Supporten är helt underbar. Svarar väldigt snabbt på mail, gavs mig även bra råd att välja rätt produkt. Leveransen till malmö gick otroligt snabbt (men PostNord fördröjde leveransen som vanligt)... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Det här märket är en av de bättre. Jag har köpt andra vagnar som ser likadana ut i annan färg och för halva priset men inte alls lika bra. De hade hjulen helt i plast och hela vagnen gnisslar när man... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg kan varmt anbefale hooked4pets! Jeg har haft kontakt med Henriette fra kundeservice, og jeg må bare sige, at hun har været helt fantastisk. Hun har været utrolig sød, imødekommende og perso... Ver más
God vejledning på hjemmesiden. Købte en Kølevest til en engelsk bulldog og den fungerer perfekt Den hjælper så godt og kan klart anbefale den ( EQDOG COOL DOG) Hurtig service Bestilte onsdag a... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hooked4pets er en familieejet virksomhed med kæmpe kærlighed til kæledyr. Vi har eksisteret siden 2009, hvor vi startede med at være blot 2 medarbejdere. I dag er vi hele 12 dyreglade medarbejdere, som varetager alle de opgaver der er i vores virksomhed. Vi bestræber os på at finde produkter og foder til hunde, katte, høns, heste og andre dyr i topkvalitet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten hos os, og vi forhandler kun varer vi selv kan stå 100% inde for. Vi går meget op i, at vores kunder får en god betjening og at varerne kommer ud så hurtigt som muligt. Når du handler hos Hooked4pets er vi et team der sørger for at få dine varer trygt og sikkert frem til dig. Du kan maile til os og få fat i os på telefonen. Du er også velkommen til at besøge os i vores showroom i Slagelse. Hos os finder du blandt andet hundefoder, kattefoder, foderskåle, hundetøj, hundelegetøj, kattelegetøj, fodertilskud til hunde og katte, kattebakker, hundekurve, hundepuder, hundeshampoo, katteshampoo, hundesko, kattetræer, hvalpeudstyr, fødekasser, vetbeds, hundetæpper, kattetæpper, tøj til hundeejeren, hunde solbriller, hundegodbidder, kattegodbidder og meget andet. Vi har over 12.000 forskellige varenumre.
Información de contacto
Dinamarca
- hooked4pets.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg har både været i jeres fysiske…
Jeg har både været i jeres fysiske butik og handlet med jer på nettet. Alle gange har det været en fornøjelse: Stoooort sortiment og venlig og kompetent betjening. Vuffen og ejeren er yderst tilfredse!

Aller bedste dyreshop ever
Aller bedste dyreshop ever. Aller bedste kundeservice og bedste butik. Smilende og hjælpsomt personale. Jeg handler aldrig andre steder og er så heldig deres butik ligger i Slagelse hvor jeg bor❤️Tak for gode oplevelser hver gang.

Bestilte min ordre igår
Bestilte min ordre igår, og den kommer idag, hold da op hvor effektivt!
Generelt når jeg har bestilt hos jer har jeg aldrig været skuffet. Knus en trofast kunde❤️🐾🐾🐾 ud over dette føles det altid som en meget personlig ordre grundet jeres mails med opdates i sender i mail🐾😝🩷 bliv ved, bliv ved, bliv med med det gode arbejde

Ufattelig hurtig betjening
Ufattelig hurtig betjening. Modtog pakken efter bestilling, kun 24 timer. Dét er jeg glad for. Købte en løbetidsble til min tæve, og det er god str og godt materiale. Købte også en neglesaks, dog synes jeg ikke den var noget værd. Den knirkede og lød som om den var 5 år gammel, og så kunne den ikke klippe min hund klør. Den var meget plastik agtig. Røg direkte i skraldespanden

Respuesta de Hooked4pets
Jeg har købt enzum rengøring
Jeg har købt enzum rengøring, det kom hurtigt og var virkelig godt pakket ind. Jeg er meget tilfreds.

