Hørning Autohandel - Automester Opiniones 22

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god kundeservice samt gode priser Dygtige mekanikere med god kommunikation og klart det bedste værksted jeg har fået lavet min bil på. 👍🏼

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi købte en Skoda Kodiaq hos Steen, og oplevelsen har været helt som den skal være. Steen var sympatisk, og deltagene i hele købsprocessen - med andre ord har kommunikationen har været i top, og m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service og behagelige ejer/mekaniker Ringer til dem om eftermiddagen med et problem med min bil har siger kom med bilen så har jeg en lånebil til dig ringer dagen efter og fortæller hvad... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik skiftet toppakning på bilen. Hele vejen gennem forløbet er sagen blevet behandlet yderst professionelt. Der er virkelig styr på tingene. Spørger jeg ind til detaljer ifbm rep. får jeg en m... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de reparación de automóviles
  2. Contratista de aire acondicionado
  3. Mercado de automóviles
  4. Mantenimiento y reparación de automóviles
  5. Concesionario de vehículos de motor
  6. Tienda de neumáticos

Escrito por la empresa

​Med Hørning Autohandel - Automester som dit foretrukne værksted, er du hurtigt kørende igen. Vi er et autoværksted med mange års erfaring og med kvalitet og god service i topklasse. Som kunde hos os kan du forvente kvalitetsarbejde til en yderst konkurrencedygtig pris ​såvel på reservedele som på timelønnen. Vi tilbyder reparation og service af personbiler og varevogne/erhvervsbiler, uanset mærke, model og årgang. Vi er med i Automester-værkstedskæden, der dækker hele landet med over 500 autoværksteder. Hos Hørning Autohandel - Automester udfører vi alle former for reparationer, større eller mindre, og kan desuden tilbyde: Serviceeftersyn - Klargøring til syn - Dækcenter og dækhotel - Aircondition-service - 4-hjulsudmåling - Rust- og pladearbejde - Udbedring af glasskader - Udbedring af forsikringsskader - Dæksalg - Polering - Salg af biler 3 års garanti på reservedele. Vi indkøber reservedele via FTZ Autodele & Værktøj A/S – det sikrer os, at vi kan levere kvalitet til en særdeles attraktiv pris. Du får naturligvis 3 års garanti på alle reservedele. Bilservice efter producenternes forskrifter Mange bilejere har opdaget, at fabriksgarantien fortsat opretholdes, når man får serviceret og/eller repareret sin bil hos et AutoMester-værksted, jævnfør EU-reglerne for bilbranchen generelt. Vi råder over den nødvendige information og det tekniske udstyr og uddannede personale, som bilfabrikanternes forskrifter kræver. Det betyder, at vores værksted kan servicere din bil under garantiperioden, hvorved du bevarer fabriksgarantien på din bil, og du får naturligvis også opdateret bilens servicebog. Derudover er mange bilejere også efterhånden klar over, at der er frit valg i forhold til hvilket værksted, man ønsker sin forsikringsskade udbedret ved. Vi er klar til at hjælpe dig, uanset hvad det drejer sig om i forhold til din bil. Og vi tilbyder naturligvis gratis lånebil, mens din bil er på vores værksted - du skal alene afholde dit eget benzinforbrug. Ring 86923190

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik airconditionvæske på i dag ++++++

Jeg fik via autobutler et tilbud, som var det bedste tilbud. Jeg aftalte møde og er hele vejen blevet behandlet seriøst og godt. Der var kaffe, legesager til barnet og ydermere fik jeg skruet en skrue på bilen der manglede uden beregning.
Super værksted, der fortjener at få 5 stjerner herinde.

3 de agosto de 2012
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.