La empresa ha respondido
Na een post op Reddit heb ik bij deze nieuwe webshop een bestelling geplaatst; 1x Team Rocket's Mewtwo Ex box, 1x Destined Rivals 3-pack blister (Kangaskhan) en 1x Black Bolt & White Flare mini tin (K... Ver más
La empresa ha respondido
De eigenaar/webshop ontdekt via Reddit en na zeer positieve ervaringen van anderen was ik zelf overtuigd. Dus maar een poging gewaagd en geen spijt! Supersnel geleverd en de prijzen houdt hij ze... Ver más
La empresa ha respondido
Holo Grail is dé specialist in Pokémon kaarten. Ontdek allerhande sealed producten, zorgvuldig geselecteerde singles, maar ook graded kaarten. Betrouwbaar, transparant en gericht op verzamelaars én spelers. Voor unieke Pokémon items tegen een eerlijke prijs bent u bij Holo Grail aan het juiste adres.
Oss, Holanda
Super snel verzonden! Zeer goed verpakt, zal hier vanaf nu mijn kaarten bestellen!!
Via forum op reddit bij deze website gekomen. Mooie prijzen voor pokemon boxen ipv van de andere grote platformen. Zowel op trustpilot als via cardmarket alleen maar positieve reacties gelezen. Afgelopen weekend de nieuwste bundels van white flare en black bolt besteld. Snel levering en goed verpakt. Erg tevreden

Respuesta de Holo Grail
Eerste keer hier besteld. Volgende dag alles binnen. Super blij, bedankt!

Respuesta de Holo Grail
Supersnel geleverd en de prijzen houdt hij zeer realistisch waardoor het stukken betaalbaarder wordt voor deze hobby. Hem een persoonlijk bericht gestuurd hierover met mijn complimenten en overall komt hij ook echt zo over: deze mooie hobby kunnen laten bestaan voor de echte liefhebbers en daar een bijdrage aan leveren!
Steven, ik heb t al meermaals gezegd maar een laatste keer kan geen kwaad: dankjewel voor jouw bijdrage in het zorgen voor dat deze hobby voor de liefhebbers kan blijven bestaan en veel succes verder! Mijn steun en toekomstige aankopen heb je 💪🏼

Respuesta de Holo Grail
Ik was onder de indruk van de snelle verwerking en verzending van mijn bestelling, helaas niet van de inhoud, dat viel tegen. 1 illustration rare in 9 pakjes van een trainer box..🥹 maar dat is gewoon pech en niet jullie fout. Ik hoop de volgende keer beter.

Respuesta de Holo Grail
Fast and affordable delivery, good prices and very trustworthy.
Best Card retailer I have used thus far.

Respuesta de Holo Grail
Erg overzichtelijke website met scherpe prijzen. Mijn bestelling is snel verzonden en goed verpakt. Hier bestel ik graag nog eens.

Respuesta de Holo Grail
Overzichtelijk webshop en super snel verzonden. Gewoon goed!!

Respuesta de Holo Grail
Top ervaring! Super snelle verzending en goede communicatie, zeer behulpzaam. Ga hier zeker weer bestellen.

Respuesta de Holo Grail
Voor de tweede keer besteld bij holograil, nu een wat duurder item. Erg leuke webshop met redelijk goede prijzen in deze rare Pokémon markt. Erg snel verzonden (dezelfde dag) en goed verpakt aangekomen, zeker voor herhaling vatbaar!

Respuesta de Holo Grail
Leuke webshop met veel variërende producten. Mijn bestelling was netjes ingepakt en een hoop extra’s gekregen! In de toekomst zal ik deze webshop zeker weer bezoeken, bedankt!!

Respuesta de Holo Grail
Goede prijzen! Goed verpakt! En ook nog eens goede service!
Voor mij is dit mijn go-too shop voor packs en boxen.
Zeer aan te raden hier eens iets te kopen!

Respuesta de Holo Grail
Alles goed verlopen kreeg nog persoonlijk een berichtje of alles goed gegaan was prima service snelle levering ga zo door

Respuesta de Holo Grail
Relatief nieuwe winkel, prima prijzen (gewoon goed vergelijken) netjes en op tijd verstuurd. Helemaal in orde!

Respuesta de Holo Grail
Snelle verzending, goed ingepakt, artikel zoals beschreven. Top service!!

Respuesta de Holo Grail
Más información sobre otros tipos de reseñas.