viden om alle dele på bilen og alt det udenom, som han var dygtig til at videreformidle. Kan i høj grad anbefales.
Super tilfreds med deres service
Super tilfreds med deres service, købte bil d. 22/1-25 og alt var som aftalt, fra start til slut.
Kan kun anbefale dem hvis man skal ha en ny(brugt) bil .
Utroligt hjælpsom og god til at lytte
Utroligt hjælpsom og god til at lytte
Aftaler bliver holdt og alt gik som smurt
En stjerne er selv for meget
En stjerne er selv for meget.
Vi købte en bil kontakt til 130.000 kr og i den pejode vi hade den på plader. Holdte den på forskellige værksteder. Så i pejoden som strækker sig over 1,5 år hade vi bilen i samlet i 3 mdr hvor den faktisk ikke kunne køre optimalt. Tilsidst hade vi FDM på da det var en lækker bil og gerne ville ha den laver så den kørt 100% som den skulle. Men FDM kunne ikke gøre så meget og vi satte en advokat på og firmae der dengang hed noget andet blev dømt til at betale alle omkostninger og betale vores 130.000 kr tilbage. Firmaet fik 2 uge til at betalt os. Men efter 3 uger ringet jeg til firmaet og ville høre hvornår jeg kunne regne med de penge så vi kunne køre en anden bil. Der fik jeg så at vide af den sammen mand som vi hade købt bilen af at den firma var lukket og han hade oprette et nyt firma Holmbiler isted for det var han nød til da han ikke mente at vi eller ander skulle rende om hjørner med ham. Så på den måde var det ham der tog R.. på os som hade købt biler hos ham og som var utilfred.

Tjek de 5 stjerner! 🤔🤔
Hvis I læser teksterne med 5 stjerner, så er det tydeligt at det er opdigtet og evt. skrevet via IA. Læg mærke til liks og almene skrevne ordvalg😡

ALDRIG ALDRIG KØB HER
Vi køber i august 2023 en Passat hos Holmebiler.
En lille halv måned efter købet begynder motorlampe at lyse og bilen går i nødprogram.(omkring d.15/9-23).
D.22/9-23 fejlsøger Holmebiler vores bil og finder ud af den skal til VW og repareres.
Vi afleverer bilen hos VW d.2/10-23 hvor den skal fejlsøges. Det viser sig, at turboen er defekt og skal skiftes.
I mellemtiden d.22/9-23 skal vi hente morgenbrød og her begynder det at vælte ned med vand fra taget + ved venstre fordør. VW kan kigge på det i sammen omgang med det andet d.17/10-23. Turboen bliver skiftet og nogle filtre er blevet renset, så ikke der kommer vand ind i bilen.
D.15/12-23 er vi på vej hjem og jeg er højgravid på dette tidspunkt. Vi når til et lyskryds og her går bilen ud + den melder fejl på gearkasse. Vi kontakter Holmebiler, som siger, at vi skal betale for at få fragtet bilen til et værksted i fensmark.
Vi spørger Holmebiler om en lånebil. Vi får af vide, at de lige vil vende tilbage. Værkstedet kigger på vores bil d.18/12, men finder her ingen løsning.
værkstedet finder frem til at noget i migatronicen skal skiftes. Da de skifter dette opstår et nyt problem, som forbinder migatronicenheden og kobling. Værkstedet kan først løse det nye problem, når han får fremskabt en del fra udlandet. Denne del er 6 uger om at komme.
I mellemtiden, slut januar, kontakter vi FDM som absolut godt kender Holmebiler, da vi ikke er de første som har henvendt os. Så sagen sendes til Ankenævnet for biler d.1/7-24.
Vi kontakter Holmebiler igen angående en lånebil, som de før ikke har give os et svar på. Her får vi igen svaret “Vi skal lige tjekke op på det, så vender vi tilbage” - vi fik aldrig den lånebil.
Nå men, værkstedet får den der del skiftet, men mener nu at koblingen er slidt ned og han skifter derfor til en ny kobling på bilen.
Bilen er nu fikset og værkstedsføren prøvekører den. Her går bilen så igen i stå og kan ikke køre.
Bilen bliver omkring midt maj 2024 fragtet til VW Næstved, hvor de afmonterer, adskiller og kontrollerer højvoltsbatteri. Herfra finder de ud af, at batteriet er defekt.
Vi får en mail d.26/6-24, at batteriet skal skiftes. Alt hvad VW har lavet i reparationer lyder på 150.000 kr. - dog lovet på deres garanti, da de mener, at det er fejl som ikke byrde opstå.
Vi snakker så med værkstedet i Fensmark, som siger vi kan hente bilen, men kun hvis vi betaler regningen på de 34.000kr. inden da. Han vil selvfølgelig gerne have penge for hans arbejde.
Vi holder stadig fast i, at dette er en regning, som Holmebiler skal betale gennem vores garanti. Holmebiler mener det er slitage og derfor ikke dækkes af garanti. Vi vil ikke mene, at "sådanne kraftig slitage" opstår efter 3774 km kørsel, så denne slitage må ha' været på bilen inden vi købte den.
Det viser sig så, at Adam fra Holmebiler har været forbi værkstedet i fensmark med vores bil. Dette er sket helt tilbage d.22/9-23, inden den blev kørt til VW. Der sættes en fejlkode tester på, hvor den her melder fejl på kobling - som skyldes defekt mechatronic. Da vi henter bilen fra Holmebiler d.22/9-23 efter de har kigget på problemet, får vi intet at vide fra Adam/Alexander, om at den har defekt mechatronic. Andet end at den skulle til reparation hos VW.
Holmebiler har hele tiden ment, at skaden var pludseligt opstået, men de har været bevidst om fejlen på kobling/migatronic (dog uden at informere os).
Vi vil 100% mene, at Holmebiler skal tage bilen retur og betale os bilen pris 227.505,00 kr.
Holmebiler vil give os 1000kr. Som dispensation for den lånebil vi ikke har fået - samtidig anerkender de, at vi har været berettiget en lånebil.
Vi får i dag d.26/11-24 svar på vores sag i Ankenævnet. Ankenævnet kan ikke tage en afgørelse i sagen, da den har for meget indhold og sagen henvises til afgørelse for domstolene.
Hverken Holmebiler eller os har vundet eller tabt.
Bilen har siden købet haft defekt turbo, tilstoppede filtre, defekt migatronic, slidt kobling og defekt højvoltsbatteri.
Tænkt sig, at man sælger biler, som man er bevidst om, fejler en masse ting!

