Banner for Saxo Group - Saxo Nordics

Saxo Group - Saxo Nordics Opiniones

2097
TrustScore: 4.5 sobre 5

Philip Heymans Alle 15, 2900 Hellerup, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

It was the best support I've ever met About two months we spend together in order to determine the problem and solve. The problem itself was related to third party and it needed a lot of patience a... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Der sker ingenting Jeres medarbejdere er rigtig flinke. Men de sidste 5 dage har de sagt alt var fint i forhold til min udbetaling, også sker der ingenting. Jeg ringer derefter ind og for afvide... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk professionel kundeservice – hver gang! Som kunde hos Saxo Bank oplever jeg altid at blive behandlet ualmindelig godt og yderst professionelt ved alle henvendelser. Jeg møder behageli... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Simon i kundeservice som er et rigtigt menneske(tror jeg) fandt stille og roligt frem til mit problem og løste det på fineste vis, tak for det Simon. Hvorimod chatrobert kom med rigtige mange løsni... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de inversión
  2. Banco de inversiones

Escrito por la empresa

Saxo Bank: Stedet hvor dine penge helst vil være. Invester hos Saxo Bank og få adgang til en prisvindende platform, et bredt udvalg af produkter og nogle af markedets laveste priser.

What do we offer?

Escrito por la empresa

Award-winning trading platforms
To connect traders and investors to global markets, Saxo provides a suite of powerful online trading platforms: SaxoTrader, our award-winning platform for web, mobile and desktop, with access to our full range of trading products and advanced tools. SaxoInvestor, our all-in-one investment app, offering easy access to stocks, ETFs, bonds and more To try the platforms and practice trading, you can sign up for a free 20-day demo account.
Find every product you want to trade
Saxo offers an unparalleled product range of 71,000+ financial instruments, including stocks from over 25 countries, ETFs, online bonds and mutual funds, along with leveraged products such as CFDs, futures, FX, and options on stocks, indices and futures. With Saxo, you always get ultra-competitive spreads and commissions across all asset classes.
Get inspired to trade and invest
Trading is all about making informed, rational decisions. To keep our clients up to date, we provide a wide range of free inspirational content, including daily market commentary from our in-house experts, news, popular stocks, webinars and podcasts. Whatever your level of trading and investing experience, Saxo supports you with the knowledge you need.
Our Story
Since 1992, we have been on a mission to make the global financial markets more accessible to more people. Today, Saxo is a fully regulated and licensed bank under the supervision of the Danish FSA, holding broker and banking licenses in multiple jurisdictions. We are designated as a Systemically Important Financial Institution (SIFI) by the Danish FSA, and have an investment-grade rating from S&P. With offices around the globe, Saxo has local support teams on call 24/5 for technical and account support. We also provide helpful resources online in our self-service portal. If you’re interested in joining our 1.5 million+ clients worldwide, visit our website to open a Saxo account today.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

(2097)

1359 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Medarbejder venlig og tydelig

12 de noviembre de 2025

Kære Rudi,
Tusind tak for at dele din positive oplevelse med os. Vi elsker når vores kunder tager sig tiden til at anmelde vores service, da vi kan bruge al feedbacken til at blive endnu bedre. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os igen, skulle du have brug for assistance en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig og god rådgivning

11 de noviembre de 2025

Kære Kunde!
Tusind tak for at skrive en positiv anmeldelse af vores platform og service. Vi værdsætter virkelig at du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klar tilbagemelding givet med venlighed

10 de noviembre de 2025

Kære Flemming,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter utroligt stor pris på at du har taget dig tid til at lægge en positiv anmeldelse af vores service. Skulle du have brug for det, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Forstående og meget tydeligt i sit…

Forstående og meget tydeligt i sit sprog. Og virkede meget dygtig og kunne sine ting. Det var ikke mange spørgsmål der skulle til så var svaret på løsningen, og det blev taget. Så tak for god betjening 👍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

7 de noviembre de 2025

Kære Jesper,
Tusind tak for at dele din positive oplevelse med os her på Trustpilot. Vi er altid meget taknemmelige når vores kunder tager sig tid til at lægge en anmeldelse af vores service, og vi er endnu gladere for at du har haft en god oplevelse.

