Hosting.nl Opiniones 609

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dag Wouter, Je hebt mij geweldig geholpen. ik was van alles kwijt en ook ten einde raad, wat ik ook probeerde om alles terug te krijgen. Dat lukte mij niet. Je hebt mij mij veel geduld door de prob... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Door een exorbitante prijsverhoging bij mijn oude hosting partij, opzoek gegaan naar een nieuwe Nederlandse partij. Na wat zoekwerk terecht gekomen bij Hosting.nl. Zeer goed geholpen met de verhuizing... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Slecht geholpen bij de oude hostingpartij. Ook niet telefonisch te bereiken. Weken bezig geweest totdat ik het zat was. Heb na 1 belletje met hosting.nl besloten direct over te stappen. Tot mijn opluc... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag weer zeer snel geholpen nadat ik een vraag per mail had ingediend om wat wijzigen door te voeren voor een aantal domeinnamen. Een verademing in vergelijking met veel andere providers waar je n... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de alojamiento web
  2. Proveedor DNS
  3. Proveedor de servicios de email

Escrito por la empresa

Hosting.nl is uw zakelijke partner als het aan komt op domeinnaamregistratie, e-mail, hosting, servers en online werkplek oplossingen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Doeltreffend en vooral snel

De service was doeltreffend en vooral heel erg snel.
Heel fijn dat er snel gehandeld wordt als er een reserveringspagina niet soepel loopt.
5 Sterren bij gebrek aan meer.

3 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Alle goede recensies ten spijt

Alle goede recensies ten spijt, ik heb al jaren mijn hosting hier maar schrijf vandaag toch maar aan de support afdeling:

Luister;
Ik was allang bij jullie hard gillend weggelopen als het mij niet in grote problemen zou brengen. Bijvoorbeeld duurt het verhuizen van domeinen dagen. Betekend dat ik dagen uit de lucht ben. Bij .com zijn dat er al minstens 7!
Maar weest gerust, ik zal mijn contract niet bij jullie verlengen maar zoek even een rustig moment.

De ellende en storingen hier maken hun diensten erg onbetrouwbaar.

PS,
Een klant die soortgelijke ervaringen had deelt hieronder op 20 januari jl hun ervaring.

Een reactie van de Directeur van Hosting.nl:
“We monitoren 24/7 onze systemen én houden, ook als wij gesloten zijn, geregeld een oogje in het zeil met betrekking tot inkomende tickets. Helaas was onze monitoring in dit geval niet toereikend én was uw ticket alsmede die van enkele andere klanten vanochtend helaas nog niet opgevallen.”
Mijn Website heeft ook het afgelopen weekeinde platgelegen. Ik had een “Urgent Ticket” aangemaakt en maandag na de koffie wat het week bereikbaar. Men leert daar dus niet van ervaringen van klanten

28 de marzo de 2024
Logotipo de Hosting.nl

Respuesta de Hosting.nl

Goedemiddag,

Bedankt voor uw review!

Ik wil u allereerst ook via deze weg vragen niet te schreeuwen tegen onze medewerkers. Verder helpen wij / ik u graag bij het verhuizen van uw domeinnamen naar een andere leverancier. Stuur mij een e-mail op mark@hosting.nl , dan help ik u verder.

Bij het verhuizen van domeinnamen worden verschillende werkwijzen gehanteerd. In het geval van een .com domeinnaam kan het inderdaad tot zeven dagen duren alvorens de domeinnaam daadwerkelijk over is naar de nieuwe registrar. Dit is trouwens niet iets wat wij doen om u dwars te zitten, het wordt überhaupt niet door ons bepaald. Dit is iets dat door afzonderlijke registries bepaald wordt (VeriSign in het geval van de .COM tld.)

Met onze kosteloze domeinnaam verhuisservice begeleiden wij wekelijks onze klanten bij allerlei grote en kleine verhuis trajecten, waarbij domeinnamen nooit onbereikbaar zijn.

Ik weet zeker dat wij samen met uw nieuwe leverancier ervoor kunnen zorgen dat uw belangrijke applicaties tijdens het verhuizen geen moment onbereikbaar zijn.

Mark Kraakman

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deskundig en klantvriendelijk !

Een hostingbedrijf is eigenlijk net als een nuts- of vervoerbedrijf. Je verwacht gewoon dat alles het gewoon doet.
Onderscheid kan pas worden gemaakt op de momenten dat je vragen hebt / een beroep op de dienstverlening doet omdat je vragen / puzzeltjes hebt die de standaarddienstverlening overstijgen. Dan pas merk je de meerwaarde van een goede, professionele dienstverlener.

Ik heb nu al enkele jaren een aantal diensten lopen bij hosting.nl (en voorloper sql.nl) en eigenlijk verloopt dit 99,99% van de tijd gewoon goed en geruisloos. De afgelopen weken heb ik toch een aantal malen geschakeld met de helpdesk. Overigens met eigen, niet standaard? wensen.

Wat een verademing zeg! Bij hosting.nl heb je nog medewerkers met kennis van zaken die naast je op de stoel van de klant gaan zitten en helpen tot een goede, werkbare oplossing is gevonden. Hier word je als klant gewoon heel blij van!

Bij hosting.nl ben ik nog nimmer teleurgesteld.
Hulde!

15 de marzo de 2024
Logotipo de Hosting.nl

Respuesta de Hosting.nl

Goedemiddag,

Super bedankt voor je uitgebreide review! Daar doen wij het voor.

Nogmaals bedankt.

Mark Kraakman namens Team Hosting.NL

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.