Alt i orden
Fik min ordre 5 hverdage efter bestilling, og alt var i fineste orden.
De var flinke at sende en lille hunde-snack med som gave, hvilket jeg undrede mig lidt over, når min ordre indbefattede ting til katte, fordi jeg har kat og ikke hund - men det er vel tanken der tæller.

Jeg havde en reklamation
Jeg havde en reklamation, som blev besvaret lige med det samme.
Jeg blev tilbudt en fin løsning på problemet, og mindre end en halv time senere var min nye bestilling allerede booket og afsendt til levering dagen efter.
Super effektiv og servicemindet behandling.

Respuesta de Hooked4pets
Easy and quicky delivery and best customer service
Easy and quicky delivery.
I had some issues returning the product as it's not explaining on the swedish website, but they answered me through instagram and helped me to create a return label for free <3
Amazing with the customer service, they respond really quick and sometimes even after working hours.

Fantastisk kundeservice
Ikke den hurtigste levering, men fantastisk kundeservice.
Den regnjakke jeg havde bestilt var udsolgt og kom først på lager en md. Senere. Så jeg blev ringet op af en sød medarbejder, som spurgte om jeg kunne bruge en anden farve, eller jeg ville vente til den kom på lager igen.

En rigtig god shop
En rigtig god shop, med mange lækre varer. Super hurtig levering og alt var pakket fint
Der var endda en lille pose med snacks med, til både min hund og mig selv :) en god oplevelse af handle hos Hooked4pets, så det er bestemt ikke sidste gang

Respuesta de Hooked4pets
Super god service og dag til dag…
Super god service og dag til dag levering. Handler kun der fremadrettet.

Respuesta de Hooked4pets
Købte en godbidetaske til min niece i…
Købte en godbidetaske til min niece i julegave,hun blev rigtig glad for den.
Hurtig forsendelse,kæmpe plus!

Bestilte mine varer igår
Bestilte mine varer igår, modtog dem allerede i formiddags.
Super service.
Der var oven i købet en lille ekstra pose med, med godbidder til både min lille Molly og mig

Helt igennem god oplevelse
Bestilte 2 hundeseler da vi var i tvivl om størrelsen. De kom virkelig hurtigt og levede fuldt op til forventningerne. Returnerede den ene og fik hurtigt besked om at de havde modtaget den retur og hvornår vi kunne forvente at få penge retur. Fin service med god information - handler helt klart dér igen næste gang jeg skal bruge udstyr til vores hunde.

Respuesta de Hooked4pets
Lækker vare👍god service med lille snack…
Lækker vare👍god service med lille snack med i forsendelsen til hund og ejer👏👏hurtig pakning og forsendelse.

Super go’ kundeservice
Jeg kontaktede kundeservice for at få hjælp til korrekt størrelse på en heldragt til min hund. Henriette besvarede mit opkald med stor hjælpsomhed og gode tips. Oveni ankom min bestilling under et døgn efter ordren blev lagt.
Super go’ oplevelse at handle hos Hooked4pets.dk - Mange tak for hjælpen, Henriette :)

Respuesta de Hooked4pets
Fantastisk udvalg og hurtig levering 🥳

Utmärkt service
Beställde en sele under juldagarna och räknade med lång leveranstid eller krångel som med andra företag under dessa tider. Men leveransen gick otroligt fort och med bra information om processen. Helnöjd med selen också. Första gången jag beställde härifrån, supernöjd med allt!

Respuesta de Hooked4pets
Nemt at bestille varer på hjemmesiden
Nemt at bestille varer på hjemmesiden. Min vare var i restordre - straks fik jeg mail med forslag til løsning - og med mit svar på mail og ønske om alternativ vare - eksekverede hooked4pets - pakkede og sendte min ønskede vare. Pakken kom straks dagen efter med super levering fra PostNord. Rigtig god service og eksekvering midt i juletravlheden. Tak til hooked4pets🥰🥰🥰

Respuesta de Hooked4pets
Hurtig levering og venlig service
Hurtig levering og venlig service. Virker yderst troværdigt.

La experiencia Trustpilot