Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En virkelig reel og fair forhandler. Vi købte vores autocamper i juni 24. Allan gav en god pris for min bil og vores campingvogn. Vi fik monteret en del ekstra udstyr på camperen. Når der efterføl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En virkelig god oplevelse Vi har handlet vores autocamper ved holstedbiler, og har fået den bedste behandling. Hurtig afhentning fordi vi skulle bruge den til en planlagt ferie. Efterfølgende har... Ver más

Información sobre la empresa

1. Compras y moda

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Holstedbiler

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I forbindelse med køb af Hymer Van 374…

I forbindelse med køb af Hymer Van 374 med Bavaria 730 i bytte, handlede vi med Brian Thelmark og hvilken dejlig oplevelse. Man bliver simpelthen glad, ved at handle med ham. Han er super grundig, serviceminded udover det sædvanlige, kommunikerer suverænt, en rar fyr og så er han faglig i top. Vi takker for en god handel og den imponerende behandling. Hvis du vil prøve ægte kundeservice, som efterhånden er en mangelvare skal du bare tag fat i Brian.
Tak Brian.

2 de marzo de 2026

God og tryg købsoplevelse

Vi har lige købt ny camper ved Holsted Biler - og byttet vores brugte. Vi har lige fra første møde med sælgeren Brian følt os godt taget imod, og helt trygge i handlen. Fin og fair pris for vores brugte camper og rigtig fin service ift. ønsker og priser til ekstra udstyr i den nye. Det er sjældent vi oplever så god en købsoplevelse - og det er vigtigt når man køber camper i den prisklasse. De varmeste anbefalinger til at handle med Holsted Biler, det kan kun blive godt!

30 de enero de 2026

En virkelig god oplevelse

En virkelig god oplevelse
Vi har handlet vores autocamper ved holstedbiler, og har fået den bedste behandling. Hurtig afhentning fordi vi skulle bruge den til en planlagt ferie. Efterfølgende har der været et par ting der ikke virkede, igen ingen problemer.
Kan virkelig anbefales. 5 stjerner her fra

19 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak for en rigtig god oplevelse

Tak for en rigtig god oplevelse under salget af vores autocamper. Vi har følt os rigtig godt behandlet med hurtige svar på spørgsmål og en meget fair kommunikation. Vi kan kun anbefale Holsted biler når det handler om at få en drøm til at gå i opfyldelse :)

4 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En virkelig reel og fair forhandler

Når der efterfølgende er opstået lidt udfordringer, er de blevet løst helt uden diskussion. Senest her i Januar, nede i Spanien, hvor vi betalte regningen og Allan meget hurtigt refunderede beløbet.
Vi kan varmt anbefale at købe autocamper hos Holstedbiler.
Lis og Karl Arne Winther

28 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De bedste anbefalinger til Holsted…

De bedste anbefalinger til Holsted Biler.
Vi har købt en brugt Dethleffs Autocamper og fået en fantastisk service af både Holger og Allan.
Vi kan varmt anbefale alle jer, der overvejer at køb en Autocamper til at kigge forbi Holsted Biler.
Stor tak til Holger og Allan.
Hilsen
Anette og Hermann Jacobsen,
Augustenborg

15 de octubre de 2023

Total iorden oplevelse

I 7 måned købte vi en Fiat Carado ved Holger, super god oplevelse.
Vi fandt nogle ting som vi ikke var helt tilfreds med, Holsted biler skulle på ferie så de havde ikke tid til at få det lavet før vi selv skulle afsted på tur.
Holger siger "I laver bare en liste" så ser vi på det når i har tid.
Da vi har været på vores ferie/ture har vi fået samlet en lille liste af ting som der skulle ses på.
Alle reparationer bliver udført uden bøvl, dog kunne jeg ønske mig det var et andet mærke/kvalitet radio der blev sat i 😉...
Men super sted at handle, godt humør og kaffe automat.
Jeg vil til enhver tid anbefale dem til andre.

7 de julio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Første Camper købt. Super venligt og behageligt sted.

Vi købte vores første Camper Van hos Holsted Biler i august måned, og det har vi ikke fortrudt. Vi blev mødt af en super behagelig sælger (Allan), som hurtigt fik Camperen frem, så vi kunne prøve en tur. Det endte også med, at vi købte camperen samme dag. Den blev overleveret på det aftalte tidspunkt som aftalt.
Det var så en behagelig oplevelse, at vores søn købte en brugt Ford Fiesta en måned senere. Denne gang var det Holger. Der var et par ting, der lige skulle ordnes efterfølgende. Men det var ikke noget problem. Vi afleverede bilen, og fik en lånebil imens. Fejlene blev lavet, til og med et par ting, vi slet ikke havde nævnt, da det godt kunne undværes. Men nu spiller det hele bare, og sønnen er mega glad for sin bil. Man fornemmer tydeligt, at det er et par herre, der ved, hvad de snakker om. Og selv har hænderne nede i maskinrummet. Alt i alt et par gode oplevelser. Jeg er ikke i tvivl om, hvor jeg skal hen, hvis camperen en dag skal "opgraderes"

