Na 15 dagen nog niet verzonden ook geen…
Na 15 dagen nog niet verzonden ook geen informatie waarom niet bestelling geannuleerd. Nooit meer daar bestellen dus in de toekomst
No consta que solicite reseñas
Koop hier niets, ze incasseren wel je geld, maar leveren ho maar. En ondertussen aan het lijntje houden!
Boxers met lange pijpjes besteld, tenminste dat dacht ik. Er was een keuze tussen "long en maxi long", dus voor de laatste gegaan.
Bestellen, betalen en thuisbezorgen leverde geen problemen op.
Verpakking geopend, geen boxers met lange pijpjes, op de verpakking staat de echte afbeelding, deze zijn kort!
Heb 4 (vier) dagen geprobeerd contact op te nemen met Homshop.nl, telefonisch (ze bellen terug als je nummerherkenning hebt - niet dus!), per email - geen reactie!
Na vier dagen toch contact, werden meteen nieuwe toegestuurd (het enige positieve!). Deze levering had dezelfde boxers.
Op de verpakking staat duidelijk "LONG" en geen "MAXI LONG"! Weer contact opgenomen, moest maar foto maken van verpakking en boxer. Deze opgestuurd en reactie was dat het toch de maxi long boxers waren, ik moest maar eens aan de pijpjes trekken dan werden ze langer. Een betere mop heb ik niet eerder gehoord! Was het daar niet mee eens en heb gezegd dat ik misleid ben door de afbeelding op hun website. Alles teruggestuurd en dan ook nog 10 dagen op je geld moeten wachten. Als je contact opneemt met de vraag waar het geld blijft, krijg je een onpersoonlijk en vaag antwoord terug.
Opmerkelijk was dat, nadat ik had gereageerd waar mijn geld bleef, het bedrag de volgende dag op mijn rekening stond(?)
Niks tegen het merk HOM, daar is helemaal niks mis mee, alleen de homshop.nl is mij op alle fronten zwaar tegengevallen.