Respuesta de Holmebiler
Du kan være tryg ved at handle hos Holmebiler!
Fantastisk service, jeg er super glad for min bil!
Hilsen Thomas
Ny bil😊
Rar sælger der følger op på salget. Rigtig god oplevelse hele vejen. 😊
Falsk tryghed
Holmebiler gør alt for at signalere tryghed ved køb af en brugt bil. De skriver, at deres “100 procent autotjek” er til for dig, men det er lige omvendt. Når du har købt en bil, går den igennem et brugtbilstjek, som de efterfølgende bruger til at afvise evt. henvendelser om problemer med bilen, fordi deres uvildige tjek ikke fandt et problem. Problemet er altså dit, ikke Holmebilers, når du handler med dem og efterfølgende henvender dig med evt. fejl og mangler.

Respuesta de Holmebiler
Købte en Mercedes A220 som var et godt…
Købte en Mercedes A220 som var et godt køb og servicen var helt i top. Alexander er en behagelig sælger som ved hvad han snakker om. De har nogle gode/flotte biler som er et besøg værd.
MEN deres kaffe er ikke besøget værd ha ha.
Service er i top
En super god service og sælger forklarer alt i detaljer så en god oplevelse og jeg kan kun anbefale holmebiler med bilen i centrum
Der var bare styr på det hele
Altid super dejlig service kan klart…
Altid super dejlig service kan klart anbefales
Venlig og skøn oplevelse kan anbefale…
Venlig og skøn oplevelse kan anbefale dem
Dårligt service og kan ikke anbefales
Dårligt service og kan ikke anbefales, da vi har købt en BMW hos dem med masser af fejl. Køb jeres biler hos Rødbjerg biler.

Respuesta de Holmebiler
Køb af Audi SQ5 - Graverende fejl og mangler!
Omhandlende Audi SQ5 - Til salg på hjemmesiden igen nu (stelnr. xxx62523), ca. Kr. 285.000.
I Påsken 2023 køber vi ovenstående bil og grundet uheldig oplevelse tidligere, vælger vi netop at handle hos forhandler og tilkøbe ekstra garanti på Motor, Gearkasse, Turbo mv. Selve handlen går godt og vores egen bil indgår i handlen.
Efter ca. 1 uge, begynder bilen at bede om kølervæske - Vi kontakter forhandler og efterfylder. Problematikken opstår igen (et par dage efter første påfyldning) og forhandler kontaktes - Her mener man at det hører under den tilkøbte garanti og får besked på at køre den til et værksted (Slagelse) som samarbejder med garantien. Dette gøres og selvsamme værksted udarbejde et tilbud, ca. Kr. 15.000 for udbedring af fejl på kølesystem og spild af kølervæske. Sagen bliver samtidig afvist fra Garantiens side, da købet er så nyt, så det selvfølgelig er noget forhandler står inde for. Her synes HolmeBiler dog at tilbuddet er for dyrt og ønsker nu at vi skal køre til Tåstrup med bilen, til deres samarbejdspartner.
Allerede her starter en langvarig proces med fralæggelse af ansvar, manglende tilbagebetaling af udlæg fra vores side til fejlfinding, tilbageholdelse af bil og autostol hos samarbejdspartner i Tåstrup indtil vi har betalt, hvad de synes for fejlfinding, ligegyldighed, manglende svar og truende adfærd!
Lang historie, lidt kortere - HolmeBiler har været 1 helt år og en tur igennem Ankenævnet for biler, som endte til vores fordel - Inden de ville leve op til deres ansvar som forhandler. I en stor del af tiden har bilen måtte stå stille på vores matrikel og vi måtte ude og købe anden bil og stå med dobbelte udgifter, indtil sagens afgørelse.
Jf. sagkyndig under sagen hos Ankenævn for biler, stod bilen til enten at skulle have skiftet toppakning/toppakninger eller muligvis have udskiftet hele motoren efter det forløb som vi har været igennem! Alt
Truende adfærd ved afhentning af bil samt generelt ubehagelig opførsel er, hvad man får hos HomeBiler, hos Alexander og Adam!
Vores sag er endelig afsluttet, Men jeg ville ønske at vi ALDRIG havde købt bil her!
Samtlige negative anmeldelser af forhandleren, er et nøjagtigt billede af hvad man går ind til!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.