8 de agosto de 2023

Reparation af myggenet

Myggenet i dør

Vi har under garanti fået udført reparation af vores myggenet i døren til bodelen i vores autocamper.
Først skulle vi på ferie i USA, vi rejser fra Billund Lufthavn. Det fanger Holger da vi viser ham problemet med døren. Han tilbyder at vi kan afleverer autocamperen ved dem i Holsted og at de vil kører os i lufthavnen, efterfølgende hente os igen om 14 dage når ferien er slut. I mellemtiden vil de udfører reparation på døren og gøre den klar til vores næste ferie i Portugal.
Alt dette lykkedes og mange tak for hjælpen til Holstedbiler.
Vi kan varmt anbefale Holstedbiler

14 de septiembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købt vores første autocamper og fik en…

Købt vores første autocamper og fik en virkelig god vejledning. Meget venlig og afslappet betjening.
Afhentning var meget grundig og igen venlig og afslappet på bedste jysk facon.
Vi vil varmt anbefale at handle med Holsted biler. VH Steen og Lone

11 de julio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har købt min første autocamper hos…

Jeg har købt min første autocamper hos Holsted biler (Holger) og har fået en fin behandling. Camperen gik dog i stykker på vej hjem, men Holger rykkede hurtigt ud og termostat føler er blevet skiftet og han leverede Camperen her efterfølgende. God service 😊

29 de enero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En god oplevelse ifbm. handel af autocamper

Vi vil hermed give Holsted Biler de bedste anbefalinger.
Vi har for ca. 1½ uge siden modtaget vores "nye" brugte autocamper, hvor forløbet fra ide og til aflevering har været til vores fulde tilfredshed.
Vi kontaktede Holsted Biler i oktober måned 2021 for en snak omkring import af brugt autocamper fra Tyskland. Her havde vi en ønskeseddel med, som indeholde ønsker til mærker/ modeller og ønsker til udstyr. Vi indrømmer gerne at det var en svær opgave.
Allan var med på ideen om import fra starten, og det blev aftalt at Holsted Biler skulle tage vores gamle autocamper i bytte.
Den rigtige autocamper blev fundet efter et stykke tid - Det tager tid når man har så mange ønsker...
Og efterfølgende sørgede Holsted Biler for pris forhandling og transport til Danmark.
Ventetiden hvor SKAT skulle sagsbehandle (6-8 uger), blev brugt til at få lavet de ting, som vi ønskede at få lavet inden levering (Tandrem, Helårsdæk, Undervognsbehandling, Læderinteriør etc.)
Allan har igennem hele forløbet været meget hjælpsom og imødekommende overfor vores ønsker.
Ved import af et køretøj, er det store spørgsmål - Hvor meget kommer det til at koste ? Registreringsafgiften er den ukendte faktor.
Vi havde naturligvis også dette spørgsmål, men Holsted Biler har et stort kendskab til netop import.
Vi fik et overslag over, hvor meget vi skulle regne med at afgiften kunne løbe op i - Og det endte med at beløbet blev til vores fordel.

Stor tak for hjælpen.

Karin & Knud Poulsen

5 de marzo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ærlig og troværdig service!

Købte for næsten 1 år siden en Touran.
Hele oplevelsen da vi ankommer i butikken med 3 drenge, prøvekørsel, handel og "rådgivning" af andre modeller var simpelthen den mest behagelige bil handel jeg har stået i...

Alle aftaler blev overholdt og hentede en klargjort bil til aftalt tid.

Der blev "opdaget" 2 tekniske fejl (ikke synlige og oplagte).
Den 1 blev løst med det samme.
Den 2. blev undersøgt GRUNDIG men man kunne ikke finde fejlen.

Nu har min egen mekanikker så lidt tilfældigt stødt på fejlen i forbindelse med en anden reparation.

Holsted Biler har UDEN bøvl eller indsigelser lavet fejlen, trods vi er ovre de 6 måneder....

DET ER SERVICE...
Og det er BESTEMT ikke sidste gang jeg handler bil hos dem! 😊

Jesper

26 de mayo de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tusind tak for en god handel

Tusind tak for en god handel hos Holsted Biler, købte en Ford Focus, en rigtig flot bil til prisen, tilbød at tage bilen med til Ringsted, i stedet for vi skulle køre helt til Jylland, så har absolut kun positivt at sige om den forhandler.
Hilsen Linda og Flemming

13 de junio de 2020

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.