Werden allerhartelijkst ontvangen en een leuke rondleiding gekregen. Daarna lekkere biertjes geproefd en blijven eten. Hamburgers waren prima maar aan de grote garnalen zat weinig smaak. Even in ee... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Hoopvol iets bijzonders besteld, aldus de kaart (“wil je iets bijzonders met je gasten, bestel dan (to share) Brewers Platter”) € 27,50 pp voor net iets te weinig voor een voldaan gevoel. De drie g... Ver más
La empresa ha respondido
Bij toeval in Zaandam gedronken het 'goddelijke zaanse mosterd TRIPEL' eenmaal thuis direct besteld. Wat een uniek mooi biertje ! Keurig verpakt in eigen HOOP doos ontvangen. Alleen jammer dat po... Ver más
La empresa ha respondido
Gisteren ben ik daar ivm de verjaardag van mijn kids geweest. We kregen een privé rondleiding van 1 van de bouwers...wat kon die man met passie vertellen over zijn werk. Daarna heerlijk gegeten en ged... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
"Proef een HOOP! Kom gezellig naar de enige brouwerij uit de Zaanstreek; Brouwerij HOOP! Je bent van harte welkom voor een gezellige borrel, lunch en diner. Een HOOP geven? Naast onze brouwerij en brewpub hebben we ook nog een (online) bierwinkel waar je een HOOP bier en cadeauverpakkingen kunt kopen. Het perfecte biercadeau voor op een verjaardag .. (of lekker voor jezelf) Kom naar de dé bierbron van de Zaanstreek en beleef een HOOP! We zijn open van dinsdag t/m zondag geopend vanaf 12:00.
Información de contacto
Lagedijk 192, 1544BM, Zaandijk, Holanda
- 075 204 7004
- sales@hoopbier.nl
- hoopbier.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Blond bier op de kerstmarkt in Westzaan…
Blond bier op de kerstmarkt in Westzaan gekocht. Het spijt mij, maar ik vond het niet lekker.

Hulpvaardige klantenservice
Hulpvaardige klantenservice. Voor een specifieke situatie -product in winkels uitverkocht- speciaal de webwinkel voor ons geopend.

Respuesta de Brouwerij HOOP
Ik vond het een lekker biertje beetje…
Ik vond het een lekker biertje beetje apart maar wel lekker.

Makkelijke webwinkel
Makkelijk om op de website iets te bestellen, daarna snel geleverd.
Mooie etiketten en huisstijl, doorgaans lekkere bieren.

Pepernotenbier lekker hoor
Helaas wat het Pepernotenbier bij alle Hema’s in Rotterdam uitverkocht, dus besteld bij de bron. Eenvoudig te bestellen, snel geleverd en een lekker biertje
Een HOOP lekkernij.
Heerlijk biertje van een eerlijke zelfstandige brouwer. Netjes en optijd geleverd.
TIP: mocht u ooit Zaandam of Zaandijk aandoen, ze hebber een heerlijk restaurant en je kan een rondleiding krijgen door de brouwerij.

Respuesta de Brouwerij HOOP
Lekker snel en nog een gratis extra…
Lekker snel en nog een gratis extra biertje erbij
De service is goed
De service is goed. Als er al iets verkeerd is gegaan met een bestelling wordt het prima hersteld.