Virkelig godt
Mega lækkert og virkelig god kvalitet. Virkelig god service
Hos Guldborg – din garanti for smag og kvalitet Leder du efter et sted, hvor madoplevelsen er i top hver gang? Hos Guldborg får du frisklavede sandwiches, sprøde pizzaer og lækre retter – altid tilberedt med de bedste råvarer og stor kærlighed til mad. Vi går op i at give dig både smag, stemning og service i særklasse. Derfor vælger vores gæster os igen og igen. Kom forbi og oplev forskellen – vi lover, du ikke går skuffet herfra!
blågårdsgade 1, 2000, Nørrebro, Dinamarca
Mega lækkert og virkelig god kvalitet. Virkelig god service
Pizzaen var simpelthen i verdens topklasse. Bunden var sprød og perfekt bagt, tomatsaucen havde masser af smag, og ingredienserne virkede friske og af virkelig god kvalitet. Man kan tydeligt mærke, at der bliver lagt kærlighed i maden.
Hos Guldborg er blevet favoritstedet i lokalmiljøet omkring Blaagårdsgade. Exceptionel mad. De har et skarpt øje for kvalitet og sammensætninger.
Tak for god mad, vi ser frem til en masse besøg fremadrettet!
Rigtig sød, imødekommende og god service. Mega lækker pizza og tiramisu!
Fantastisk pizza med friske råvarer.
Super venligt personale og hurtig service – klart mit yndlingspizzaria!😍
Jeg har spist pizza mange steder.
Jeg vil sige i er en af de bedste stede jeg har smagt i København.
Virkelige god service og mad.
Man kan virkelig smag kvalitet i jeres mad.
Jeg kommer helt sikkert igen i morgen
HAR VÆRET DER OFTE OG SPIST DE LÆKRE MAD,
LÆKKERT RART STILET
KRAFTIG ANBEFALET,
SÅ "5 STARS" TIL DEM
Jeg har haft en rigtig god oplevelse i "Hos Guldborg". Personalet er både imødekommende og professionelle, og man mærker med det samme, at de har stor sans for tilberedelse af lækkert og sundt mad.
Jeg spiste sandwiches og pizza i de lækreste niveauer.
Jeg kan varmt anbefale "Hos Guldberg" til alle, der ønsker pålideligt lækkerier og imødekommende, trygt service. Tag endelig på besøg hos dem ved Nørrebrogade.

Respuesta de Hosguldborg
Más información sobre otros tipos de reseñas.