Horsens Kommune Opiniones

TrustScore: 1.5 sobre 5

1,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min pap- og papirspand er ikke blevet tømt. Jeg har prøvet at kontakte dem online, men jeg kan ikke klage! Jeg kunne kun bestille en ekstra spand, men det var ikke problemet! Problemet er, at de ikke... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg antager at det er kommunen, som har "udliciteret P-plads administration" til Europark A/S. Det ryster mig, at kommunerne laver kontrakt med et "et-stjerne-firma", hvis forretningsmodel er en sla... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lad være med at flytte til Horsens kommune hvis i har særlige behov , handicap / psykisk / udviklingshæmning med mere hjælpen er minimal det penge kassen der bestemmer men prestige projekter Royal r... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Horsens Kommune afviser alle borgerhenvendelser. Støj, ræs i gader, parkering, handicap hjælp. Laden stå til er kommunens motto. Vejarbejde er ufattelig langsom og foregår over måneder og år. I Stens... Ver más

Información sobre la empresa

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Horsens is a city on the east coast of Jutland region of Denmark.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min far ringede til borgerservice ang…

Min far ringede til borgerservice ang støttestrømper. Desværre for ham var hende som havde hans sag på ferie. Fik dog fat i en anden og hun var bestemt ikke særlig venlig. Mente ikke han havde brug for støttestrømper og svarede ham surt at der var andre som havde mere brug for hjælp end ham. Beder derefter ham at han skal komme derud hvis det var nødvendig med de støttestrømper. Far svarede at det kunne han ikke pga hans lungesygdom. Nå, så er det åbenbart ikke så vigtigt med de strømper svarede hun tilbage.

9 de noviembre de 2019
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er rasende over at alle i Horsens skal…

Er rasende over at alle i Horsens skal tvinges på fjernvarme... Det kan simpelhen ikke være rigtig at kommunen tvinger det ned og over hovedet på folk. Vi blev ikke vejledt ordentlig af kommunen og nåede derfor ikke fritagelse for fjernvarmen, på trods af mange andre fik. Det kan være svært for en mening borger som os og finde hoved og hale i reglerne. De gange vi havde fat i Peter ved kommunen. Kunne han ikke engang selv reglerne. Vi har efterfølgende købt en varmepumper alligevel, da vi ikke ønsker og bruge fjernvarmen når den kommer.

De burde stoppe udrulningen med det samme!!!

22 de julio de 2019
Opinión espontánea

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.