Fik afprøvet flere sadler og den bedste vejledning af Anne Mette, hvilket førte til at jeg nu har fået den bedste sadel jeg nogensinde har siddet i! Efter årevis med stiv lænd mv, nu absolut problemfr... Ver más
La empresa ha respondido
Supergod kundeservice. Den gjord jeg havde bestilt var for lille, - jeg fandt en anden hos Horsepartner der var lige 5 cm længere. Vi aftalte at det blev byttet, jeg fik en byttemærkat og sendte, -... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastisk oplevelse fra start til slut.. Havde Anne Mette ud til sadelprøvning, da jeg havde problemer med at finde en sadel der passede min hest. Fik meget professionel råd og vejledning til både s... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastisk service. Jeg skrev en mail tirsdag aften hvor jeg efterspurgte en garanti for leveringen af det bestilte næsebånd inden lørdag. Onsdag fik svar, med formodning om levering torsdag. Fred... Ver más
Rideudstyr til hest og rytter.
Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Stod og manglede vinterridetights asap. Fandt dem hos Horsepartner på tilbud og til god pris (trods den aktuelle vintersæson) - og de blev leveret super hurtigt
Fem store stjerner herfra :)

Respuesta de Horsepartner
Super god service også hvis der er lavet et fejlkøb

Respuesta de Horsepartner
Hurtig og god betjening. Lækkert produkt😊

Respuesta de Horsepartner
God rådgivning og hurtig modtagelse af vare. Min bedste anbefaling

Respuesta de Horsepartner
Hurtig levering og rigtig god kunde service.
Skrev og spurgte om noget via Messenger, fik lynhurtig svar og vejledning.

Respuesta de Horsepartner
Fantastisk hurtig levering - fantastike ridebukser - fed service - er ikke sidste gang jeg handler der 😍 i love it.. Kan varmt anbefales

Respuesta de Horsepartner
Oplevede hurtig levering, så klar anbefaling herfra 🙂

Respuesta de Horsepartner
Hurtig levering og varerne er i fin stand ved modtagelse

Respuesta de Horsepartner
Super produkt, hurtig levering selvom det ikke var lagervare, god vejledning og super service

Respuesta de Horsepartner
Lyn hurtig afsendelse af køb, kan klart anbefales👍🏻

Respuesta de Horsepartner
Har købt en green guard, den eneste mundkurv der til virker til græsreduktion af sommertykke heste, ved 'Horsepartner', prisen var ok, levering helt i top

Respuesta de Horsepartner
Efterfølgende har jeg været i kontakt med firmaet .. og fået en super god behandling...
Så hvad der startede som en dårlig oplevelse med produktet endte op en en positiv oplevelse som helhed
Top seriøst sted at handle og helt fantastisk gennemført god service.
Ekspedition fra firmaet var helt i top. Og super hurtig levering... men købte en bøtte med heste elastikker og forventer ikke top kvalitet til den pris...meeeeen dææææælme ekstrem ringe kvalitet..

Respuesta de Horsepartner
Jeg er tilfreds, både med varen og med levering, hurtig

Respuesta de Horsepartner
Top service. Bestiller eksemdækken i webshoppen den ene dag. Det lander hos mig dagen efter.

Respuesta de Horsepartner
Rigtig god service på sadlprøvning og god pris.
Super hurtigt levering. Masser af lækkert udstyr. Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her😊

Respuesta de Horsepartner
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.