Super fedt sted!
Jeg var der med 3 af mine kammerater, og vi var mega imponeret af indretningen. Super fedt at der er anlæg som man kan benytte. Så spiller Trackmanen også maks! Mega fedt sted, kommer uden tvivl tilbage!
Hornslet Golfsimulator er dedikeret til at levere førsteklasses golfoplevelser. Vores faciliteter inkluderer en hyggelig lounge med tekøkken med mulighed for at købe kolde og varme drikkevarer og snacks. Vi har én simulator, og det betyder at du er helt privat – ingen forstyrrelser – bare fokus på golf, hygge og samvær, og det kan benyttes af både erfarne og nye indenfor golfsporten. Det er en ubemandet simulator, hvor du lukker dig selv ind med en pinkode du får tilsendt når du booker din tid – igen så du er helt uforstyrret.
Tingvej 39A, 8543, Hornslet, Dinamarca
Det er den hyggeligste golfsimulator jeg har været i. Det er super fedt man har det helt for sig selv, og så er det fedt det er trackman der er installerede.
Super godt anlæg - rigtig god indretning. Kommer gerne igen.
Fantastisk oplevelse hver eneste gang! Private omgivelser, gode drikkevarer og god golf!
Har fuldt ud levet op til forventningerne og mere til. Hyggelige opgivelser med alt hvad hjertet begærer. Vi har ikke før benyttet os af trackman men det er bestemt ikke sidste gang vi booker.
Jeg har spillet der med tre andre og det er et super hyggeligt sted med fede detaljer. Alt omkring trackmanen er totalt proft, så fem stjerner herfra.
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.