Vi håber at den gode oplevelse hos Saxo Bank er noget du kunne have lyst til at dele med venner og familie, og lige nu kan du give dem en god start på deres investeringer ved at henvise dem til os, da de så kan få 500 kr i frikurtage! https://www.home.saxo/da-dk/accounts/referrals.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anders var virkelig god hjælp

7 de noviembre de 2025

Kære Peter,

Tusind tak for din anmeldelse af vores kollegas service. Rosen vil blive givet videre til ham. Såfremt du skulle have brug for hjælp er du naturligvis altid velkommen til at række ud igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ringede grundet log in problemer

Ringede grundet log in problemer, fik omgående hjælp og derefter guidet til mit næste problem med en spec. Aktie
Super hjælpsom medarbejder o og en meget tilfreds kunde👏🏻

4 de noviembre de 2025

Kære Bente,

Tusind tak for denne fine anmeldelse og de søde kommentarer.
Du skal altid være velkommen til at kontakte os såfremt du oplever problemer eller har spørgsmål til din konto.

Hurtig hjælp

Hurtig hjælp. Kompetente og venlige medarbejdere. Får en fantastisk service.kan anbefales

3 de noviembre de 2025

Kære 'kunde'

Tusind tak for denne positive anmeldelse og kommentar.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god kundeservice og fik den…

Rigtig god kundeservice og fik den professionelle hjælp jeg behøvede.

3 de noviembre de 2025

Kære C. Petersen,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på at vores kunder tager sig tid til at skrive om deres oplevelse af Saxo Bank, og vi er utroligt glade for at høre at du fik den ønskede hjælp.

Nem og overskuelig forklaring

Nem og overskuelig forklaring! Super imødekommende og serviceminded :-)

29 de octubre de 2025

Kære Anne-Sophie,

Tusind tak for din positive anmeldelse.
Det er yderst værdsat.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lenka was very helpful in addressing my…

Lenka was very helpful in addressing my questions and provided useful information

28 de octubre de 2025

Dear Khalid,

Thank you for this 5-Star review. This is very much appreciated.

Kind Regards

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Asta var hurtig og jeg fik den hjælp…

Asta var hurtig og jeg fik den hjælp jeg havde brug for, Tak

27 de octubre de 2025

Kære John,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Vi er utroligt glade for at have Asta som en del af vores Kundeservice.
Jeg videregiver dine rosende ord til hende.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

The support is quite well structured

The support is quite well structured. First through chatbot, and when that did not work, a live support through chat was provided. When that also did not resolve the issue, the support (Aditya) called me, I provided screenshots and he solved my problem. Also explained some features of Trader Go that I was not aware of. I did not have to wait much for support to come.

22 de octubre de 2025

Dear client,
Thank you for your review and your kind words. We really appreciate when our clients leave us a review of their experience, especially such a good one as your experience with Aditiya. We will make sure to relay your words to him and if you are ever in need of assistance again, you are of course always welcome to reach out to us.
Best regards

Henvendelse

God support Nikolaj gav mig.

22 de octubre de 2025

Kære Leif,

Tak for at dele din positive anmeldelse.
Jeg sørger for at min kollega Nikolaj ser din ros.

Great customer service

Great customer service, and very helpful with the information and now i will saved some money while i invest!

21 de octubre de 2025

Dear Nicolas,

Thank you for this 5-star review and your comment.

If you have any questions or experiencing issues in the future, please reach out to us again.

Kind Regards

Personlig betjening

Da det endelig lykkedes mig at få fat i en medarbejder blev problemet løst i løbet af meget kort tid.
Men det tog lidt tid af chatte med et system, som godt nok kunne identificere fejlen, hvad jeg også selv kunne, men ikke løse det.
Det kunne Andreas

Kære Søren,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er utroligt glade for at du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse, og vi sætter stor pris på din feedback da vi kan bruge den til at forbedre vores kundeservice. Vi giver gladeligt rosen videre til Andreas, og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os igen, skulle behovet opstå.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Trail step need two minutes or less to…

Trail step need two minutes or less to explain. Obviously, she didn't enjoy question and sent mail. If you don't want to resolve issue, call the meeting or send mail. However, it is much better than with IBKR, where waiting time is 0. to 1.0 hour.

Dear Sir Milos,

Thank you for sharing your feedback regarding your recent interaction with our team. We sincerely apologize if our process did not meet your expectations.

We understand the importance of resolving issues efficiently and are committed to minimizing wait times and streamlining communication. If there are any unresolved matters, please feel free to contact us directly to arrange a meeting or further discuss your concerns. Additionally, our Help Center offers comprehensive information that might assist you further: https://www.help.saxo/hc/en-us

We appreciate your patience and are dedicated to enhancing our service to better meet your needs.

Kind regards,

Saxo

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtigt og fyldestgørende svar.

Kære Poul,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre at du har fået den hjælp du ledte efter, og at det er gået hurtigt. Vi sætter stor pris på at du har taget tid til at skrive en anmeldelse af vores service, og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os skulle behovet opstå.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.