Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Produkterne er jo som vi kender dem fra alle de store brands ude i den grønne verden - intet nyt der. Men den kundeservice Stefan levere ved hvert et køb, er helt ud igennem skyerne. Man fornemmer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde bestilt jord og andre ting til afhentning i butikken. Super betjening "mine varer blev endda båret ud i bilen af ejeren af butikken" Kan kun anbefale af handle med firmaet/butikken. Super betjen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Indehaveren er klart en af de mest menneskelige og mest nede på jorden person jeg længe har mødt. Altid et stort smil på munden, og altid klar på at hjælpe. Har man problemer eller spørgsmål,... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de cannabis

Escrito por la empresa

Homegrow. Nu er en etableret Dansk Growshop der har eksisteret i 10 år og lever af tilfredse kunder

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Top kvalitet

Top kvalitet, service og levering! 5🌟

13 de octubre de 2021

Hej Anders :)

Tusind tak for din Super flotte anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på, da det hjælper os til at gøre det endnu bedre i fremtiden.

Du er altid velkommen hos os og vi håber da, at vi kan være dig behjælpelig i fremtiden. ;)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

god og hurtig betjening .

7 de octubre de 2021

Hej Remmy :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Brugt 3 gange nu indenfor de sidste par…

Brugt 3 gange nu indenfor de sidste par mdr. Stadig yderst tilfreds, hurtig levering og formidable service

27 de septiembre de 2021

Hej LNH :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ingen problemer og rigtig god og hurtig…

Ingen problemer og rigtig god og hurtig betjening..

19 de septiembre de 2021

Hej Mathias :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er meget tilfreds med mit produkt

Er meget tilfreds med mit produkt, og alt fra at finde rundt på hjemmesiden og til levering var nemt og hurtig.

6 de septiembre de 2021

Hej Oliver :)

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på, da det hjælper os til at gøre det endnu bedre i fremtiden.

Du er altid velkommen hos os og vi håber da, at vi kan være dig behjælpelig i fremtiden. :)

Den dejligste betjening

Den dejligste betjening. Top kvalitets produkter der er her næste dag med posten.
Kan kun anbefale at handle her.
Fem stjerner ud af fem

6 de septiembre de 2021

Hej Rikke :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nu får du dine 5 stjerner og det for…

Nu får du dine 5 stjerner og det for altid at have den gode service, nåde ikke ned i søndags men det kommer en af de nærmeste uger

🤘🌱Eric

31 de agosto de 2021

Hej Eric :)

Perfekt!

En rigtig god oplevelse! Her handler jeg gerne igen.

20 de agosto de 2021

Hej Daniel :)

Hurtig og god service

17 de agosto de 2021

Hej Trolle :)

Som altid hurtig

Som altid hurtig, og ingen problemmer.
Super venlig og god service.!
Handler faktisk næsten alt hos dem af samme grund.

13 de agosto de 2021

Hej PMO :)

Det spiller bare

Det spiller bare, brug dem!

30 de julio de 2021

Hej Søren :)

Tommel op herfra

Hurtig levering og ekstra grej i pakken, whats not to like

20 de junio de 2021

Hej Dennis :)

Uheldige kan man være ..

Super service og nem websites 😄👍

Kigger dagligt bare for hyggens skyld og det så nemt at bladre rundt . Jeg have købt et par seed . De blev desværre ikke til noget så mistede både frø og jord på det men jeg skal helt sikkert prøve igen engang! Klar anbefaling herfra super service!

17 de junio de 2021
Opinión espontánea

Hej Simon :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der´ikk det Stefan ikk ka´fix.

Der´ikk det Stefan ikk ka´fix.
Best service in DK.
Always nice and helpful.

No need for other shops.

19 de mayo de 2021
Opinión espontánea

Hej Kenneth :)

All super good

17 de mayo de 2021

Hej Piet :)

100% tilfreds

Fremragende kundeservice og fuld tilfredshed med produktet - top kvalitet.

14 de mayo de 2021

Hej Alberto :)

Endnu engang tusind tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på, da det hjælper os til at gøre det endnu bedre i fremtiden.

Altid god service

Altid god service! 😊

7 de mayo de 2021

Hej Jakob :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De har altid god service

De har altid god service, derfor kommer jeg tilbage igen.

3 de mayo de 2021

Hej Ronni :)

Helt i orden:)

2 de mayo de 2021

Hej Mateus :)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.