Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mon inscription était facile et pour me contacter était rapide aussi.je recommande aux gens qui cherchent les entreprises à faire des travaux chez eux d'aller sur ce site,il seront satisfait.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle reactie via jullie site top jammer dat er maar eentje heeft gereageerd op de aanvraag maar was denk ik ook de beste

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima website, doet wat ie moet doen zonder veel blabla en heb zo meteen een goede dakwerker gevonden!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

J’ai été contacté directement par un professionnel mais ce professionnel est un escort notoire. Suite à cela, j’ai juste faire part de cette problématique à Homedeal qui me dit ne rien savoir faire….... Ver más

La empresa ha respondido

Suele responder en menos de 1 semana

Prima website

12 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mon inscription était facile et pour me…

20 de abril de 2026

Snel goede vakman gevonden

Snel goede vakman gevonden. Wel maar één hit, meteen de goede

20 de marzo de 2026

Respuesta de Homedeal

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je snel een goede vakspecialist hebt gevonden en dat het meteen een goede match was. We hopen dat de werkzaamheden naar wens zijn uitgevoerd en helpen je graag weer bij een volgende klus!

Snel geholpen

Na lang en tevergeefs wachten op de tuinaannemer om een werkje uit te voeren, heb ik snel iemand anders gevonden via Holedeal.

12 de abril de 2026

Respuesta de Homedeal

Bedankt voor je review! Vervelend om te horen dat je lang hebt moeten wachten op de eerste vakspecialist. Fijn dat je via Homedeal snel een andere vakspecialist hebt gevonden die je verder kon helpen. We hopen dat het werk inmiddels naar wens is uitgevoerd!

Réponse rapide des entrepreneurs

Réponse rapide des entrepreneurs, je recommande

1 de marzo de 2026

Respuesta de Homedeal

Nous vous remercions pour votre avis. Nous sommes ravis d’apprendre que vous avez reçu des réponses rapides de la part des artisans. Nous vous souhaitons pleine réussite pour la réalisation de votre projet !

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede website voor diverse projecten

Dankzij Homedeal kon ik heel vlot mijn vraag opstellen met bijkomende informatie en zo snel in contact komen met verschillende experts. Ons tuinproject is hierdoor goed afgehandeld!

27 de abril de 2026

Respuesta de Homedeal

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te vernemen dat u via Homedeal vlot uw aanvraag kon opstellen en snel in contact kwam met verschillende vakspecialisten. We zijn verheugd dat uw tuinproject succesvol werd afgehandeld en wensen u nog veel plezier met het resultaat!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Travail réalisé avec beaucoup de…

Travail réalisé avec beaucoup de professionnalisme car l'endroit était difficile d'accès pour un bon rapport qualité prix.

6 de marzo de 2026

Respuesta de Homedeal

Nous vous remercions pour votre avis. Nous sommes ravis d’apprendre que les travaux ont été réalisés avec beaucoup de professionnalisme, malgré les difficultés d’accès. Nous sommes heureux que le rapport qualité-prix ait été à la hauteur de vos attentes et vous souhaitons beaucoup de satisfaction avec le résultat final !

Très bon service

Très bon service. Rapide et efficasse, c'est un gain de temps inestimable pour trouver le bon artisan. Merci

20 de abril de 2026

Respuesta de Homedeal

Merci beaucoup pour votre retour positif ! Nous sommes ravis d’apprendre que notre service vous a permis de gagner un temps précieux dans votre recherche du bon artisan. Chez Homedeal, nous sommes heureux d’avoir pu faciliter la mise en relation avec un professionnel qualifié. Nous vous souhaitons beaucoup de satisfaction avec votre projet réalisé !

5 prijsofferte.

20 de marzo de 2026

Respuesta de Homedeal

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u 5 prijsoffertes heeft ontvangen van onze vakspecialisten. Veel succes met de uitvoering van uw project.

Vlotte samenwerking met vakman

Vlug vakman gevonden waarvan we heel tevreden waren

23 de marzo de 2026

Respuesta de Homedeal

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te vernemen dat u zo snel een vakspecialist hebt gevonden en dat u zeer tevreden bent over het resultaat.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er kwam snel reactie op onze vraag.

25 de marzo de 2026

Respuesta de Homedeal

Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat je snel een reactie op je aanvraag hebt gekregen. We hopen dat je verder goed geholpen bent door onze vakspecialisten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik was op zoek naar een plaatselijke…

Ik was op zoek naar een plaatselijke stielman voor het helpen renoveren van een appartement aan de kust. Aangezien ik in de buurt van Brussel woon, was het niet evident om een geschikte persoon te vinden.

Na het plaatsen van mijn aanvraag op Homedeal kreeg ik zeer snel enkele interessante aanbiedingen. We hebben 3 personen ontmoet die ons een offerte hebben bezorgd.

10 de marzo de 2026

Respuesta de Homedeal

Bedankt voor uw mooie feedback! Fijn om te horen dat u via Homedeal snel in contact kwam met meerdere vakspecialisten voor uw renovatieproject aan de kust. We zijn blij dat u verschillende offertes kon ontvangen en vergelijken. Veel succes met de verdere uitvoering van uw plannen!

goede opvolging

een lijst met geselecteerde bedrijven en goede opvolging nadien

23 de febrero de 2026

Respuesta de Homedeal

Bedankt voor je feedback. Goed om te horen dat je tevreden bent over de lijst met geselecteerde vakspecialisten en de goede opvolging nadien. Fijn dat dit heeft bijgedragen aan een positieve ervaring bij het uitvoeren van je klus.

Homedeal , prima tool

Homedeal is een goede tool om aannemers te vinden voor projecten in en aan het huis. Van de aangegeven mogelijke aannemers reageerde 75% op mijn vraag.

15 de diciembre de 2025

Respuesta de Homedeal

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je Homedeal een goede tool vindt om aannemers te vinden voor projecten in en rond het huis. Goed om te weten dat 75% van de vakspecialisten op je aanvraag heeft gereageerd. We hopen dat je een vakspecialist hebt gevonden die goed bij je project past!

correcte info

correcte info, goede bedrijven voorgesteld

16 de diciembre de 2025

Respuesta de Homedeal

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u correcte informatie heeft ontvangen en dat er goede vakspecialisten werden voorgesteld. We zijn blij dat Homedeal u heeft kunnen helpen met uw aanvraag en u in contact heeft gebracht met de juiste vakspecialisten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ken de het niet zeer aangenaam verrast…

Ken de het niet zeer aangenaam verrast echte aanrader

17 de enero de 2026

Respuesta de Homedeal

Bedankt voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u ons nog niet kende en aangenaam verrast bent. Geweldig dat u ons aanbeveelt, daar zijn we erg blij mee!

Snel geholpen

21 de febrero de 2026

Respuesta de Homedeal

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Fijn om te vernemen dat u snel geholpen werd. Wij staan graag opnieuw voor u klaar bij een volgende aanvraag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

bij plaatsen oproep reactie binnen…

bij plaatsen oproep reactie binnen 10minuten

13 de enero de 2026

Respuesta de Homedeal

Dank u wel voor uw mooie feedback. Het doet ons plezier dat een vakspecialist u zo snel na uw oproep heeft gecontacteerd.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.