Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Witam zainteresowanych, nie polecam sklepu, infolinia nie istnieje, dzwonić można pół dnia i nikt nie raczy odebrać telefonu. Po złożeniu zgłoszenia nikt nie odpisuje, podejrzewam, że nawet tego nie c... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Brak zwrotu środków, po odesłaniu towaru (chcieliśmy wymienić sztyblety na rozmiar mniejszy). Twierdzą, że dokonali zwrotu, nie mam żadnego wpływu od nich na konto, mogę przedstawić wyciągi bankowe. O... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bardzo przyjemna strona internetowa sklepu. Towar dostarczony szybciej niż w przewidywanym terminie. Przesyłka zawierała formularz zwrotu. Po otrzymaniu przesyłki sklep kontaktuję się z klientem, przy... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bardzo się cieszę z przedmiotów, które do mnie dotarły tak jak powinny choć trochę czekałam na wysyłkę i miałam wątpliwości po opiniach jestem zadowolona. Wszystko jest w porządku, świetnie zapakowan... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Niekompletne wysyłki

Niekompletne wysyłki
Brak kontaktu/ urywany kontakt mimo próśb o informacje o wysyłkach paczek
Czas oczekiwania powalająca długi.
Z takim brakiem kompetencji nie spotkałam się nigdy.
Kpina i cyrk

3 de mayo de 2023
Logotipo de horze.pl

Respuesta de horze.pl

Dziękujemy za komentarz.

Bardzo nam przykro, że musiała Pani dłużej czekać na swoją przesyłkę.
Paczki wysyłane są z magazynu w Holandii, zwykle dostawa trwa 5-7 dni roboczych.
W tym przypadku trwało to trochę dłużej ze względu na wolne dni 1. maj oraz 3.maj.
Kontakt z obsługą klienta był w tych dniach również utrudniony ponieważ biuro było zamknięte ze względu na święta.

Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Horze

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Zamównie zrealizowane sprawnie, jednak czaprak jest bardzo słabej jakości

Zamówienie doszło bez problemu i o wiele szybciej niż początkowo estymowano. Leginsy, które zamówiłam są super jakości, bardzo wygodne. Jednak czaprak, który również kupiłam jest innego koloru niż prezentowany na zdjęciach i niestety jest słabej jakości - już po jednym treningu jest zmechacony od siodła i pojawiły się na nim kulki.

28 de abril de 2023
Logotipo de horze.pl

Respuesta de horze.pl

Dziękujemy za nową opinię.

Bardzo nam przykro, że nie jest Pani zadowolona z jakości produktu.
Prosimy o kontakt pod adresem obslugaklienta@horze.pl
Chętnie zajmiemy Pani reklamacją.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Horze

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Czytając negatywne komentarze byłam…

Czytając negatywne komentarze byłam bardzo ostrożna. Napisałam do konsultantów zapytanie o dostępność butów. Odpowiedź przyszła natychmiast. Złożyłam zamówienie i produkt dostałam po 5 dniach. Produkt firmy Ariat. Frma Ariat trzyma jakość. Horze.pl też się dobrze wywiązała z zamówienia. Zatem polecam.

16 de abril de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.