Vores bademiljø vi bestilte var ligeså flot som i deres katalog … så helt klart 5 stjerner 🌟 herfra ,da den også blev leveret inden for få dage ..
Consulta las opiniones de los clientes
NU har jeg kun haft spa'et i 2 uger, men indtilvidere ser dt ud til at være ok kvalitet og ihvertfald rigtig god værdi for pengene. Processen for at bestille og få leveret var også god!
Var en smule mistænksom ift navnet, og fordi jeg ikke hørte så meget efter min ordrebekræftelse. Men en udveksling med kundeservice afslørede, at det bare handlede om at varen skulle bestilles hjem. O... Ver más
Lidt sen levering i forhold til løfter, modtog desværre en vandhane med fabrikationsfejl. Men Hometomato sendte en ny vandhane som er helt ok.
Información sobre la empresa
- Proveedor para baños
- Reformas de baño
- Tienda de artículos para el hogar
- Tienda de jacuzzi
- Tienda de puertas para duchas
Acerca de Hometomato.dk
Escrito por la empresa
NYT BADEVÆRELSE? LET, SIMPELT OG ONLINE Vi er dit online badeværelsesfirma. I stedet for at skulle igennem designmøder og plantegninger, har vi valgt at udfordre de kendte rammer for badeværelseskøb og rykket det hele online.
Vi udforsker løbende alt indenfor de nyeste trends og tendenser for badeværelsesindretning – og lægger resultaterne online, så du let kan tilføje dem til din kurv og hurtigt er videre med dit badeværelsesprojekt. Det synes vi giver mening.
Vores virksomhed startede med drømmen om at tilbyde vores kunder personlige badeværelsesløsninger – i høj kvalitet og til rimelig pris.
Información de contacto
Marsk Stigs Vej 2D, 8800, Viborg, Dinamarca
- 60 26 65 65
- kontakt@hometomato.com
- hometomato.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God service og fine produkter
Meget god service og hurtig levering
Meget god service og hurtig levering
Besøgte butikken i Viborg, og fik rigtig god hjælp og vejledning. Herefter blev varerne sendt til vores adresse. Kun en positiv oplevelse herfra 👍🏻
Super god og overskuelig hjemmeside
Super god og overskuelig hjemmeside, gode priser men hold øje med hjemmesiden da der også kommer gode tilbud løbende.
Meget hurtig levering
Skuffende håndtering af garantisag
Vi købte for nogle år siden en håndvask hos HomeTomato og oplevede dengang en rigtig god service og et tilfredsstillende forløb.
Nu er malingen begyndt at skalle af, så stålet tydeligt ses nedenunder. Da produktet eftersigende er omfattet af 10 års garanti, reklamerede vi naturligvis over fejlen.
HomeTomato sendte vores henvendelse videre til leverandøren, som desværre afviste at dække skaden under garantien. Begrundelsen var, at vasken ikke tåler kalk eller vand og at vi skulle have tørret vasken af efter brug.
Vi finder denne forklaring urimelig. En almindelig håndvask forventes at kunne tåle almindelig brug, herunder at blive våd i forbindelse med håndvask, uden at man skal tørre den af.
Det er ikke en praksis, man normalt forbinder med en standard badeværelsesvask.
Vi har behandlet vasken forsvarligt, uden brug af skrappe rengøringsmidler eller lignende. Der fremgår heller intet sted i de dokumenter og vejledninger, vi har modtaget, at vasken kræver systematisk aftørring efter brug for at opretholde garantien. Havde dette været et krav, ville vi aldrig have valgt produktet.
Vi står nu tilbage med en ødelagt håndvask til flere tusinde kroner uden mulighed for hjælp.
Selvom afvisningen kommer fra leverandøren, mener jeg, at HomeTomato som sælger af vasken, har et medansvar for at sikre korrekt garantiinformation og rimelig kundehåndtering.
Vi er meget skuffede over forløbet og kan desværre ikke anbefale køb, hvis lignende garantiudfordringer kan opstå.

Respuesta de Hometomato.dk
hurtig og super service
Alt var som det skulle være, levering var fin, dog en udfordring at det skal være en hjemme ved lev med fragtmand.
Alt gik planmæssigt
Godt produkt
Godt produkt, som umiddelbart virker til at være god kvalitet. Men bedst af alt, en rigtig god pris på det.
Hurtig levering og god pris
Hurtig levering og god pris
Det er ikke sidste gang jeg handler her
Har sjældent fået bedre service
Har sjældent fået bedre service! Vi købte for et par år siden et smukt brusearmaturpæ hometomato.dk Desværre gik noget inden i i stykker fornyeligt. Jeg kontaktede dem og de sendte straks en reservedel. Desværre viste det sig at vi var nødt til at skifte hele blandingsbatteriet. Jeg nåede kun lige et trykke “send” på mailen før jeg havde en medarbejder i røret der med samme ville sende et nyt blandingsbatteri vores vej.
En kæmpe anbefaling herfra. Tak til søde og kompetente medarbejder!
Medarbejdere er venlig
Medarbejdere er venlig, hjælpsom og lyter til kunderne.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.