Horn Media Group Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Horn Media har laget ny hjemmeside til oss - og det var stor forandring til det bedre. Prisen i forhold til levert vare er det ikke noe å si på. Er imponert over hvor raskt designeren forsto hvordan v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har brukt Horn Media Group i ca. 1 år nå og de er veldig hands-on på jobben de gjør. Føler meg godt ivaretatt og de er flinke med forslag på ting som kan endres. De passer på å ha jevnlige korte... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har brukt Horn media i flere år nå, og det er veldig koselig når Patrick årlig personlig tar en liten sjekk på at vi føler oss ivaretatt. I tillegg har vi en fast kontakt person som kjenner siden vår... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hornmedia har hjulpet oss med tilstedeværelse på nettet. De har satt opp vår nettside og de var imponerende raske med å komme i gang med annonsering. Deres raske respons på alle våre spørsmål og beho... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de marketing
  2. Agencia de marketing online
  3. Agencia de publicidad

Escrito por la empresa

Vi er digitalt mediebyrå i Oslo som spesialiserer oss på digital markedsføring for små og mellomstore bedrifter. Vi skal være det ledende byrået når det kommer til åpenhet, resultater og fornøyde kunder. Horn Media Group tilbyr tjenester innenfor utvikling og design av nettsider, annonsering, søkemotoroptimalisering, grafiske tjenester og e-post markedsføring. Hvis du også ønsker full kontroll over hva du får igjen av hver eneste krone du bruker på markedsføring, bedre resultater eller om du bare har en hjemmeside som du ønsker å forberede så kan du kontakte oss for en uforpliktende prat.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ny nettside og Google ads, til stor hjelp!

Ny nettside, Google ads og diverse markedsføring. Veldig god oppfølging og dialog med Patrick. Vært til veldig stor hjelp for å fremme bedriften samt få nye og flere oppdrag. Merker drastisk nedgang hvis vi ikke kjører på med Google og hjelp av Patrick. Horn media anbefales på det sterkeste 😊

1 de enero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alltid tilgjengelig og behjelpelig!

Alltid tilgjengelig og behjelpelig!

Tar man kontakt får man alltids svar og de veileder deg riktig vei for at resultatet blir best mulig.
Hyggelige folk som vet hva de driver med.

1 de marzo de 2024

Virkelig å anbefale!

Vi ønsket å frigjøre mer tid innad i bedriften og valgte derfor å sette bort alt av digital markedsføring og administreringen av nettsiden vår til Horn Media. Etter et introduksjonsmøte med Patrick, ble det foreslått å kjøre på med helt ny nettside og google ads. Resultatet kunne ikke vært bedre! Aldri før har vi mottatt flere henvendelser, samtidig som vi har frigjort mer tid til å kunne utføre prosjekter for våres kunder.

Horn Media brenner virkelig for at vi skal nå våres mål og skape vekst, og det hadde ikke vært mulig uten dem!

4 de marzo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Horn Media har gjort flere oppdrag for…

Horn Media har gjort flere oppdrag for oss - som reiselivsbedrift, håndverksbedrift og nå arbeider vi med en digital historiebok. Horn Media har blitt vår partner på webpublisering med dyktige medarbeidere, evne til problemløsning og gode ideer.
Horn Media driver heller ikke et "salgsmas" - hvor du stadig må forholde deg til innpåslitne selgere - som du ikke har tid til i hverdagen. Forslag til endringer eller nye løsninger kommer mere som forslag og tips - noe som gjør at du som kunde opplever at du er med og former egen digital utvikling. Vi har fått løsninger som er tilpasset hver enkelt av være bedrifter, som har økonomiske bærekraft - og web-løsninger som har en kommersiell levetid langt fram i tid. Oppdateringer og endringer er inkludert i prisen - noe som gjør at du ikke får overraskelser undervegs i kundeforholdet. Vi kan trygt anbefale Horn Media som digital mediapartner.

19 de enero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan svært lite om hjemmesider

Jeg kan svært lite om hjemmesider, men her fikk jeg god hjelp hele veien fra idé til ferdige sider.
Jeg er meget fornøyd med den jobben som er gjort, til en fair pris.
Når vi har hatt behov for å legge til tjenester/info har dette også gått raskt og smertefritt.
Vi kan absolutt anbefale Horn Media.

29 de noviembre de 2023

Har brukt Horn Media til ny hjemmeside

Har brukt Horn Media til ny hjemmeside, søkemotoroptimalisering (SEO) og utarbeidelse av ny logo. Veldig fornøyd med resultatet og samarbeidet. De gir rask tilbakemelding og fanger opp det som er viktige elementer for oss og gir gode råd og veiledninger. Anbefales!

3 de noviembre de 2023

Kvalitetsleverandør

Har brukt Horn Media til leverandør av arbeid med flere hjemmesider, søkemotoroptimalisering (SEO), nyhetsbrev, kampanjer mv. Rask responstid, analytisk tangegang med genuint fokus på forbedring av vår virksomhet. Særdeles fornøyd, de får våre varmeste anbefalinger og er et trygt valg.

9 de octubre de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.