La empresa ha respondido
Les intervenants se sont présentés en heure, souriants et polis. Ils ont également donné les points d’attention à surveiller. Travail propre et rapide.
La empresa ha respondido
Onderhoud vlot en vriendelijk verlopen. Dezelfde avond ketel valt uit. Dan bijna een week moeten wachten op volgende afspraak, wat ik heel lang vind om zonder warm water en verwarming te zitten.... Ver más
La empresa ha respondido
Het nazicht door de vakman is prachtig verlopen . Samen hebben we een heel gezellige tijd gehad en ik kreeg alle info die nodig was . Zo vermeldde deze man ook dat de brander bijna versleten was en w... Ver más
La empresa ha respondido
Aware that homeowners and tenants around the world face similar needs in the event of a breakdown within their home, HomeServe has been deploying its international expertise for 25 years in 8 countries, in Europe, the United States and Canada, serving more than 8 million customers. HomeServe set up in Belgium in 2021 to simplify work and repairs within the home, by providing a fast, high-quality service with no surprises, to guarantee peace of mind and serenity for Belgian households. HomeServe's network of approved professionals is made up of local companies throughout Belgium. Specialists in plumbing, electricity and heating, they intervene 7 days a week to maintain installations and carry out repairs. For more information, visit: homeserve.be
Avenue du Boulevard 12 /5, 1000, Brussel, Bélgica
Ha contestado el 82% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Stipt op afspraak. Duidelijke communicatie over het onderhoud ter plaatse.

Respuesta de HomeServe Belgium
Technieker spreekt geen Nederlands.
Zei dat er een lek in de ketel was maar vond niet waar. Nu 2 weken later werkt de ketel niet meer.

Respuesta de HomeServe Belgium
Heel vriendelijke technieker die zelf extra uitleg gaf van de verwarmingsketel.

Respuesta de HomeServe Belgium
Heel vriendelijke service en fantastisch werk geleverd

Respuesta de HomeServe Belgium
De technieker was zeer professioneel. Alles werd piekfijn uitgelegd, geplaatst waar nodig en verzorgd achtergelaten. Prima!

Respuesta de HomeServe Belgium
De technieker was volgens mij heel bekwaam en beantwoorde vlot mijn vragen i.v m de toestand van de verwarmingsketel

Respuesta de HomeServe Belgium
Zeer goede service. mooi afgewerkt en proper achtergelaten .na plaatsing goede uitleg gekregen over de werking en zeer vriendelijk in omgang.

Respuesta de HomeServe Belgium
Gemakkelijk maandelijkse bedragen, vriendelijk en correct.
Ietsjes duurder maar je vergeet nooit een beurt.
Vlotte communicatie via mail.

Respuesta de HomeServe Belgium
Ik heb HomeServe ingeschakeld voor het onderhoud van mijn ketel en ben tevreden over de service. De technieker kwam op tijd, werkte professioneel en gaf duidelijke uitleg over de staat van de installatie. Alles verliep vlot en correct. Een goede ervaring voor wie een betrouwbaar onderhoud zoekt.

Respuesta de HomeServe Belgium
Gemakkelijk om een afspraak te maken. Snelle en correcte service.
Vriendelijke onderhoudstechnieker.

Respuesta de HomeServe Belgium
Goede afspraak gemaakt met een van jullie medewerkers !
Afspraak goed nagekomen .
Tevreden klant

Respuesta de HomeServe Belgium
Más información sobre otros tipos de reseñas.